Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

40%-os Fekete Péntek akciók a Zónában!

|

Mit kínálunk a Fekete Pénteken?

Speciális akciókkal készülünk, olyan formában, hogy minden órában egy bizonyos termékből 1-2 db 40%-os kedvezménnyel vásárolható. Hogyan néz ki a gyakorlatban?

1. lépés:

Ha nincs még meg, most töltsd le a mobilapplikációnkat az Android vagy IPhone telefonodra. Amellett, hogy ez egy okos kis értesítő alkalmazás, azaz üzenetet kapsz a telefonodra, ha új termék, akciós termék vagy új magazin cikk kerül fel a webáruházunkba, kupon kódokat is küldünk rá időnként. Ezek a kupon kódok speciális kedvezményeket tartalmaznak és a webáruházi rendeléskor lehet érvényesíteni őket.
A letöltés egyszerű: csak lépj be a telefonodon az alkalmazás áruházba és a keresőbe írd be: horgász-zóna.

NAGYON FONTOS!!! Az alkalmazás beállítás menüjében a frissítési gyakoriságot 1 órára állítsd be!!!

A Fekete Péntek akciót is ezen a mobilapplikáción keresztül bonyolítjuk. Az ide érkező kuponkóddal érvényesíthető a rendelés!

2. lépés:

Most pénteken (November 27.) résen lenni! Minden órában 8:00-tól 17:00-ig, tehát 10 alkalommal kuponkód kerül fel a Horgász-Zóna mobilalkalmazásra. Sajnos a technika nem teszi lehetővé, hogy percre pontosan egy adott időben küldjünk kupont, ezért annyit tudunk mondani, hogy az óra folyamán valamikor fog érkezni.

A kódok egy-egy termékre szólnak és 40%-os kedvezményt tartalmaznak! A nap folyamán tehát 10 terméket fogunk porig akciózni.

3. lépés:

Amilyen gyorsan csak tudod, az kapott kódot érvényesítsd a webáruházban egy rendelés formájában. Ennek módja, hogy a kupon leírásában szereplő terméket, a leírásban szereplő darabszámban beteszed a kosárba, és végigmész a megrendelési folyamaton, a rendelés véglegesítése előtt a pedig megadott helyre beírod a kupont!

Minden termékre vagy 1 vagy 2 darab kódot fogunk kiadni, azaz 1 vagy 2 darab terméket akciózunk csak minden egyes órában!!!

Fontos tudnivalók még: minden "nyertest" rögtön értesítünk még abban az órában. A rendelt termék átvehető bármelyik budapesti üzletünkben, vagy kiszállítjuk bárhová az országba. A szállítási díj (1.290Ft) és egy 180 Ft-os csomagolási költség a vásárlót terheli a vásárlás összegétől függetlenül.

A Fekete Péntek akcióban részt vevő márkák:

Shimano
Daiwa
Middy
Bait-Tech
Dynamite Baits
Cormoran
Prologic
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó