Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
STÉG termékek nyílt napja
2014. március 24.
Horgász-Zóna

STÉG TERMÉKEK NYÍLT NAPJA

Tisztelt horgásztársaink! Március 28-án, pénteken, a ZÓNA-BUDA (III. ker. Szentendrei út 89-93) és március 29-én, szombaton, a ZÓNA-PEST (XIII. ker. Gyöngyösi sétány 8.) nyílt napot tart a STÉG szakértő csapata! A magyar STÉG márka a pontyhorgászok számára kínál jó minőségű, fogós csalizó és etető csalikat. A nyílt nap jó lehetőség ezek megismerésére, a felmerülő kérdések megbeszélésére. Szeretettel várunk mindenkit a STÉG és a ZÓNA csapata!
Hayabusa horgok két év után újra!
2014. március 09.
Horgász-Zóna

HAYABUSA HORGOK KÉT ÉV UTÁN ÚJRA!

Csak annyit mondunk: Hayabusa horog, és sokaknak két dolog juthat eszébe: nagyon jó (éles, tartós, jó formájú) és nem lehet kapni. Valóban, sajnos a forgalmazóváltás elhúzódása azt eredményezte, hogy még egy ilyen kurrens termék is eltűnt a boltok falairól! Mindez most már csak múlt idő, hiszen most már a Horgász-Zóna kínálatában a csaknem teljes édesvízi paletta megvásárolható! Nézzük mi került az első eresztésbe?
Szenzációs fogás Páll Eörs és Kurucz Dávid versenykajájával
2014. február 18.
Horgász-Zóna

SZENZÁCIÓS FOGÁS PÁLL EÖRS ÉS KURUCZ DÁVID VERSENYKAJÁJÁVAL

Pénteken a FEHOVA-n bemutatott method etetőanyag 'próbáján' akadt horogra egy 19,93 kg-os szép tükörponty a Pölöskei öregtavon. A fogás körülményeit olvashatjátok ebben a rövidhírben!
Kora tavaszi feltöltődés - Gyere a FEHOVA-ra!
2014. február 08.
Horgász-Zóna

KORA TAVASZI FELTÖLTŐDÉS - GYERE A FEHOVA-RA!

Minden februárban felteszed magadnak a kérdést: miért menjek ki a FEHOVA-ra? Az elmúlt 8 év (nem politika :) ) alatt egyre szűkült a horgászoknak dedikált terület, a jegyek tekintetében pedig ez a legdrágább a kiállítások között... Azonban még mindig a FEHOVA a legnagyobb általános horgászkiállítás, és ahogy látogató tavaly megfogalmazta: "azért szeretem, mert itt egy helyen olyan választékot tudok átnézni a szezon előtt, amit sehol máshol." És mi mit teszünk hozzá? Ha van egy perced, olvass tovább!
Világújdonságok a Cralusso-tól 2014-re
2014. január 29.
Horgász-Zóna

VILÁGÚJDONSÁGOK A CRALUSSO-TÓL 2014-RE

Amióta az emberiség horgászik, halászik, azóta -több száz, több ezer éve -fejlesztgeti a halfogáshoz használt zsinórjait. Vajon mi újat lehetne még ezzel kapcsolatban kitalálni, amit nem fedeztek fel még e föld lakói? Szerencsére van egy magyar cég, mely nem csak felismerte, a horgászok ősrégi problémáját, de ki is fejlesztette a világpiac talán legmodernebb damilját!
Sporthorgászhoz méltó halfotózás
2014. január 27.
Lázár Márió

SPORTHORGÁSZHOZ MÉLTÓ HALFOTÓZÁS

A napokban volt időm és alkalmam hozzájutni, áttekinteni munkahelyem több évtizedre visszanyúló, horgászmagazin gyűjteményét. Az akkori cikkeket olvasva és a képeket nézegetve rájöttem, milyen sokat fejlődött pozitív irányba a sporthorgászat. Összehasonlítva a napjainkban megjelenő képes írásokat és az akkori horgászok (egykori mentoraink) cikkeit, azoknak képanyagát, bizony mutatkoznak "üdítő" különbségek....
A hobbid a szakmánk! Tetejére