Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Beszámoló az I. HORGÁSZ-ZÓNA Pontyfogó kupáról
2013. május 03.
Horgász-Zóna

BESZÁMOLÓ AZ I. HORGÁSZ-ZÓNA PONTYFOGÓ KUPÁRÓL

Április 27-én reggel nyolc órakor, szeles, de többnyire napos időjárási körülmények között, kezdetét vette az I. HORGÁSZ-ZÓNA pontyfogó kupa! Azonban, ne rohanjunk ennyire gyorsan előre…
MAD paszta ólmok akcióban! Így készül a „ZÓNA rig”!
2013. február 27.
Nagy Róbert

MAD PASZTA ÓLMOK AKCIÓBAN! ÍGY KÉSZÜL A „ZÓNA RIG”!

Amikor pontyhorgászatra adjuk a fejünket, akkor ma már, szerencsére számtalan végszerelék variáció és etetési stratégia is a rendelkezésünkre áll. A választást sok minden befolyásolhatja, így a helyes döntés, sokszor nem is olyan könnyű feladat.
ITT A  NAGY SHIMANO „MESTER” HÁRMAS!
2013. február 11.
Horgász-Zóna

ITT A NAGY SHIMANO „MESTER” HÁRMAS!

Valamennyien szeretünk horgászni, néhányan a kikapcsolódásért és a szórakozásért, mások a versenyért, és megint mások a finom halételekért, de mindannyiunk számára a horgászat örömtelibb, amikor minőségi felszereléseket használunk. A SHIMANO irigylésre méltó hírnévre tett szert a technológiai tervezés és gyártás területén több iparágban is. Mindig is kiemelkedő műszaki tartalom volt a SHIMANO védjegye.
Nyári kaland…
2013. január 18.
Nagy Róbert

NYÁRI KALAND…

A nagy halak utáni vágy és a bennem szunnyadó horgász ösztön nem hagy egy perc nyugtot sem. Nap, mint nap újabb horgászatokat tervezek. Álmaimban halakkal küzdök, miközben egy tavaszi portyán a sekély víz határán, gyors irányváltoztatással, alacsonyan a föld fölött repkedve, egy bíbic hallatja vijjogó „bé-bic” hangját… ezzel ébresztve fel engem az álomvilágból.
2. Heti termékajánló
2013. január 11.
Nagy Róbert

2. HETI TERMÉKAJÁNLÓ

Amikor a naptár januárt mutat, minden horgász számára elérkezik az idő arra, hogy átnézze a felszereléseit, karbantartsa azokat. Érdemes azonban az új szezon „kiszemeltjeit” is figyelembe venni, terveket készíteni, kiválasztani azokat a felszereléseket, amelyek majd az újabb sikeres horgászatokban lesznek a segítségünkre…
50. heti termékajánló
2012. december 10.
Horgász-Zóna

50. HETI TERMÉKAJÁNLÓ

Heti termékajánlónk egy új rovat a magazinban. Minden héten az olvasóink figyelmébe szeretnénk ajánlani egy-egy olyan terméket, amelyet mi magunk érdekesnek tartunk a több mint 10.000 tételből álló választékunkból. Olyan termékek lesznek ezek, amelyeket vagy az áruk, minőségük, esetleg valamilyen funkciójuk kiemeli a többi közül. Érdemes tehát egy rövid pillantást vetni rájuk!
A hobbid a szakmánk! Tetejére