Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Gondolatok a vízparton
2015. július 22.
Galambos Sándor

GONDOLATOK A VÍZPARTON

Vízparti életkép, mélázás a dolgok folyásáról. Kicsi az ember, de van hatalma. Ki, mire használja? A sivatag is a homokszemek sokasága!
A távolság minden???
2015. július 21.
Horváth Gyula

A TÁVOLSÁG MINDEN???

Annyi sok szó esik a longcast feederezésről, az extra-heavy, távdobó rezgőspicces horgászatról, hogy azt hiheti bárki, ez a FEEDER-ezés. Nem igazán... jöjjön most egy hangulatos írás a partközeli feederezésről!
Halakkal álmodó…
2015. július 17.
Nagy Róbert

HALAKKAL ÁLMODÓ…

Hogyan kell halat fogni? Minek kell halat fogni? Miért jó halat fogni? Teszik, tesszük fel sokszor ezeket, és az ezekhez hasonló kérdéseket… Vajon ez lenne a legvégső „omegája” annak a nagyszerű sportnak, amit hétköznapi nyelven, „egyszerűen” csak horgászatnak nevezünk?
Egy igazán jó baráti peca Bait-tech teszttel
2015. július 15.
Bene János

EGY IGAZÁN JÓ BARÁTI PECA BAIT-TECH TESZTTEL

Mostanában több olyan kommentet is olvastam különböző internetes oldalakon, amiben a "drágább, nem mindig a jobb" dolgot feszegetik. Nekem már többször is bizonyítottak a jó minőségű etetőanyagok sokszor örvendeztettek meg nagyon gyönyörű fogásokkal!
Methodozás a kiskorpádi Szigetes tavon
2015. június 29.
Horgász-Zóna

METHODOZÁS A KISKORPÁDI SZIGETES TAVON

Aki már el tudott menni több napra horgászni, tudja miről van itt szó :) Ráadásul egy kényelmes környezetben, halgazdag tóban csinálni mindezt! Egy emlékezetes method feeder túra beszámolóját olvashatjátok a kiskorpádi Szigetes tóról!
Legények a gáton...
2015. június 26.
Nagy Róbert

LEGÉNYEK A GÁTON...

Belemarkolok a homokba, visszacsorgatom az ujjaim között, és a homok, mint az elmúlt idő, visszatér a többihez és összekeveredik velük...(1.) Most itt vagyok a parton, a tó felszíne a vihar után végre kisimult, pont úgy, ahogyan kavargó gondolataim kusza sorai. Eszembe is jutott egy régebben hallott gondolat, miszerint: Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek múlnak...
A hobbid a szakmánk! Tetejére