Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Ajándék ötletek között I...
2015. december 10.
Nagy Róbert

AJÁNDÉK ÖTLETEK KÖZÖTT I...

A közelgő ünnepek apropóján, ebben a kis írásban egy olyan termékre hívnám fel a figyelmeteket, amelyet minden bizonnyal, sok horgász (szülő, testvér, barát, ismerős…) igen nagy örömmel fogadna a „fa alatt…”
KATUS etetőanyagok a Zóna kínálatában!
2014. július 30.
Horgász-Zóna

KATUS ETETŐANYAGOK A ZÓNA KÍNÁLATÁBAN!

Katus Gyula neve bizonyára senki számára nem ismeretlen, aki kicsit is tájékozott a hazai horgász körökben. Ő az, aki az elmúlt 30 év meghatározó versenyhorgásza, aki sokszoros magyar bajnok és számos nemzetközi siker részese, klubszinten és egyéni versenyzőként egyaránt! A versenyzés során szerzett tapasztalatait ültette át a KATUS etetőanyagokba, amelyek mostantól rendelhetők a webáruházunkban. Kipróbálnál valami újat? Klikkelj és nézd meg a kínálatot!
Világújdonságok a Cralusso-tól 2014-re
2014. január 29.
Horgász-Zóna

VILÁGÚJDONSÁGOK A CRALUSSO-TÓL 2014-RE

Amióta az emberiség horgászik, halászik, azóta -több száz, több ezer éve -fejlesztgeti a halfogáshoz használt zsinórjait. Vajon mi újat lehetne még ezzel kapcsolatban kitalálni, amit nem fedeztek fel még e föld lakói? Szerencsére van egy magyar cég, mely nem csak felismerte, a horgászok ősrégi problémáját, de ki is fejlesztette a világpiac talán legmodernebb damilját!
PROLOGIC termékek a HORGÁSZ-ZÓNÁN II.
2013. február 10.
Horgász-Zóna

PROLOGIC TERMÉKEK A HORGÁSZ-ZÓNÁN II.

Az előző napokban megjelent, PROLOGIC termékekkel foglakozó összeállításunk hatására, számos telefon és mail érkezett be hozzánk. Örömmel nyugtáztuk, hogy sokan vagytok kíváncsiak az általunk bemutatott termékekre és munkánkat ezért itt a II. részben, most tovább folytatjuk.
PROLOGIC termékek a HORGÁSZ-ZÓNÁN I.!
2013. február 08.
Horgász-Zóna

PROLOGIC TERMÉKEK A HORGÁSZ-ZÓNÁN I.!

A pontyhorgászat modern irányzatai, egyre jobban kezdnek teret nyerni hazánkban is. A tudatos (nagyhal)horgászat, új rekordok megfogásához vezetett, de a természetben eltöltött kulturált szabadidő értéke – rohanó világunkban – mindennél értékesebbnek bizonyul… és fog annak bizonyulni a jövőben!
HALDORÁDÓ termékbemutató 2013.
2013. január 25.
Nagy Róbert

HALDORÁDÓ TERMÉKBEMUTATÓ 2013.

A HALDORÁDÓ márkanévvel ellátott termékek ma már szinte az egész országban ismertek és keresettek, elsősorban a feeder horgászok körében. A folyamatos fejlesztések, az évről évre piacra kerülő új termékek, mindig képesek izgalomban tartani a kíváncsi finomszerelékes horgászokat.
A hobbid a szakmánk! Tetejére