Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Bait-Tech 2018-as, már rendelhető újdonságok

|

Bizonyára sokan vártátok már a Bait-Tech legújabb termékeit, nézzük az első három terméket, amelyek már elérhetőek a webáruházunkból!

A Bait-Tech egyik legjobban várt 2018-as újdonsága a Special 'G' Glug, amely a method mixek állócsillagának, a Special 'G' Green-nek a folyékony verziója. Az angol katalógusban csak annyit tesznek hozzá: kell ennél több? Amellet, hogy mi is ezt mondjuk, reméljük és bízunk is benne, hogy a hazai vizeken is épp olyan hatékony halfogó mágnesnek bizonyul, mint a hasonló nevű Special 'G' Green etetőanyag. Megnövekedett vonzerő és maximális gyorsaság - ez jellemzi a Special 'G' Glug-ot. Nem csak mártogatóként tudod alkalmazni, hiszen felhasználása igen sokoldalú.

Használhatod a Glugot:

- Csalijaid dippeléséhez,
- Pelletek áztatásához,
- Spod mixek felturbózására,
- Hozzákeverve pasztához,
- Felhígítva, etetőanyag bekeveréséhez

Te mire fogod használni?A Pro Natural Fine lake Dark Kifejezetten természetes állóvizekre fejlesztett etetőanyag. Nagyon finom szemcsemérettel rendelkezik, így akár method mix-ként is használhatod! Sötét színe még a természetesen tiszta vizekben sem kelt feltűnést, a benne lévő attraktorok viszont gyorsan oldódnak és terjednek a vízben. A Bait-Tech teszthorgászai 12 hónapig rótták és horgászták az angol vizeket, hogy megtalálják azt az alapanyag kombinációt, amely egyszerre vonzó a természetes vizek halai számára, ugyanakkor jól tapadnak és gyorsan süllyednek.

A fő összetevők kókusz, melasz és kender felelősek, hogy tartósan az etetésen tartsák a halakat. A Pro Natural nagyon jól tapad, akár csontit, szúnyogot, vagy csemegekukoricát vagy akár mikropelletet is tehetsz hozzá. A Bait-Tech Pro Natural az az etetőanyag, amivel megsokszorozhatod a kapásaid számát - és igen, érdemes drágább (de ugyanakkor kisebb mennyiségű) keverékkel horgászni élővízen is!Ne felejtsük el az idei év legvagányabb 17 literes vödrét. Ennek az új Bait-Tech vödörnek az alap színe fekete, míg a fedele magenta, ezért a klasszikus Bait-tech színeket foglalja magában. A vödörbe bekeverhetjük az etetőanyagunkat és a fedőnek köszönhetően frissen is tarthatjuk. Könnyedén törhetjük át az etetőanyagunkat is rajta hisz a méretéből adódóan pontosan passzolni fog az etetőanyag törő rostádhoz! Ha szereted ezt a márkát, mutasd is meg társaidnak a parton! Szerezz be minnél előbb ezekből a menő vödrökből!AJÁNLOTT TERMÉKEINK:

BAIT-TECH Special G Glug 250ml

BAIT-TECH Special G Glug 250ml

19 értékelés
2.990 Ft
BAIT-TECH Pro Natural Fine Lake Dark etetőanyag 1,5kg

BAIT-TECH Pro Natural Fine Lake Dark etetőanyag 1,...

0 értékelés
1.790 Ft


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó