Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Bait-Tech 2018-as, már rendelhető újdonságok

Bait-Tech 2018-as, már rendelhető újdonságok
A Bait-Tech sok újdonságot tartogat erre az évre is! Ebben a cikkben, most azokat a termékeket mutatjuk be kicsit közelebbről, amelyeket már rendelni is lehet. Pár újdonságra azonban még várnunk kell pár hetet, így azokkal majd a későbbiekben foglalkozunk.
Bizonyára sokan vártátok már a Bait-Tech legújabb termékeit, nézzük az első három terméket, amelyek már elérhetőek a webáruházunkból!

A Bait-Tech egyik legjobban várt 2018-as újdonsága a Special 'G' Glug, amely a method mixek állócsillagának, a Special 'G' Green-nek a folyékony verziója. Az angol katalógusban csak annyit tesznek hozzá: kell ennél több? Amellet, hogy mi is ezt mondjuk, reméljük és bízunk is benne, hogy a hazai vizeken is épp olyan hatékony halfogó mágnesnek bizonyul, mint a hasonló nevű Special 'G' Green etetőanyag. Megnövekedett vonzerő és maximális gyorsaság - ez jellemzi a Special 'G' Glug-ot. Nem csak mártogatóként tudod alkalmazni, hiszen felhasználása igen sokoldalú.

Használhatod a Glugot:

- Csalijaid dippeléséhez,
- Pelletek áztatásához,
- Spod mixek felturbózására,
- Hozzákeverve pasztához,
- Felhígítva, etetőanyag bekeveréséhez

Te mire fogod használni?A Pro Natural Fine lake Dark Kifejezetten természetes állóvizekre fejlesztett etetőanyag. Nagyon finom szemcsemérettel rendelkezik, így akár method mix-ként is használhatod! Sötét színe még a természetesen tiszta vizekben sem kelt feltűnést, a benne lévő attraktorok viszont gyorsan oldódnak és terjednek a vízben. A Bait-Tech teszthorgászai 12 hónapig rótták és horgászták az angol vizeket, hogy megtalálják azt az alapanyag kombinációt, amely egyszerre vonzó a természetes vizek halai számára, ugyanakkor jól tapadnak és gyorsan süllyednek.

A fő összetevők kókusz, melasz és kender felelősek, hogy tartósan az etetésen tartsák a halakat. A Pro Natural nagyon jól tapad, akár csontit, szúnyogot, vagy csemegekukoricát vagy akár mikropelletet is tehetsz hozzá. A Bait-Tech Pro Natural az az etetőanyag, amivel megsokszorozhatod a kapásaid számát - és igen, érdemes drágább (de ugyanakkor kisebb mennyiségű) keverékkel horgászni élővízen is!Ne felejtsük el az idei év legvagányabb 17 literes vödrét. Ennek az új Bait-Tech vödörnek az alap színe fekete, míg a fedele magenta, ezért a klasszikus Bait-tech színeket foglalja magában. A vödörbe bekeverhetjük az etetőanyagunkat és a fedőnek köszönhetően frissen is tarthatjuk. Könnyedén törhetjük át az etetőanyagunkat is rajta hisz a méretéből adódóan pontosan passzolni fog az etetőanyag törő rostádhoz! Ha szereted ezt a márkát, mutasd is meg társaidnak a parton! Szerezz be minnél előbb ezekből a menő vödrökből!KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

2021. október 18. - Nagy Róbert
Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

2021. szeptember 16. - Horgász-Zóna
Deeper esszenciák: radarkép értelmezési finomságok

Deeper esszenciák: radarkép értelmezési finomságok

2021. augusztus 17. - Horgász-Zóna
Tisza-tavi kalauz

Tisza-tavi kalauz

2021. augusztus 04. - Nagy Róbert
Fenntarthatóság és a horgászcikk gyártás - FIIISH

Fenntarthatóság és a horgászcikk gyártás - FIIISH

2021. július 08. - Horgász-Zóna
Etetés? Alap!

Etetés? Alap!

2021. június 22. - Nagy Róbert
Gyors pecán a Fish World horgásztavon

Gyors pecán a Fish World horgásztavon

2021. június 14. - Illés Zoltán

A hobbid a szakmánk! Tetejére