Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

A sötét lovag

A sötét lovag
Mire is vágyhatna egy horgász jobban, mint egy nyugodt hétköznapi pecára, ismeretlen, felfedezésre váró vízre, napsütötte tavaszra, és kiváló bevetésre kevert anyagokra? Természetesen halakra. Sokra, nagyra, különlegesre...
Mire is vágyhatna egy horgász jobban, mint egy nyugodt hétköznapi pecára, ismeretlen, felfedezésre váró vízre, napsütötte tavaszra, és kiváló bevetésre kevert anyagokra? Természetesen halakra. Sokra, nagyra, különlegesre...

Így vágtam bele az újabb tesztelésembe, de ha nem vagyok észnél, ezek a körülmények is kevésnek bizonyultak volna. Alig vártam, hogy a vadi új fegyverhordozó pool kit bottartóm minimal stílusban ékeskedjen a parton. Biztosan ismeritek azt az érzést, mikor szert tesztek egy kiegészítőre, elképzelitek ahogyan részévé válik a szenvedélynek,és megtörténik. Pont úgy, ahogy megálmodtad. Tökéletes illúzió a gyakorlatban. Újra biztosra megyek. Keverem a Special G Darkot, és panírozom vele a Special G dark pellets 2 mm-es katonáit. Natúr minden.A maga erősen halas erejével áll össze mára tóparti hősöm megtestesült method "bogara". Ahogy a Bait Tech fejlesztői tervezték. Segítségül egy friss reggeli Juice válogatott érkezik. Feltűnő színeivel, süteményes édes illatával, és önmaga 10mm - es valójában, pop up katonaként ül bele a sötét lovag "energomikus batmobiljába". Ennél több nem is kell. Korunk Robinja már úton, röpke 40-60 méteren próbálja összeszedni a mélység helyi zsoldosait, akik becsapása ma nehéz feladat lesz. Amerre nézek, bojlis kollégák sorozzák a vizet. A nagyobb méretű golyók zápora elgondolkodtat. Lehet, hogy a tömörebb falatokat szokták meg az itteni matuzsálemek? Több mint valószínű... Nem csüggedek.

A távolság adja a szebbnél szebb kiló feletti dévéreket. Eszik a gyalogság. Úgy tűnik a lovasságot meg kell keresni. Part alá lövök be néhány "darkos", kukoricával, őrölt chilivel kevert sörétgolyót. Esélyem csak itt lehet. Közel a víz befolyó, erre fúj a szél is... A stratégia működik!

Óvatosan, de csavarják a feederem árbócát a szép egészséges pontyok. Legjobban ma a rózsaszín, és narancs színeket kedvelték. Nagyon közel a parthoz, szinte ágakkal teli akadós részen. Ha nem vagyok résen, még ennyi siker sem jutott volna. De a Special "G" Dark - ból kevert sötét lovag mix, és hű társa Juice pop up Robin megalapozták a sikert. Keressétek ti is őket! De ne a mozikban! A Horgász Zóna polcain!

Találkozunk legközelebb!

Üdvözlettel:
Tanács János


A hobbid a szakmánk! Tetejére