Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
40%-os Fekete Péntek akciók a Zónában!
2015. november 25.
Horgász-Zóna

40%-OS FEKETE PÉNTEK AKCIÓK A ZÓNÁBAN!

40%-os akciók a webáruházunkban kizárólag a Fekete Pénteken! Figyelem: az akciók kizárólag a mobilalkalmazásunkba érkező kuponokkal érhetők el! Katt a részletekért!
Kiszolgálással kapcsolatos aktuális tudnivalók
2020. március 30.
Horgász-Zóna

KISZOLGÁLÁSSAL KAPCSOLATOS AKTUÁLIS TUDNIVALÓK

Kiszállítással akár másnapra nálad lehet az áru! Az üzleteinkbe is biztonságosan betérhetsz. Legközelebb nyitva: április 14. A horgászat nem állt meg, de mindig figyelj arra, hogy betartsd az egészségügyi szabályokat! Vigyázz másokra, vigyázz magadra! 

Method feeder forradalom - hogyan tovább?
2016. december 15.
Horgász-Zóna

METHOD FEEDER FORRADALOM - HOGYAN TOVÁBB?

Nyílt levél a magyar method feeder horgászközösséghez! Három év telt el a Method forradalom c. könyv kiadása óta. Nézzük, mi történt eddig, mi következhet ezután?
Fekete Péntek információk
2017. november 23.
Szandi

FEKETE PÉNTEK INFORMÁCIÓK

A Fekete Péntek akció indul!!! Ebben a cikkben lévő linkre kattintva csütörtök 18:00-tól szombat 10:00-ig elérhetők az ebben résztvevő termékek.
Bait-Tech 2018-as, már rendelhető újdonságok
2018. január 28.
Horgász-Zóna

BAIT-TECH 2018-AS, MÁR RENDELHETŐ ÚJDONSÁGOK

A Bait-Tech sok újdonságot tartogat erre az évre is! Ebben a cikkben, most azokat a termékeket mutatjuk be kicsit közelebbről, amelyeket már rendelni is lehet. Pár újdonságra azonban még várnunk kell pár hetet, így azokkal majd a későbbiekben foglalkozunk.
A Joker
2011. november 11.
Neubrand Antal

A JOKER

A horgásztó Budapesten a XXIII. kerületben, a Déli M0 környékén, Dunaharaszti magasságában található. Tudomásom szerint tömegközlekedéssel nem, csak autóval lehet megközelíteni. A terület teljes nagysága 15Ha, a vízterület nagysága 5,5Ha, a tó közepén egy másfél hektáros sziget található. A horgászvíz átlag mélysége 4 méter. Hirtelen mélyül így a parttól 10 méterre elérheti a 2,5-3 méteres mélységet is. Nagyrészt akadó mentes, de a part közelében vízben lévő fák és bokrok tövénél úszózva ott lehet hagyni a szereléket. A tó teljesen körbe van kerítve. Éjszakára ki van világítva, ami megkönnyíti az éjszakai horgászatot. A közepén, található szigeten is lehet horgászni. Ide csónakkal lehet bejutni.
A hobbid a szakmánk! Tetejére