Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Gyerekekkel nehezített horgászat élményei
2015. március 25.
Csapó Ákos

GYEREKEKKEL NEHEZÍTETT HORGÁSZAT ÉLMÉNYEI

A method feeder horgászatot (is) sok körülmény befolyásolhatja. Ott van például az időjárás, a hold állása, a vízállás vagy éppen... a gyermekek. Ebből a beszámolóból erőt és példát meríthettek, hogyan lehet JÓ és ÉLVEZETES a peca, ha a gyermekeitek is ott vannak!
Kedvenc tavam: Lóga-tó (Dorog)
2014. szeptember 01.
Csapó Ákos

KEDVENC TAVAM: LÓGA-TÓ (DOROG)

Szombat reggel 5 körül járhat, azt hiszem. Megnézem az órát, mert az „okos vekker” még nem csörgött, döntöm el csukott szemmel. Néhány perc kínlódás a szemhéjjal, és már a retinámra égeti a zöld számlap a 4:35-öt. Még jó is, hogy korábban keltem, mert este nem volt időm bepakolni, elhúztam az időt horogkötözgetéssel.
Visszatérés a Lógatóra
2010. október 21.
Nagy Róbert

VISSZATÉRÉS A LÓGATÓRA

A nagy sikerű szeptemberi baráti találkozó és verseny után határoztuk el, hogy még az idén vissza fogunk térni Dorogra a Lógatóra. Az akkori versenyen szerzett tapasztalatokat azóta persze alaposan mérlegeltük, kiértékeltük és már készen állt az új terv: kifogjuk az akkor „meglépő” óriásokat! Én a legnagyobb bánatomra egyéb elfoglaltságaim miatt végül nem tudtam a csapattal tartani, de bűnöm „vezekléseként” megígértem, hogy magamra vállalom a krónikás szerepét…
EUROSTAR(ok), avagy a 13-as mégis nyerő
2010. szeptember 24.
Nagy Róbert

EUROSTAR(OK), AVAGY A 13-AS MÉGIS NYERŐ

A nyári fárasztó és a kora őszi első esős napok után szeptember 19-én találkoztunk Dorogon a LógaTón, hogy kicsit kifújjuk magunkat és egy baráti versengésben összemérjük „mesterségünkbeli” jártasságunk. Az összejövetel „atyja” ezúttal (is) Wohner Sanyi volt, akinek ezúton is köszönettel tartozunk a kiváló szervezésért és a meghívásért! Lajossal, a bátyámmal most első ízben vettünk részt ezen a találkozón, képviselve a Horgász-Zóna kft-t.
A hobbid a szakmánk! Tetejére