Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Trendek, irányok a hazai horgászatban 2016-ban
2016. január 06.
Horgász-Zóna

TRENDEK, IRÁNYOK A HAZAI HORGÁSZATBAN 2016-BAN

Megint kísérletet teszünk, hogy megsejtsük mi lesz a "tuti" a következő évben, melyek azok a módszerek, technikák, amikre érdemes figyelni, egyáltalán: mivel tudod fejleszteni eszköztáradat 2016-ban?
Trendek, irányok a horgászatban 2015-ben – ahogy mi látjuk
2014. december 23.
Horgász-Zóna

TRENDEK, IRÁNYOK A HORGÁSZATBAN 2015-BEN – AHOGY MI LÁTJUK

Sok vásárlónk kérdezi egy-egy orsó vagy botvásárlásnál, hogy pl. műszaki tartalomban mit képvisel, modernnek számít-e, mennyi ideig lesz alkatrész? Mások az újdonságok rengetegében ’vesznek el’, azt kérdezve, hogy ez most tényleg egy új irányvonal része, valami innováció eredménye-e vagy csupán a gyártók fantáziája az árbevételük növelésére.
Forradalmi kerekasztal - valódi sztárokkal!
2014. július 18.
Horgász-Zóna

FORRADALMI KEREKASZTAL - VALÓDI SZTÁROKKAL!

Szeretettel köszöntünk mindenkit ezen a - talán mondhatom nyugodtan - rendhagyó kerekasztal beszélgetésen, ahová valódi forradalmárokat hívtunk meg. Külön köszönöm nekik, hogy időt és energiát nem sajnálva feltámadtak poraikból és elfogadták a meghívásunkat. Itt van velünk Che Guevara, Nelson Mandela, Bob Marley és a nagy öreg, Karl Marx is. Uraim! Mi is épp egy forradalom küszöbén állunk a Method forradalomén. Arról kérdezem Önöket, mint elismert szakértők, segítsenek, mitől működik egy forradalom?
Method Feeder Craig Butterfiled módra
2013. július 22.
Horgász-Zóna

METHOD FEEDER CRAIG BUTTERFILED MÓDRA

2011 december 16-án jelentette be az angol Middy cég, hogy Craig Butterfield személyében új vezetője lesz a Middy által szponzorált horgászcsapatnak. Craig addig is a vezető szerepet vállalt a termékek tervezésében és tesztelésében. Azóta tovább bővítette a szponzorált horgászok körét, ezzel is még több tapasztalatot és tudást hozva a Middy csapatba. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy rövid interjú erejéig kifaggathattuk arról, ő hogyan csinálja a method feederezést!
Interjú Dr. Szűcs Lajos képviselő úrral
2013. július 09.
Horgász-Zóna

INTERJÚ DR. SZŰCS LAJOS KÉPVISELŐ ÚRRAL

Elfogadta a parlament az új Halgazdálkodási törvényt június 10-én. Azt tapasztaltuk, hogy bár alapvetően változtatja meg majd a horgászatot, nem kavart nagy port a célközönség, azaz a horgászok körében! Úgy éreztük, hogy nem jutott el még mindenkihez, miről is szól ez a törvény. Lehetőségünk adódott, hogy első kézből kapjunk értékes információkat a törvény várható hatásaira vonatkozóan, hiszen a törvény "atyjával", Dr. Szűcs Lajos képviselő úrral készítettünk egy rövid interjút a parlamentben. Mi lesz a halászokkal? Mi lesz a MOHOSZ-szal? A cikkből kiderül!
Horgász világkiállítás Bécsben (EFTTEX 2013)
2013. június 17.
Horgász-Zóna

HORGÁSZ VILÁGKIÁLLÍTÁS BÉCSBEN (EFTTEX 2013)

Most hétvégén került megrendezésre a horgászipar európai seregszemléje, ezúttal Bécsben. Minden évben fontos esemény ez számunkra, hiszen a meglévő kapcsolataink építésén túl, itt tudunk tájékozódni a trendekről, a jövő évi vagy esetleg későbbi újdonságokról, olyan dolgokról, amit aztán nektek, horgászoknak is el tudunk hozni, be tudunk mutatni. Nézzétek meg fényképes beszámolónkat!
A hobbid a szakmánk! Tetejére