Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Method kosár megtöltése pellettel
2013. szeptember 24.
Oláh Zoltán

METHOD KOSÁR MEGTÖLTÉSE PELLETTEL

Szeretnél Te is sok halat fogni, kipróbálnád a method feeder horgászatot, de nincs tapasztalatod az etetőanyag beállításában? Nem gond, ebben a cikkben bemutatjuk a Method feeder kosár pellettel való megtöltésének lépéseit!
Method feeder kosár megtöltése etetőanyaggal
2013. szeptember 19.
Oláh Zoltán

METHOD FEEDER KOSÁR MEGTÖLTÉSE ETETŐANYAGGAL

Soha nem csináltad még? Csináltad, de nem biztos, hogy jól? Képes útmutató a Method feeder kosár etetőanyaggal való megtöltésének lépéseiről!
Method feederezés etetőanyaggal vs. pellettel
2013. szeptember 13.
Oláh Zoltán

METHOD FEEDEREZÉS ETETŐANYAGGAL VS. PELLETTEL

Olvastam egy érdekes cikket a Match Fishing angol horgászújságban. Egy búvár lemerült és megfigyelte a method kosár viselkedését a vízben. Választ kerestek az etetőanyaggal, pellettel megtöltött kosár bontására, a csali helyzetére. Megnézték, hogy felborul-e a kosár valamilyen körülmények között. Angliában nagyon sokan horgásznak ezzel a módszerrel, de ezek szerint a kiagyalókat is érdekli, hogy hogyan és miért működik ennyire a töltögetős kosár. Egy víz alatti kamerával és sok-sok dobással megdöntöttek / beigazoltak jó pár feltételezést! Nekünk, Zónásoknak célunk, hogy minél többen kipróbáljátok a method feederezést. Tapasztalataink szerint ez a feeder módszer sok helyen az út ahhoz, hogy a peca végén ezt mondjuk: „Na, ma egy szenzációsan jót horgásztam!” Ebből a célból írom most ezt a cikket, és a későbbiekben is sokat fogunk foglalkozni ezzel a témával.
Min múlik az első hely?
2013. szeptember 11.
Páll Eörs

MIN MÚLIK AZ ELSŐ HELY?

Két történetem is van, amelyeken keresztül be szeretném mutatni, hogy néha milyen kevésen is múlik a dobogó legfelső foka. Nemrég egy amatőr verseny családi fordulójában volt szerencsém rajthoz állni. Édesanyámmal indultunk közösen, ami azért nagy szó, mert Ő nem hogy a versenyzéssel, de még a horgászással is csak most ismerkedik. Nagyon lelkesen állt a dolgokhoz, de azért tisztában voltam vele, hogy a dolgok nagy része rám fog hárulni. 9 órai dudaszóval indult a verseny. Két távolságra etettem, 50 illetve 90 méterre. A 90-est szántam a nagyobb halaknak, míg az 50-es egy biztonsági „B” terv volt. A kezdet viharosra sikerült, a már többször megfigyelt 10 perc, most is működött. A benti etetésről jött az első jelentkező, felvettem a kontaktust a hallal, megkezdtem a fárasztás, anyu előkészítette a merítőhálót. Természetesen, ahogy ilyenkor szokás, felvisított a másik orsó is. Mire anyu odaért, sajnos meglépett a a horogról a hal, de legalább így lehetőségünk volt az első „kisdisznó” nyugodt megszákolására. 7 kg, nem is rossz kezdés!
Akasztói villám methodozás
2013. augusztus 15.
Ivanics Gergő

AKASZTÓI VILLÁM METHODOZÁS

Megismerkedni egy új tóval, vízterülettel az mindig csodálatos érzés. E lehetőségnek sajnos hátrányai is lehetnek. Mégpedig az, hogy a horgász nem fog semmit, vagy nem olyan eredményes amilyen lenni szeretne. Hogy nekem hogyan sikerült az első Akasztói „randim”? Az ebből a cikkből kiderül. Reggel 6 órakor indultunk Akasztóra ahová a család többi tagja is elkísért. Sajnos mivel majdnem 130 km-re lakunk Akasztótól így elég későn tudtam elkezdeni a horgászatot.
Módszerek csatája 3 – Fűzött vs. Tűzött csali Akasztón
2013. július 23.
Horgász-Zóna

MÓDSZEREK CSATÁJA 3 – FŰZÖTT VS. TŰZÖTT CSALI AKASZTÓN

Az Akasztói horgásztavon mértük össze aznapi módszereink eredményességét. Ezen a tavon még nem jártunk, tapasztalatokat csak az internetről és baráti beszámolókból nyerhettünk. Szépen kivitelezett oldal, gyönyörű fotók és kulturált jól kiépített környezet, szép halállománnyal. Meseszerű.
A hobbid a szakmánk! Tetejére