Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Botgyártás: Modulus és Marketing
2012. január 19.
Horgász-Zóna

BOTGYÁRTÁS: MODULUS ÉS MARKETING

A minap találtunk egy érdekes blogbejegyzést, amelyet egy horgászbot blank (bottest) forgalmazó figura írt botok modulus-a témakörben. A modulus szóval talán már az Olvasó is találkozott katalógus leírásokban vagy webáruházak oldalain. Erről most csak annyit mondanánk elöljáróban, hogy a modulus egy speciális tulajdonság, amivel a horgászbotok anyagát jellemzik. Jöjjön most a blog-ban leírt párbeszéd...
Legújabb botanyagok - Nanotechnológia a horgásziparban
2012. március 23.
Horgász-Zóna

LEGÚJABB BOTANYAGOK - NANOTECHNOLÓGIA A HORGÁSZIPARBAN

A „geek” angol szót (ejtsd: [gík], eredeti jelentése: stréber) a tájékozottságban, tudásban különc emberre mondták. Ma már teljesen eltûnt ennek a szónak a pejoratív jelentése, sõt a technikai jártasságot, a legújabb trendek ismeretét dicsérõ szóvá módosult és kifejezetten olyan emberre mondjuk, aki „nagyon ott van” az újdonságokban, életének része, hogy csak a legmodernebb, legfrissebb dolgokat használja. Kifejezetten kitüntetõ dolog geek-nek lenni! Nézzük mit szeretnek a geek-ek manapság? IPhone 4-et, Pókembert, Star Wars-t, svájci bicskába applikált pendrive-ot, stb… És a horgászok? Számunkra a „geek” dolog a nanocarbon horgászbot!
Method Feeder Craig Butterfiled módra
2013. július 22.
Horgász-Zóna

METHOD FEEDER CRAIG BUTTERFILED MÓDRA

2011 december 16-án jelentette be az angol Middy cég, hogy Craig Butterfield személyében új vezetője lesz a Middy által szponzorált horgászcsapatnak. Craig addig is a vezető szerepet vállalt a termékek tervezésében és tesztelésében. Azóta tovább bővítette a szponzorált horgászok körét, ezzel is még több tapasztalatot és tudást hozva a Middy csapatba. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy rövid interjú erejéig kifaggathattuk arról, ő hogyan csinálja a method feederezést!
Trendek, irányok a horgászatban 2015-ben – ahogy mi látjuk
2014. december 23.
Horgász-Zóna

TRENDEK, IRÁNYOK A HORGÁSZATBAN 2015-BEN – AHOGY MI LÁTJUK

Sok vásárlónk kérdezi egy-egy orsó vagy botvásárlásnál, hogy pl. műszaki tartalomban mit képvisel, modernnek számít-e, mennyi ideig lesz alkatrész? Mások az újdonságok rengetegében ’vesznek el’, azt kérdezve, hogy ez most tényleg egy új irányvonal része, valami innováció eredménye-e vagy csupán a gyártók fantáziája az árbevételük növelésére.
Trendek, irányok a hazai horgászatban 2016-ban
2016. január 06.
Horgász-Zóna

TRENDEK, IRÁNYOK A HAZAI HORGÁSZATBAN 2016-BAN

Megint kísérletet teszünk, hogy megsejtsük mi lesz a "tuti" a következő évben, melyek azok a módszerek, technikák, amikre érdemes figyelni, egyáltalán: mivel tudod fejleszteni eszköztáradat 2016-ban?
Interjú Dr. Szűcs Lajos képviselő úrral
2013. július 09.
Horgász-Zóna

INTERJÚ DR. SZŰCS LAJOS KÉPVISELŐ ÚRRAL

Elfogadta a parlament az új Halgazdálkodási törvényt június 10-én. Azt tapasztaltuk, hogy bár alapvetően változtatja meg majd a horgászatot, nem kavart nagy port a célközönség, azaz a horgászok körében! Úgy éreztük, hogy nem jutott el még mindenkihez, miről is szól ez a törvény. Lehetőségünk adódott, hogy első kézből kapjunk értékes információkat a törvény várható hatásaira vonatkozóan, hiszen a törvény "atyjával", Dr. Szűcs Lajos képviselő úrral készítettünk egy rövid interjút a parlamentben. Mi lesz a halászokkal? Mi lesz a MOHOSZ-szal? A cikkből kiderül!
A hobbid a szakmánk! Tetejére