Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Ugyanott, csak másképp
2017. június 12.
Szabó Rebeka

UGYANOTT, CSAK MÁSKÉPP

Rebeka visszatért a Moby Dick horgásztóra, ezúttal teljesen más időjárási körülmények között. A gyors pontyhorgászatoknál sikeres method mix-es PVA szisztémát próbálta ki, erről ír most nektek! Videóval!
Cser-tavi feeder verseny tapasztalatok
2017. június 12.
Szekeres Tibor

CSER-TAVI FEEDER VERSENY TAPASZTALATOK

Szekeres Tibi újabb versenyélménye - ezúttal a 24 órás Cser-tavi feeder kupáról.
Egyről tízet: Balázs
2017. június 06.
Horgász-Zóna

EGYRŐL TÍZET: BALÁZS

A Zóna munkatársalkat bemutató sorozatunk újabb alanya, Smogora Balázs, akit szokásunkhoz hűen, 10 kérdésben faggatunk saját magáról és a horgászathoz fűződő szenvedélyéről. Ismerjétek meg Balázst!
Horgász szettek gyerekeknek, avagy tudom mit válassz nyáron!
2017. május 30.
Szandi

HORGÁSZ SZETTEK GYEREKEKNEK, AVAGY TUDOM MIT VÁLASSZ NYÁRON!

Nincs boldogabb, mint a halat fogó gyermek és nincs büszkébb szülő, mint aki ezt "elintézi" a gyermekének :) Ehhez szeretnénk ötleteket adni horgász szett ajánlónkkal, amelyekben horgászbotokat és orsókat ajánlunk az egyszerűtől a haladóig!
Bravo Baits
2017. május 29.
Horgász-Zóna

BRAVO BAITS

A Bravo Baits csaligyártó vállalkozás célja, hogy elérhető áron kínáljon megoldást az eredményre vágyó pontyhorgászok kihívásaira. Az alábbi sorokon keresztül, Gazsi Máté alapító tag és társ tulajdonos mutatja be a céget és annak legfontosabb irányelveit, mozgató rugóit.
Rapid horgászatok 1. rész- Villantó
2017. május 23.
Szandi

RAPID HORGÁSZATOK 1. RÉSZ- VILLANTÓ

Párommal Robival elterveztük, hogy körbe járjuk a Pest környékén található horgász tavakat és próbálunk minél több információt begyűjteni róluk. Első választásunk - szinte csak találomra - a Villantóra esett, ahol persze még sosem jártunk azelőtt...
A hobbid a szakmánk! Tetejére