Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

BAIT-TECH újdonságok I.

|

Mondanom se kell, hogy pazarul kellemes téli napokat éltünk eddig idén, és ezzel együtt, mi végig "munkahelyi fogságban" figyeltük a szép tiszta időjárásban készült fotókkal teli tűzdelt beszámolókat az interneten… Kár is lenne tagadni: türelmetlenek voltunk... A mi „csomagunk”, a mi "hajónk", ugyanis csak január legutolsó napján futott be, így az újdonságokat is tartalmazó "pakk-al" a táskáinkban, mindjárt másnap, azaz február elsején indultunk el az első tesztelésre. Persze, hogy mindezt már esőben és kellemetlenül felerősödő, egyre hidegebb, valóban téli légáramlatokat hozó szeles időben...

A keservesen végigböjtölt „kényszerpihenőnek” azonban annyi hozadéka mindenképp volt, hogy a netet bújva, egy számunkra szimpatikus kis tavat fedeztünk fel magunknak, ahová a mostani, azaz az első "teszt"-horgászatunkat is terveztük. Megérkezve Börgönd-pusztára, aztán, a kiskocsikat alaposan felpakolva, szemerkélő esőben közelítettük meg azt a kiszemelt tórészletet, ahol gyors beszerelés után - mivel már azonnal horgászni akartunk - csobbantak is a method kosaraink...Zolival, az említett BAIT-TECH újdonságok közül, a hamarosan megjelenő The JUICE etetőanyagot és a már kapható SPECIAL 'G' GLUG-ot vettük leghamarabb célkeresztbe és figyeltük, hogyan reagálnak rá a "magyar" halak. Ahogy azt a képeken is láthatjátok, mindketten, már a bekeveréshez szánt vízhez adagoltuk a sűrű szirup szerű 'Glug' folyadékokat és azzal együtt kevertük el az anyagokat, majd törtük át, egy 2 mm-es rostán. Megosztva a "feladatokat", Zoli, a The Juice groundbait-tel kezdte meg a horgászatot...Míg én az "örök kedvencemnek" a "ZÖLD"-nek szavaztam bizalmat... Csalinak egyébiránt, mindketten a The Juice 8 mm-es wafterseket használtuk.

Az érzékeny spicceink már bámulták a széltől fodros tófelszínt, így mi, társammal elemezni kezdtük az újdonságokat! Megállapítottuk, hogy a The Juice groundbait egy semleges színű, egészen egyedi, édeskés, "sütemény" illatú, mikropelleteket is tartalmazó anyag, amely vízzel jól "kezelhető", így simán tölthető például a method kosarakba is. Gyorsan bont, jól felhőzik és természetesen ütős párost alkot a már piacon levő The Juice dumbells csalikkal. A The Juice sűrű folyadékkal bekeverve, még markánsabban adja ki magából az édes ízeket a keverék...Mindketten szép jövőt jósolunk neki, már csak azért is, mert a The Juice csalik is hihetetlen gyorsan váltak népszerűvé a hazai horgászok között, köszönhetően persze a sikerességüknek!

A "jó öreg" Special 'G' Green anyaggal megegyező ízesítésű Special 'G' Glug pedig, egy olyan "kapásszám-fokozó" lehet, amelynek használata, felhasználásának sokoldalúsága miatt is, nagyban növelheti eredményeinket akár a rövid, akár huzamosabb ideig tartó horgászatainkon is. Szirup szerű, sűrű állagú, zöld színű anyag, amely megkóstolva halas és édeskés ízű. Bizonyára szintén nagyon gyorsan fog népszerűvé válni, a pontyra horgászók körében. Én személy szerint már nagyon vártam, hogy "Zöld" megjelenjen valamilyen folyadék formában! Talán nincsenek véletlenek...!? :)

Illés Zoli és csalija volt a "gyorsabb"! A jéghideg vízben, társam fél órán belül "kipiszkált" két szép pontyot... míg én spicceimet vizslatva vártam a kapást... Tény, hogy a The Juice groundbait "dolgozott" gyorsabban és hozott két szép halat, amely egyrészt az anyag dicsérete, na-meg Zoli ügyességének is ékes bizonyítéka!Kicsit furcsálltam is magamban, hisz általában a "Specgé" adja az első halakat és aztán szoktak csak jönni a többiek... Ám mire ezt végiggondoltam, szépséges húzás a "medium shimin" és egy parádés fárasztás után, közel 9 kilós tokot könyvelhettem el és írhattam be az új Special G Glug neve mellé elsőként...Remek! Remek és remek! Aztán dolgozni kezdett a "Zöld", mindenképp igyekeztem egy helyre dobálni, bár nem akasztottam ki a zsinórom... Ahogy egy picit emelkedett a levegő hőfoka, érezhetően, úgy aktivizálódott a halas anyagom. Előbb egy közel tíz kilós, ponty jelentkezett a finom szerelékemen, majd egy kisebb testvére kedvelte a csalim. Azt a 8 mm-es The Juice wafters csalit amelyet, egy szem piros csontival tettem még vonzóbbá...

Nem sokkal ezután Zoli válaszolt egy pompás "Juice-t kedvelő" bajszossal, így örömmel fogyasztottunk el egy forró kávét. Az egyre erősebben csapdosó eső miatt, előbb össze-felé pakolásztunk, majd kora délután, 3 óra magasságában, már az el-táv következett...Rövid de tartalmas tesz peca volt szép halakkal, és ami a legfontosabb: az újdonságok is remekeltek! Mi mást kívánhatnánk még, mint azt, hogy reméljük legközelebb már Tis is sikeresek lesztek, kedvenc vizetek partján, akár már ezekkel ezekkel az új termékekkel. Jön a tavasz, indul a szezon! Hamarosan ismét jelentkezünk, hisz vannak még olyan 2018-as BAIT-TECH termékek, amelyek csak később érkeznek. Ezekről természetesen, majd a későbbiekben készül beszámoló, de addig is, aki teheti, keresse fel a Zóna Standot a február 15-én kezdődő FEHOVA kiállításon! Mindenkit szeretettel várunk!Üdvözlettel:
Nagy Róbert


AJÁNLOTT TERMÉKEINK:

BAIT-TECH Special G Green 1kg

BAIT-TECH Special G Green 1kg

34 értékelés
2.190 Ft
BAIT-TECH Special G Glug 250ml

BAIT-TECH Special G Glug 250ml

19 értékelés
2.990 Ft
BAIT-TECH The Juice 250ml

BAIT-TECH The Juice 250ml

22 értékelés
2.990 Ft
BAIT-TECH The Juice dumbells - wafters 8mm

BAIT-TECH The Juice dumbells - wafters 8mm

13 értékelés
1.690 Ft


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó