Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Ajándék ötletek horgászoknak- vegyünk valami hasznosat!

Ajándék ötletek horgászoknak- vegyünk valami hasznosat!
Van horgász a családban és nem tudod még, hogy mit is vehetnél neki Karácsonyra? Akkor ez a cikk neked íródott. Sokféle vicces horgászos ajándék létezik, párna, bögre, lábtörlő, mi most mégis arra buzdítunk, hogy vegyél valami hasznosat, amit a vízparton lehet használni.
Sok hölgy és családtag gondolkodik el azon, hogy mit is vehetne a családban élő horgásznak. Nincs könnyű dolguk, hiszen, ha kevésbé ért hozzá az ember, akkor nehezebben tudja felmérni azt, hogy mire lehet igazán szüksége annak, akinek az ajándékot szánja.

Előző cikkünkben a >Hogyan vásárolj ajándékot horgásznak< már írtunk arról, hogyan tudsz puhatolózni és „felmérni” a terepet, ezért érdemes azt a cikkünket is áttekinteni, mielőtt valami mellett leadnád a voksodat.

Számos vicces, horgászattal kapcsolatos ajándék létezik úgy, mint párna, bögre, lábtörlő, mi most mégis arra fogunk buzdítani, hogy vegyél valami hasznosat, amit a vízparton lehet használni.

Ez az írás abban lesz a segítségedre, hogy az egyes horgászmódszereket 3 részre bontva különböző ajándékötleteket javaslunk neked, így annyi dolgod lesz, hogy megtudd, milyen módszerhez keresünk lehetséges ajándékot. Nem kell az egész cikket végig olvasnod, elég ha a számodra érdekes horgászmódszerhez legörgetsz! Mindegyik módszernél találni fogsz egy általunk jónak vélt ajándék ötletet, Zóna tipp néven. A kék színű írás az egy hivatkozás, amire ha rákattintasz, megjelenik az ajánlott termék.

Mielőtt nekikezdenénk, csak annyit elöljáróban, hogy bármi kérdésed van, esetleg nem tudsz dönteni, kikérnéd a véleményünket, akkor mindenben állunk rendelkezésedre, hogy a lehető legjobb ajándékot tudd kiválasztani!

Másik fontos dolog, hogy előfordulhat, hogy véletlen olyan terméket választasz, ami nem felel meg annak akinek veszed, ezért ha nincs használva a termék, akkor természetesen arra cserélhetitek ki a terméket amire csak szeretnétek!:) Így azért valamivel jobb a helyzet, ugye?:)

Ajándék utalvány:

Első ötlet, amivel nem tudsz félre nyúlni: az ajándék utalvány. Megtalálható nálunk, 1000, 3000, 5000 és 10.000 Ft-os címletekben, így azt vehet a horgász, amit csak szeretne, akár az üzleteinkben, akár a webáruházunkon keresztül!:)És most nézzük meg az egyes módszereket és a hozzájuk tartozó ötleteket!

Fenekező módszer: (etetőkosaras horgászat)

1. Táska: táskára mindig szükség van, így ez egy remek alternatíva lehet.

Zóna tipp: ennek a három gyártónak a táskái igazán kedveltek a horgászok körében:
Daiwa: felszerelés tartó táskák
Cormoran: felszerelés tartó eszközök
Shimano: felszerelés tartó táskák

A további táskakínálatunkból itt tudsz csemegézni: felszerelés tartó eszközök, szerelékes táskák

2. Szék:
Karácsonykor mindig megnő a horgászszék iránti kereslet, hiszen a kedvelt ajándékok közé tartozik.

Zóna tipp: A Prologic székek igazán kedveltek a horgászok körében: Prologic székek

További székek közül itt tudsz csemegézni: Horgászszékek, fotelek

3. Kapásjelző szett és a Rod-pod:
A kapásjelző és a rod-pod más néven bottartó elengedhetetlen tartozéka ennek a módszernek, így ezek is bátran landolhatnak a fa alatt!

Zóna tipp: Az egyik legkedveltebb kapásjelző szett a Carp Academy-től: Carp Academy Detect kapásjelző szett

További kapásjelző szettek: Kapásjelzők, Rádiós kapásjelző szettek

Zóna tipp: A Delphin Bronx rod-pod egy megfizethető, és kedvelt bottartó állvány, így bátran ajánljuk figyelmedbe: DELPHIN Bronx rod-pod

További rod-podokat itt találsz: Rod-pod, tripod

4. Bot és orsó:
Nem utolsó sorban következzenek a botok és orsók. Ha ilyen jellegű ajándékot szeretnél venni, mindenképpen azt javasoljuk , hogy kérj segítséget a választásban! (Ez minden horgászmódszernél igaz.) Persze egyszerűbb a dolgod, ha már tudod, hogy milyen típusra vágyik, az akinek veszed.
Fenekező módszerhez alternatívákat itt találsz: Bojlis botok
Az orsók tárháza is határtalan, de ezen a linknek azért adunk támpontot: Orsók, távdobó nagyhalas orsók.Feeder módszer: (cserélhető spiccel rendelkező botok)

1.Szék:
A széket itt is megemlíteném, de a fenekező módszernél már említett székek közül ehhez a módszerhez is találsz alternatívát.

Zóna tipp: A 30Plus Easi-Carry Robo Chair egy kifejezetten a feederhorgászoknak készített, tartozékokkal ellátott angol stílusú szék, nem mellesleg megfizethető áron: 30Plus Easi-Carry Robo Chair

2.Egyéb feederes kiegészítők:
A Guru termékek igazán ismertek és kedveltek a feeder horgászok körében: Guru kiegészítők
3. Feeder bot
Zóna tipp: Ha megbízható, de mégis megfizethető botban gondolkozol, akkor mindenképpen nézzél rá a Leeda GT feeder botcsaládra: Leeda GT feeder botok


Pergető, rablóhalas módszer:

A Ragadozó halas horgászat az egyik legpörgősebb módszer mind közül. Itt a kiegészítőknek, wobblereknek, felszereléstartóknak fontos szerepe van.

1.Táska:
Először is a táska, ebben van egy pergető horgász "szíve-lelke", a gumihalak, wobblerek, horgok, egyéb kiegészítők.

Zóna tipp: Az egyik legnagyobb pergető termékeket gyártó cég, a Savage Gear táskái: Savage Gear táskák

Zóna tipp: A Cormoran igazán megbízható és változatos műcsalis dobozokat gyárt: Cormoran műcsalis dobozok
További táskák, műcsalis dobozok: felszerelés tartó eszközök, műcsalis dobozok


2. Pergető apró cikkek:

Zóna tipp:
A Rapala márkát minden horgász ismeri, egy ilyen ajándéknak minden rablóhalas horgász nagy valószínűséggel örülne: Ragadozó horgászat kiegészítői

További pergető kiegészítőket itt találsz: Fogók, csipeszek, lip grip

Botból és orsóból is széles a skála, ha nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél, akkor ennél a módszernél is azt javasoljuk, hogy kérj bátran segítséget!:)

Zóna tipp: Vannak komplett szettek egyenesen Amerikából a Lews-tól: Lews pergető szettek

A botokat itt találod, ha szétnéznél: Pergető botok

Orsók közül mindenképpen az elsőfékes Shimano orsókat javasoljuk: Shimano elsőfékes orsók

Zóna tipp: nagyon sokfajta wobbler létezik, de amivel biztosan nem tudsz félrelőni az a Lurefans CC család, amelynek tagjai számos pergető horgásznál bizonyítottak már.

Lurefans csalik: CC50 és CC60


Reméljük a segítségedre voltunk ezzel a terjedelmes cikkel és sikerül megtalálnod a lehető legjobb választást! :)

Kellemes Ünnepeket!

Horgász-Zóna csapata


A hobbid a szakmánk! Tetejére