Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Tavaszi szél pontyot hozott
2010. április 21.
Hencz János

TAVASZI SZÉL PONTYOT HOZOTT

Azon töprengtem a napokban, hogyan is lehetne az időjárást egy kicsit önmérsékletre bírni, inteni. Esetleg egy naptár bemutatót szervezünk és felhívjuk a figyelmét, hogy ilyenkor már nem illik így viselkedni, talán naptár reformot kellene végrehajtani? Addig is szurkoltam a jobb időnek, ami aztán meghallgatásra talált, egy program átszervezés és már kilátásba került egy kis Füzes tavi horgászat.
HORGÁSZ-ZÓNA baráti találkozó és a „nyerő – páros” kupa
2011. augusztus 03.
Horgász-Zóna

HORGÁSZ-ZÓNA BARÁTI TALÁLKOZÓ ÉS A „NYERŐ – PÁROS” KUPA

Az idei évben megrendezésre kerül az I. HORGÁSZ-ZÓNA baráti találkozó és a „nyerő – páros” ZÓNA kupa. Miért? A Horgász Zóna kft. Magyarország legújabb és bátran mondhatjuk legdinamikusabban fejlődő „arca”, ahol mindent megtalálsz, ami ezzel a csodálatos sporttal kapcsolatos! Vállalkozásunk alapvető célja az volt, hogy egy remek csapat, egy erős közösség jöjjön létre, olyan ahova szívesen térsz vissza egy fárasztó nap végén vagy a hétvégi horgászatodhoz készülődve. Ez a találkozó és verseny éppen azt a célt szolgálja, hogy a gyakorlati felkészültségünk összemérése mellett, találkozzunk, kicseréljük gondolataink és eltöltsünk egy kellemes napot.
Kerek, egész…
2011. május 27.
Nagy Róbert

KEREK, EGÉSZ…

A sikeresség fontos a horgászatban, ez vitathatatlan! Ez, az a faktor, amely hitet ad és elszánttá is tesz egyben. A sikerességhez - mint tudjuk – elengedhetetlenül szükséges a folyamatos tanulás és a változtatni tudó kreatív hozzá állás megléte. Napjainknak a legfontosabb civilizációs és evolúciós folyamat a sebesség! Minden elem, minden, ami körbevesz, ami mozdul és él, gyorsabbá vált világunkban… Nekünk, modern pontyhorgászoknak, akik a természetben keressük a nyugalmat és azt a fajta „békét”, amelyet a horgászat ad, egy a fejünk felett hangos robajjal sugárhajtásra kapcsoló vadászrepülőgép lehet a bizonyosság: „GYORSABBAN”!
Így versenyzünk mi...
2011. július 22.
Darabos Tamás Zoltán

ÍGY VERSENYZÜNK MI...

Biztos vagyok benne, hogy olvastatok már megannyi cikket a szakújságok lapjain, hogyan versenyeznek a profi horgászok speciális módszerek, technikák és felszerelések arzenálját felsorakoztatva, hogyan folyik a harc a kifogott halak grammjaiért. Nos én egy teljesen más világot mutatok meg nektek. Éspedig, hogy milyen módon mérettetik meg magukat a teljesen laikusok, akiknek egy hal megfogása is óriási sikert jelent. Mert, ugye olyan horgászok is léteznek, akik bár rendszeres halfogási eredményeket tudnak produkálni a hétköznapok során, a versenyek alkalmával mindig betliznek. Nos, jómagam is ezek közé a lúzerek közé tartozom. Olvassátok hát történetét életem második horgászversenyének, ahol ezúttal sem lett halszagú a kezem...
A vén folyó rabszolgája
2010. augusztus 03.
Dorien Gray

A VÉN FOLYÓ RABSZOLGÁJA

„Ott álltam a vén folyó mellett, emlékszem, kezem a levegőben a Te arcod formálta… A felszálló hajnalban, vártam… ezt, miért nem mondtam el akkor Neked? Ezen tűnődtem, a víz énekelt, vállalom, így lettem személyed és a folyó rabszolgája… Lehetne-e újra? Várhatnám-e megint a fénysugár hajnali ébredését Veled?
Sándorfalva kupa
2011. január 02.
Horgász-Zóna

SÁNDORFALVA KUPA

Kiss Tibor kérésére tesszük ki a 2011-es Sándorfalva Kupa (bojlis verseny) versenykiírást
A hobbid a szakmánk! Tetejére