Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Vissza az áruházba

Mi is az az ÉN ZÓNÁM?

Én Zónám - VIP
Kedvezmények, ajándékok, mókás kitüntetések, jelvények – ez az Én Zónám, a Horgász-Zóna törzsvásárlói rendszere! Légy részese, csatlakozz most egy egyszerű és gyors regisztrációval!

Nagyon örülünk, amikor megtetszik egy-egy termék az áruházunkból. Még jobban örülünk, ha ez másodjára, harmadjára is így történik! Hálásak vagyunk minden vásárlásért!

Régi adósságunk az, hogy mi is adjunk extra ’kedvességet’ azoknak a hűséges vásárlóinknak, akik többször is bizalmat szavaznak az áruházunknak!

Mindezeket a bónuszokat foglaltuk össze az Én Zónám törzsvásárlói programban. Minden vásárlásod számít!

Mit kell tenned, hogy csatlakozz?

Kattints a gombra, hogy regisztráld magad az Én Zónám felületre! Nem veszíthetsz, csak nyerhetsz, hiszen onnantól élvezheted a vásárlások után járó kedvezményeket!

Regisztrációhoz vagy bejelentkezéshez kattintsd ide!

Külön ajándékokkal, kedvezményekkel készültünk az egyes márkák, módszerek kedvelőinek, de természetesen minden vásárlás maga után von VIP törzsvásárlói pontokat, amikkel egyre magasabb globális kedvezmény szinteket érhetsz el!

Legyen minden vásárlásod játék és jutalom az egérgomb nyomkodáson kívül! Csatlakozz a Horgász-Zóna törzsvásárlói rendszeréhez! Teljesítsd a küldetéseket, érj el szinteket, élvezd a kedvezményeket, várd az ajándékokat!

Horgász-Zóna – Szabadulj ki!


Egy kis izelítő az Én Zónám rendszerből:

Dicsőségfal
Dicsőségfal


Küldetések
Küldetések


Egyedi kedvezmények a rendelés során és az áruházban
Egyedi kedvezmények a rendelés során és az áruházban

A hobbid a szakmánk! Tetejére