Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

40%-os Fekete Péntek akciók a Zónában!

40%-os Fekete Péntek akciók a Zónában!
40%-os akciók a webáruházunkban kizárólag a Fekete Pénteken! Figyelem: az akciók kizárólag a mobilalkalmazásunkba érkező kuponokkal érhetők el! Katt a részletekért!
Mit kínálunk a Fekete Pénteken?

Speciális akciókkal készülünk, olyan formában, hogy minden órában egy bizonyos termékből 1-2 db 40%-os kedvezménnyel vásárolható. Hogyan néz ki a gyakorlatban?

1. lépés:

Ha nincs még meg, most töltsd le a mobilapplikációnkat az Android vagy IPhone telefonodra. Amellett, hogy ez egy okos kis értesítő alkalmazás, azaz üzenetet kapsz a telefonodra, ha új termék, akciós termék vagy új magazin cikk kerül fel a webáruházunkba, kupon kódokat is küldünk rá időnként. Ezek a kupon kódok speciális kedvezményeket tartalmaznak és a webáruházi rendeléskor lehet érvényesíteni őket.
A letöltés egyszerű: csak lépj be a telefonodon az alkalmazás áruházba és a keresőbe írd be: horgász-zóna.

NAGYON FONTOS!!! Az alkalmazás beállítás menüjében a frissítési gyakoriságot 1 órára állítsd be!!!

A Fekete Péntek akciót is ezen a mobilapplikáción keresztül bonyolítjuk. Az ide érkező kuponkóddal érvényesíthető a rendelés!

2. lépés:

Most pénteken (November 27.) résen lenni! Minden órában 8:00-tól 17:00-ig, tehát 10 alkalommal kuponkód kerül fel a Horgász-Zóna mobilalkalmazásra. Sajnos a technika nem teszi lehetővé, hogy percre pontosan egy adott időben küldjünk kupont, ezért annyit tudunk mondani, hogy az óra folyamán valamikor fog érkezni.

A kódok egy-egy termékre szólnak és 40%-os kedvezményt tartalmaznak! A nap folyamán tehát 10 terméket fogunk porig akciózni.

3. lépés:

Amilyen gyorsan csak tudod, az kapott kódot érvényesítsd a webáruházban egy rendelés formájában. Ennek módja, hogy a kupon leírásában szereplő terméket, a leírásban szereplő darabszámban beteszed a kosárba, és végigmész a megrendelési folyamaton, a rendelés véglegesítése előtt a pedig megadott helyre beírod a kupont!

Minden termékre vagy 1 vagy 2 darab kódot fogunk kiadni, azaz 1 vagy 2 darab terméket akciózunk csak minden egyes órában!!!

Fontos tudnivalók még: minden "nyertest" rögtön értesítünk még abban az órában. A rendelt termék átvehető bármelyik budapesti üzletünkben, vagy kiszállítjuk bárhová az országba. A szállítási díj (1.290Ft) és egy 180 Ft-os csomagolási költség a vásárlót terheli a vásárlás összegétől függetlenül.

A Fekete Péntek akcióban részt vevő márkák:

Shimano
Daiwa
Middy
Bait-Tech
Dynamite Baits
Cormoran
Prologic
AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére