Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Bemutatkozik a Bait-Tech ENVY és ENVY GREEN
2015. augusztus 14.
Horgász-Zóna

BEMUTATKOZIK A BAIT-TECH ENVY ÉS ENVY GREEN

Ebben a kis összeállításban egy újabb BAIT-TECH etetőanyagok veszünk górcső alá. Az ENVY GREEN a megszületésétől kezdve sikersztori! A halibut és kender nagyszerű kombinációja Európa szerte rengeteg ponty és dévér megfogásáért "felelős"...
Az etetőanyagod fontossága a method módszernél
2020. április 26.
Hoffmann Feri

AZ ETETŐANYAGOD FONTOSSÁGA A METHOD MÓDSZERNÉL

Ebben az írásomban egy 5-6 órás method pecáról fogok nektek beszámolni, ahol azt fogom megmutatni, hogy mennyire válogatósak tudnak lenni a halak és mennyire nem mindegy, hogy milyen kaját tömködsz a method kosaradba!

Rapid horgászatok-Ötletek téli pontyozáshoz
2017. december 08.
Szandi

RAPID HORGÁSZATOK-ÖTLETEK TÉLI PONTYOZÁSHOZ

Hiába közeleg az év vége, velünk együtt sokan, továbbra sem teszik el téli pihenőre a felszereléseiket. A Zónából egy páran, úgy gondoltuk, hogy ezúttal egy ismeretlen tavat veszünk célba, mindezt, persze már a lefinomított feeder botjainkkal...
Tavaszi methodozás Stéges csalikkal
2015. április 20.
Nagy Tibor

TAVASZI METHODOZÁS STÉGES CSALIKKAL

A tavasz a legtöbb horgász számára az egyik legszebb ünnep érkezését jelenti – végre vízpartra juthatunk, és csillapíthatjuk a tél során előbújt elvonási tüneteket. Végre „halszagú” lehet a kezünk, és újra hódolhatunk a szenvedélyünknek. Megmutatnám, hogy én a hideg vízben miként és mivel tudtam sikeresen megfogni a tavasz első halait…
Februári feeder portya...
2016. február 22.
Nagy Róbert

FEBRUÁRI FEEDER PORTYA...

Nekünk horgászoknak, a február több szempontból is "hálás" hónap. Egyrészt csak 28 napból áll, másrészt a tél utolsó hónapja is egyben! A március kopogtat, a horgászember egyre bizakodóbb! Pop Attila, azonban nemcsak várakozással töltötte ezeket a napokat, hanem egy igazán tartalmas hétvégén van túl...
Etetőanyagok keverve?
2015. november 05.
Horváth Gyula

ETETŐANYAGOK KEVERVE?

A trendeket irányokat megismerhettük előző írásunkból. 2016 a receptek, a mixelés éve lehet? Ebből az írásból konkrét ötleteket, tippeket kaphatsz - sőt Gyula azt is elmondja miért váltott ő is a keverékekre a "gyári" zacskókról!
A hobbid a szakmánk! Tetejére