Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

2020 FEHOVA kínálat a Horgász-Zóna standján!

2020 FEHOVA kínálat a Horgász-Zóna standján!

Újra FEHOVA, újra vásár - ezúttal a standunkon elképesztő csalidömpinggel! Csak ami kell, hogy induljon a tavasz! Olvass tovább, ismerd meg a kínálatot!

FEHOVA 2020: február 13. (csütörtök) - 16. (vasárnap)

A FEHOVA jó pár éve kiváló lehetőség, hogy a standunkon bevásárolj friss, ropogós cuccokból a szezonra! Mindezt nem csak jó árakon, hanem használati tanácsokkal, fogós tippekkel is kiegészítve, hiszen ettől több ez a vásár, mint egy sima vásárlás online!

Böngészd át kínálatot, reméljük találsz izgalmas megnéznivalót!

Horgász-Zóna feeder kínálat

Mindenekelőtt és felett az angol BAIT-TECH csalik és etetőanyagok! A márka megdönthetetlen csúcstermékei a Special G Green, a Krill & Tuna locsoló, a Krill & Tuna wafters és a The Juice wafters mellett a teljes paletta kínálata kint lesz! Receptek, tippek, fogós tapasztalatok első kézből!

Egyedi csúcsminőségre és stílusra vágysz? Elhozzuk a MIDDY feeder kínálatát botostul, táskástul, aprócikkestül! Az Arco Tech feederek vagy a csúcs Reacta Core hosszú feederbotja mellett a Gripper method kosarak vagy a felkötött horgai, no meg az új fekete-narancssárga táskaszettje is kint lesz! Hallgass meg Hoffman Ferit vagy Illés Method-ot egy-egy praktikus ötletért!

Horgász-Zóna bojlis kínálat

Bomba újdonság a kínálatunkan az angol pontyfogó legenda, ROD HUTCHINSON termékpalettája! Süllyedő és pop-up bojlik, aromák, dippek és attraktorok valamint etetőanyagok, stick mixek, pelletek minden menniységben!

Nem maradhatnak el a SHIMANOnagyhalas orsói sem, hiszen ezek kikezdhetetlen picavezetői a bojlis orsók piacának. Kint lesz velünk a tavaly berobbanó Speedmaster 14000XTC, Ultegra és a nyeletőfékes Big Baitrunner és Medium Baitrunner széria is.

 Horgász-Zóna pergető kínálat

Ha műcsali, akkor Horgász-Zóna és Balogh Gabi! Komplett amerikai csúcs csaliválaszték, kiegészítve részletes használati tanácsokkal! A REBEL, YUM, BOOYAH és FIIISH mellett helyet kap majd a városi pergető stílus stylistja a SPRO FREESTYLE palettája. Wobblerek, gumik, fémek, zsinórok, kapcsok, előkezsinórok - minden, ami a pergetéshez kell!

Botok tekintetében csak a minőség és használhatóság: DAIWA, CORMORAN, SPRO és WESTIN minden árkategóriában! Orsóknál a SHIMANO és a DAIWA viszi majd a prímet.

***

Találkozzunk a standunkon!

Horgász-Zóna FEHOVA csapat

 

 

 


A hobbid a szakmánk! Tetejére