Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Botgyártás: Modulus és Marketing
2012. január 19.
Horgász-Zóna

BOTGYÁRTÁS: MODULUS ÉS MARKETING

A minap találtunk egy érdekes blogbejegyzést, amelyet egy horgászbot blank (bottest) forgalmazó figura írt botok modulus-a témakörben. A modulus szóval talán már az Olvasó is találkozott katalógus leírásokban vagy webáruházak oldalain. Erről most csak annyit mondanánk elöljáróban, hogy a modulus egy speciális tulajdonság, amivel a horgászbotok anyagát jellemzik. Jöjjön most a blog-ban leírt párbeszéd...
Legújabb botanyagok - Nanotechnológia a horgásziparban
2012. március 23.
Horgász-Zóna

LEGÚJABB BOTANYAGOK - NANOTECHNOLÓGIA A HORGÁSZIPARBAN

A „geek” angol szót (ejtsd: [gík], eredeti jelentése: stréber) a tájékozottságban, tudásban különc emberre mondták. Ma már teljesen eltûnt ennek a szónak a pejoratív jelentése, sõt a technikai jártasságot, a legújabb trendek ismeretét dicsérõ szóvá módosult és kifejezetten olyan emberre mondjuk, aki „nagyon ott van” az újdonságokban, életének része, hogy csak a legmodernebb, legfrissebb dolgokat használja. Kifejezetten kitüntetõ dolog geek-nek lenni! Nézzük mit szeretnek a geek-ek manapság? IPhone 4-et, Pókembert, Star Wars-t, svájci bicskába applikált pendrive-ot, stb… És a horgászok? Számunkra a „geek” dolog a nanocarbon horgászbot!
Etetőanyagok keverve?
2015. november 05.
Horváth Gyula

ETETŐANYAGOK KEVERVE?

A trendeket irányokat megismerhettük előző írásunkból. 2016 a receptek, a mixelés éve lehet? Ebből az írásból konkrét ötleteket, tippeket kaphatsz - sőt Gyula azt is elmondja miért váltott ő is a keverékekre a "gyári" zacskókról!
Method Feeder Craig Butterfiled módra
2013. július 22.
Horgász-Zóna

METHOD FEEDER CRAIG BUTTERFILED MÓDRA

2011 december 16-án jelentette be az angol Middy cég, hogy Craig Butterfield személyében új vezetője lesz a Middy által szponzorált horgászcsapatnak. Craig addig is a vezető szerepet vállalt a termékek tervezésében és tesztelésében. Azóta tovább bővítette a szponzorált horgászok körét, ezzel is még több tapasztalatot és tudást hozva a Middy csapatba. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy rövid interjú erejéig kifaggathattuk arról, ő hogyan csinálja a method feederezést!
Trendek, irányok a pontyos etetőanyagoknál 2016-ra
2015. november 02.
Horgász-Zóna

TRENDEK, IRÁNYOK A PONTYOS ETETŐANYAGOKNÁL 2016-RA

Van egy világ a gyári etetőanyagokon túl, ahová leginkább a versenyzők teszik be a lábukat… Ez a keverékek, adalékok és kombinációk világa, ahol a több tíz kilós összfogások jelentik a sikert, nem a két-három darab ponty. Hogyan tudsz Te is több pontyot szákba terelni 2016-ban? Erről a szól ez a cikk!
Forradalmi változások a horgászjegy értékesítésben!
2013. augusztus 23.
Horgász-Zóna

FORRADALMI VÁLTOZÁSOK A HORGÁSZJEGY ÉRTÉKESÍTÉSBEN!

Két évvel ezelőtt megalakult a Horgászjegy Kft., amely zászlajára tűzte, hogy megreformálja az eddigi gyakorlatot és olyan elektronikus horgászjegy-értékesítési rendszert dolgoz ki, amely száz százalékosan kielégíti a horgászni vágyók jegyvásárlási igényeit. A vállalkozás olyan értékesítési rendszert hozott létre, amely a vásárlók számára garantálja, hogy a horgászjegy árusító helyek nyitva tartásától függetlenül éjjel-nappal hozzájuthatnak a területi jegyükhöz!
A hobbid a szakmánk! Tetejére