Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
P’alinC’arp a majálisi pontyok nyomában az Arizóna Carp tavon
2014. május 16.
Pa’linCa’rp Team

P’ALINC’ARP A MAJÁLISI PONTYOK NYOMÁBAN AZ ARIZÓNA CARP TAVON

Idén május elején második alkalommal ismét megadatott, hogy barátaimmal ellátogassunk a kedvenc vizünkre, az Arizóna Carp Lake-re. Legutóbb március vége táján jártunk itt, azóta keservesen sóvárogtunk nap, mint nap, várva az ismét bekövetkező többnapos túránkat. Ilyenkor aztán nehezen telik az idő, hiába számolja az ember a napokat, heteket, bizony mindig marad számolnivaló. Így nem igazán akartuk elhinni, amikor az indulás napjáig már csak egy pár nap maradt, azt meg végképp nem, hogy már pakolunk és másnap indulunk. De szó mi szó, azért akadt némi teendőnk az elszánt kiküldetés előtt.
Széllel szemben...
2016. április 22.
Nagy Róbert

SZÉLLEL SZEMBEN...

A következő írásban ismét Polyik Dénes horgásztársunk kalauzol el minket egy felettébb tartalmas, hosszú hétvégére. Ezúttal nem csupán pazar egyéni rekordöntéséről olvashatunk izgalmas sorokat, hanem csalizási és etetési technikájáról is megoszt velünk értékes gondolatokat...
Léki csukázás az Arizónán
2015. január 03.
Oláh Zoltán

LÉKI CSUKÁZÁS AZ ARIZÓNÁN

Ember tervez, de valaki bekapcsolta a gyorsfagyasztót. A korábbi cikkemben említett Arizónára vásárolt DAM Executorokat nem tudtam bevetni a víz már kopogott. Nem maradt más mint a lékpeca. A tógazdától megtudtuk, hogy horgászatra alkalmas a tó jege, ígyhát nem kellett sokáig győzködni magunkat az év második napján irány az Arizóna.
Horgász-Zóna pergetőverseny az Arizóna horgásztavon
2015. január 26.
Oláh Zoltán

HORGÁSZ-ZÓNA PERGETŐVERSENY AZ ARIZÓNA HORGÁSZTAVON

Kedvet kaptál egy izgalmas horgászathoz? Szereted a kihívásokat és a jó társaságot? Szeretnéd hazavinni az értékes nyereményt? Találkozzunk a Zóna-Zóna pergetőversenyen!
A Decemberi eső… pontyokat ér!
2014. december 13.
Nagy Róbert

A DECEMBERI ESŐ… PONTYOKAT ÉR!

Esőkkel kezdődik az év utolsó hónapja. Morgok is érte rendesen… Aki ismer, azt tudja, hogy ilyenkor milyen vagyok. Sokszor órákig „puffogok” semmiségeken, miközben dühöngve az eget kémlelem a „napsugarak” után. A lelkem jó időre és a „partra” vágyik...
A Pa’linCa’rp Team 2014. évi nyitópecája
2014. április 03.
Pa’linCa’rp Team

A PA’LINCA’RP TEAM 2014. ÉVI NYITÓPECÁJA

A kemény fagyokat követően a március lassan meghozta a felmelegedést, ami szinte egyik napról a másikra köszöntött be. Mit tehet a horgász, ha a bajszosok szerelmese? Meglátogat egy intenzíven telepített vizet, ahol már jégolvadás után is hemzseg a víz a békés halak jelenlététől. Egy ilyen intenzíven telepített tó Budapest közelében a Bia Carp Lake, újnevén Arizóna Horgásztó. Ez a horgászvíz az elmúlt tél folyamán ismét egy újabb átalakításokon ment át, további bojlisállásokon faházak épültek a kényelem érdekében, valamint bővült a tó halállománya is. Egyszóval a tó teljes karbantartást kapott a 2014. évi horgászszezonra.
A hobbid a szakmánk! Tetejére