Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Egészséges táplálkozás, halfogyasztás a mindennapokban
2013. december 19.
Nagy Róbert

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS, HALFOGYASZTÁS A MINDENNAPOKBAN

Így, Karácsony közeledtével - de általánosságban is - gondolva az otthon melegére és az ott elfogyasztott finom falatok sokaságára, bizonyára aktuálisak lehetnek a most következő sorok. A tudatos táplálkozás önálló tudományággá fejlődött és ma már - szerencsére - mindenki számára elérhetőek azok az információk, amelyek hozzásegíthetnek minket szervezetünk optimális „működtetéséhez”. De mi köze egy horgász portálnak mindehhez? Teheti fel magában a kedves olvasó a kérdést, már így az elején. Azt hiszem a zsákmányként kifogott halak egy bizonyos része nagyon is beépíthető és beépítendő a mindennapok étrendjébe.
Fénykép és tartalom, avagy tanácsok a vízparti fotózáshoz...
2013. december 16.
Lázár Márió

FÉNYKÉP ÉS TARTALOM, AVAGY TANÁCSOK A VÍZPARTI FOTÓZÁSHOZ...

A Fényképezőgép egy majdnem tökéletes műszer, ritkán téved. Viszont csak egy természetmásoló eszköz. Nem elég, ha egy kép csak emlékeztetőül szolgál, fel kell, hogy rázza a képzelőerőnk. Nehéz kifejezni azt, amit szabad szemmel látunk, a pillanatot, amit átélünk, érzést, ami hatással van ránk abban a momentumban.
ZÓNA A HORGÁSZSHOWN!
2013. október 30.
Nagy Róbert

ZÓNA A HORGÁSZSHOWN!

Igaz, ami igaz, nem terveztem hosszú beszámolót írni…azonban, ha most gyorsan átgondolom mi minden történt az idei HORGÁSZSHOW ideje alatt, vagy már az azt megelőző szervezési időszakban velünk, akkor bizony, sok-sok dolog jut hirtelen az eszembe…
DAIWA & Cormoran - HORGÁSZ-ZÓNA együttműködés
2013. október 29.
Horgász-Zóna

DAIWA & CORMORAN - HORGÁSZ-ZÓNA EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei DAIWA & CORMORAN márkák éves seregszemléjére is meghívást kapott a HORGÁSZ-ZÓNA. Már csak azért is szívesen tettünk eleget ennek a kedves invitálásnak, mert itt tökéletes alkalmunk nyílt megtekinteni a jövő évi újdonságokat! Tettük ezt főként annak az érdekében, hogy az új szezonban majd minden arra érdemes DAIWA és CORMORAN terméket Ti is megtaláljatok a webáruházunkban, illetve Pesten és Budán a szaküzleteinkben!
STÉG termékek a kínálatban!
2013. szeptember 26.
Horgász-Zóna

STÉG TERMÉKEK A KÍNÁLATBAN!

Egy régi Rab tavi feeder versenyen kezdődött a kapcsolat. Történt ugyanis, hogy a versenyzőnk egy tippet kapott: fokhagymás pellet! De nem akármilyen, hanem az, amelyiket Érden lehet kapni. „Hozok én nektek” – mondta egyik kedves ismerősünk, és a verseny reggelén kezünkbe nyomta a Stég feliratú dobozkát. Győzni ugyan nem sikerült, de a harmadik helyet elhoztuk… Most örömmel jelentjük be, hogy szeptembertől mind webáruházunkban, mind pedig a budai és pesti üzletünkben megtalálható a Stég Product termékek csaknem teljes választéka! Sokaknak talán ismerős már ez a márkanév. Hogy honnan?
Hello Mindenki!
2013. szeptember 06.
Horgász-Zóna

HELLO MINDENKI!

Rohanó világunk „lélekölő” hatásai alól, mi horgászok sem tudunk elbújni… ugye ez Neked is ismerős!? Az egyik pillanatban még a vízparton vagyunk és éppen egy szép halat fogunk vagy a lemenő nap tétova fényeiben gyönyörködünk, míg a „másik percben” már a munkahelyünkön "ücsörögve" emlékezhetünk a magunk mögött maradó szép percekről, az ott átéltekről…
A hobbid a szakmánk! Tetejére