Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Akciós NEVIS feeder szettek

Akciós NEVIS feeder szettek
Sokszor az a jó, ha nem kell gondolkodni milyen bothoz, milyen orsót vegyél, nem igaz? Erre az igényre vannak a kész szettek, amelyek ráadásul kedvezőbb árukkal is vonzóak. Ebben az írásban a feeder botos akciós szetteket tekintjük át!
Ebben az ajánlóban most olyan feeder szetteket fogunk bemutatni, amelyek ár-érték arányban kitűnő választások, akár kezdő, akár haladó feeder horgászokról legyen szó. Nem kell gondolkodnod, hogy a bothoz milyen orsót válassz, ugyanis a bemutatásra kerülő összeállításokban a legjobb párosításokat találod!

NEVIS Axum carp feeder szett (KB-406)

Ez egy remek tulajdonságokkal rendelkező, ám rendkívül kedvező árú feeder szett, elsősorban a kezdő horgászoknak. Tartalmaz egy NEVIS Axum carp feeder botot 3,6m 30-100 grammos dobósúllyal és egy NEVIS Avanger XT 40 nyeletőfékes orsót.

A bot meglehetősen dinamikus akcióval rendelkezik, de jól terhelhető, erős felépítéssel bír. A bothoz két különböző erősségű spicc jár, melyekkel, akár az extra méretű kosarakat is nagy pontossággal lehet bejuttatni.

Az orsó a legkedvezőbb ár kategóriájú nyeletőfékes orsócsalád tagja, de ennek ellenére nem lebecsülendő orsóról van szó, ugyanis egy erős felépítésű, külsőre is tetszetős, könnyű kis modellről van szó. Az orsó nem csak feederezéshez, hanem fenekező és egyéb pontyhorgászati célra is kitűnően alkalmazható. A nyeletőfék gyors átváltás tesz lehetővé a fárasztást ezzel is megkönnyítve. A rotort szép forgás jellemzi és a visszaforgásgátló is nagyon jól bírja az igénybevételt. Zsinórkapacitás mm/m:0,25/290,0,30/200
NEVIS Axum Carp feeder szett KB-406
NEVIS Axum Carp feeder szett KB-406


NEVIS feeder szett (KB-427)

Ennek a szettnek külön-külön is keresettek az elmei, ár-érték arányban ez is egy kiváló kombináció. Azon horgásztársaknak ajánljuk, akik az alacsonyabb árkategóriában keresgélnek, de egy megbízható társat keresnek az elsősorban finomabb rezgős spicces horgászatokhoz.
A szett része egy NEVIS Magnum Carp 3,4 méteres, rugalmas feeder bot, ami fárasztás közben csökkenti a halvesztés esélyét. Két darab érzékeny spicc jár a bothoz, ami így keszegezésre és pontyozásra is használható. Ideális terhelhetősége a botnak 23-35 grammos kosár, megtömve.

A szettben található orsó, egy NEVIS Force 40 elsőfékes modell. A NEVIS force orsók szinte mindenfajta horgászmódszerhez alkalmazhatóak, amiket egyaránt sima futás és könnyű hajtás jellemez. A finom futásról a beépített 4 darab csapágy gondoskodik. Az orsó zsinórtároló kapacitása: 0,25 mm/290m, 0,30mm/ 200m
NEVIS feeder szett KB-427
NEVIS feeder szett KB-427


A pontyozó feeder NEVIS szett (KB-422)


Kiváló választás kezdő és haladó feeder horgászoknak, azoknak, akik kedvező áron minőségi „mindenes” szettet szeretnének maguknak vásárolni.

A NEVIS Force carp feeder bot 3,6m (40-110g) egy gerinces, jól terhelhető feeder bot, azoknak különösen ajánlott, akik nagyméretű etetőkosárral szeretnének horgászni. Ugyanazokkal a kiegészítőkkel látták el ezt a botot, mint a drágább testvéreit, ám most mindezt megfizethetőbb áron.

Kiválóan passzol ehhez a bothoz a NEVIS Arwo feeder 50-es elsőfékes orsó, ami egy erős testű szerkezet, így a nagyobb testű halakkal is elbír. A beépített 3+1 csapágy segíti a könnyed futást. A távoli dobások is könnyedén kivitelezhetőek vele, a megemelt áttétel pedig, a gyors kivontatást teszi lehetővé. Zsinórkapacitása: 0,20mm/ 140m
NEVIS pontyozó feeder szett KB-422
NEVIS pontyozó feeder szett KB-422


NEVIS profi pontyozó feeder szett (KB-423)

Ez az ajánlat pedig annak szól, aki egy hosszabb és erősebb feeder botot keres a hozzá illő orsóval. NEVIS Cayman feeder bot 3,9m (110g) speciálisan a magyar vizekre kifejlesztett feeder botcsalád tagja, a bottestek úgy lettek megtervezve, hogy könnyedén ki lehessen fárasztani akár egy horgászat alatt fogott több mázsa halat is. Az erőssége ellenére nem ormótlan, nem vaskos bot. A nagyméretű gyűrűsornak köszönhetően, olyan távolságokat érhetünk el, amik eddig normál feederbotokkal elérhetetlennek tűntek. Tartozéka 2 carbon tartalék botspicc.

A NEVIS Aqua feeder 50 nyeletőfékes orsó remek párosítás a bothoz! Távdobó feederezéshez kialakított orsó, a könnyű futáshoz 2+1 csapágy segít hozzá. A fém dobon lekerekített zsinórklipsz, ami kiakasztott horgászathoz is használható kielégítik a feederbotos horgászok igényeit.
NEVIS profi pontyozó feeder szett KB-423
NEVIS profi pontyozó feeder szett KB-423


Távdobó feeder NEVIS szett (KB-399)

A neve is utal arra, hogy ezt a szettet kifejezetten a távdobó módszerhez rakták össze. A Nevis Ryder feeder bot hossza 390cm, míg dobósúlya 120gramm. A Ryder feeder kiváló akciójú és minőségű, strapabíró bot. 1db carbon és 2 db rezgőspiccel adjuk.

Az orsóról fentebb már volt szó, ehhez a bothoz is kiváló társ!
NEVIS távdobó feeder szett KB-399
NEVIS távdobó feeder szett KB-399


Ha ajándékba veszed, ajánlunk figyelmedbe két könyvecskét is, ami kifejezetten a feeder müódszerhezt íródott! Ezekben a könyvekben le van írva, mit is kell csinálni a fenti feeder szettekkel :)
Az egyik a feeder módszerrel még ismerkedőknek szóló áttekintő füzet, címe a Feederbotos horgászat. A másik pedig a jelenlegi legmodernebbés legfogósabb feeder technikát, a method feeder módszert mutatja be részletesen: Method Forradalom - bedobás, kapás, fárasztás címmel.

Feederbotos horgászat
Feederbotos horgászat

Zóna Method Forradalom
Zóna Method Forradalom


Feederezésre fel!
Szandi


AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére