Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
1. Heti termékajánló
2013. január 03.
Horgász-Zóna

1. HETI TERMÉKAJÁNLÓ

Az ideális süllőző botot keresed? A specialisták szerint ilyet még nem csináltak... :) de talán a mártogatós-cincálgatós vagy a műcsalis dropshot módszerek kedvelőinek lenne egy jó ajánlat! (Heti termékajánlónk egy új rovat a magazinban. Minden héten az olvasóink figyelmébe szeretnénk ajánlani egy-egy olyan terméket, amelyet mi magunk érdekesnek tartunk a több mint 10.000 tételből álló választékunkból. Olyan termékek lesznek ezek, amelyeket vagy az áruk, minőségük, esetleg valamilyen funkciójuk kiemeli a többi közül.)
Tavaszi hadjárat 1. rész
2010. március 03.
Kreffly Csaba

TAVASZI HADJÁRAT 1. RÉSZ

Lassan-lassan, de megérkezik a várva várt tavasz és vele együtt az olvadás is. Ennek több jele is látható. Az ornitológusok a gólyák és más éneklő madarak megjelenésével merik kijelenteni, hogy közel már a tél vége. A horgászok az ilyenkor megrendezett különböző horgászkiállatások idejével kötik össze. Ezekben az időkben már egy vérbeli pecásnak mondható sporttárs nem igazán tud megülni egy helyben.
Így versenyzünk mi...
2011. július 22.
Darabos Tamás Zoltán

ÍGY VERSENYZÜNK MI...

Biztos vagyok benne, hogy olvastatok már megannyi cikket a szakújságok lapjain, hogyan versenyeznek a profi horgászok speciális módszerek, technikák és felszerelések arzenálját felsorakoztatva, hogyan folyik a harc a kifogott halak grammjaiért. Nos én egy teljesen más világot mutatok meg nektek. Éspedig, hogy milyen módon mérettetik meg magukat a teljesen laikusok, akiknek egy hal megfogása is óriási sikert jelent. Mert, ugye olyan horgászok is léteznek, akik bár rendszeres halfogási eredményeket tudnak produkálni a hétköznapok során, a versenyek alkalmával mindig betliznek. Nos, jómagam is ezek közé a lúzerek közé tartozom. Olvassátok hát történetét életem második horgászversenyének, ahol ezúttal sem lett halszagú a kezem...
Sándorfalva kupa
2011. január 02.
Horgász-Zóna

SÁNDORFALVA KUPA

Kiss Tibor kérésére tesszük ki a 2011-es Sándorfalva Kupa (bojlis verseny) versenykiírást
Legények a gáton
2010. május 17.
Darabos Tamás Zoltán

LEGÉNYEK A GÁTON

Magyarországon a horgászok többségének a kedvenc hala a ponty, így a legtöbben ezt a halfajt próbálják horogvégre keríteni. A legtöbbünknek egy betévedő tíz kiló feletti potyka élete halát jelentheti. Így voltam idáig én is, hiszen bár sokat horgászok pontyra, tízpluszost ezidáig nem sikerült elcsípnem. Ezért is izgatott fel Gábor telefonhívása, aki egy teljes hétig sátorozott a Római tó partján, amiben újságolta, hogy egy 21 kilós tükröst és több 15 kiló körüli pikkelyest segített partra már az első napon. Egész héten tartottuk a kapcsolatot telefonon, értesülve az egyre másra akasztott gyönyörű halakról. Péntek hajnalban jött el az én időm, amikor már a napkeltét követően robogtunk faterral a rekordfogással kecsegtető vízterület felé.
A nagy csapat, avagy egy hétvége Nógrádmarcalon
2011. február 01.
Neubrand Antal

A NAGY CSAPAT, AVAGY EGY HÉTVÉGE NÓGRÁDMARCALON

Minden évben nyáron van egy hétvége, amikor a barátok és kollégák összejönnek egy kis lógatásra. Bár vannak köztük olyanok, akik nem horgásznak. Ők csak a jó hangulat a pihenés és a táj szépsége miatt tartanak a társasággal. Én tavaly csatlakoztam először ehhez a kis csapathoz. Mondanom sem kell, hogy egy nagyon kellemes és jó hangulatú hétvégét sikerült velük töltenem.
A hobbid a szakmánk! Tetejére