Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Azonnali fizetés átutalással márciustól!

Azonnali fizetés átutalással márciustól!

Gyorsabb és kényelmesebb vásárlás átutalással! Március 2-től működésbe lép az 5 másodperces átutalás teljesülés, olvasd el, nálunk mivel lesz egyszerűbb így a fizetés!

Halottátok, hogy a banki átutalások március 2-től 5 másodpercen belül teljesülnek?

Ez ugyan még mindig kevesebb, mint a fény sebessége, de már megkönnyíti akár a webáruházunkban történő vásárlást is!

Aki rendelt már tőlünk, talán ismeri az ELŐRE UTALÁS lehetőségét. Ez úgy működött, hogy amint összeállít a rendelés, azaz minden rendelt terméket összepakoltunk, telefonon egyeztettünk és küldtük emailen a számlát az utaláshoz. Amint pedig beérkezett az utalás, a lehető legközelebbi időponttal fel is adtuk a csomagot.

Március 2 után

Ha utalással szeretnél fizetni, akkor hasonlóan az eddigiekhez, válaszd ki az ELŐRE UTALÁS fizetési módot. Ugyan, a számlát csak akkor fogjuk küldeni, hogyha minden rendelt tételt összeszedtünk és telefonon egyeztettünk, a számlát ezek után egyből küldjük a megadott email címre! (Ennek egyszerű és rajtunk kívülálló oka van: sajnos a külső raktáras termékek miatt óvatosnak kell lennünk, mivel a beszállítók készletinformációja csak 95%-os pontosságú... de folyamatosan javul a helyzet!)

A banki utalásokat fél óránként ellenőrizzük és, ha beérkezett az összeg, akkor még rögtön fel is adjuk! Ezzel legalább 1 nappal le fog rövidülni az utalásos fizetési mód kiszállítás időtartama.

 

Reméljük, sokan éltek majd ezzel a lehetőséggel, hiszen így most már ugyanazzal a sebességgel mennek ki az utánvétes és az előre utalásos csomagok!

 

Kellemes szezonkezdést!

Horgász-Zóna

 

 


A hobbid a szakmánk! Tetejére