Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Bait-Tech termékek a webáruházban

Bait-Tech termékek a webáruházban
Ismerősen hangzik a Special G green? Ez az egyik mestermunkája az angol Bait-Tech gyártónak, de közel sem az egyedüli! Kíváncsi vagy a többire? Ebben a folyamatosan frissülő cikkben megtudhatod mit érdemes kipróbálnod idén!
Bait-Tech - Advanced bait solutions.
Magyarul ez annyit tesz, mint "fejlett csalizási megoldások".

Bait Tech termékcsalád bemutató
A Horgász-Zóna megkezdte a Bait-Tech termékek magyarországi forgalmazását. Az eddigi gyakorlattal szemben a teljes termékkínálat megtalálható a raktárunkban! Egész évben folyamatosan érkeznek a szállítmányok, hogy minél gyorsabban tudjuk kiszolgálni partnereinket, akkor is, ha csak kisebb mennyiséget kíván egyszerre rendelni.

A Bait-Tech márka
nagy nevet harcolt ki magának az elmúlt években a kiváló minőségű termékeivel, melyeket Angliában és egész Európa szerte nagyon sok horgász használ kimagasló eredményessége miatt. A magyar piacon eddig csak egy szűk kínálat volt ismert, holott ár-eredményesség arányban a termékeik sok más gyártó hasonló termékét felülmúlják.

Röviden had mutassuk be a termékcsoportokat!


Method Mix-ek
: Az etetőanyagok terén a Special G Greent senkinek nem kell bemutatnunk, mert ez a leginkább kedvelt pontyos etetőanyag, viszont a termékkínálatban sok más nagyon jó method feederezéshez használható mixet találunk. Ez a termékcsalád azért jelentős, mert hazánkban is nagyon terjed ez a módszer, és várhatóan a pontyhorgászok körében igen nagy népszerűségre fog szert tenni az eredményessége miatt. A Bait-Tech etetőanyagok nagy része könnyű tapadás beállítási tulajdonságú, ami egyedülálló a piacon.

Nagypontyos etetőanyagok
: Másik nagy lehetőség a nagypontyok horgászatában rejlik, ahol a magyar gyakorlattal szemben nem csak pelletes és bojlis etetést végeznek az angol horgászok, hanem speciális, az attraktorokat és aromákat lassan és hosszan kibocsájtó etetőanyagokat is. Ezeket PVA, etetőhajós és spombos etetésekhez is használják nagyon jó eredményekkel. Ez a termékcsalád eddig teljesen kihasználatlan hazánkban, míg a környező országokban nagyon sokat értékesítenek belőle.

Etető pelletek:
nagyon hatásos, egyedi termékeket kínál a gyártó, ilyen a Special G, Krill és a Halibut Marine pelletek. A méretkínálat széles, így ezek keverésével nagyon csábító etetéseket tudunk kialakítani, amik azonnal ki tudják fejteni a hatásukat, de a nap végén is tartósan ontják magukból az aromákat. A matchhorgászok igényeit is teljes mértékben kiszolgálják a Carp&Coarse és a Carp pellet család termékei.

Horogcsalik:
Jó hírnévnek örvendenek már hazánkban is. A Micro Pop-Up pelleteket és a Jelleteket a feeder és match horgászok már itthon is keresnek. Ezen felül a bojlis horgászoknak is kínálunk olyan csalikat, amik itthon még újdonságnak számítanak, de az angol horgászok előszeretettel használják rekordméretű halak horgászatához, ilyenek például az ízesített Lunch húsok.

Szemesanyag
: További lehetőségek vannak a magyar horgászok által is használt konzerv csalik területén is, ahol a Bait-Tech ízesített kukoricái és kendermagjai kimagasló eredményeket tudnak felmutatni. Ezek nagy kiszerelésben is elérhetőek, így etetésre is gazdaságosan használhatóak.

Attraktorok:
Széles a választék, kezdve az intenzív víz alapú locsolóktól, a PVA barát olajaromákig, amik sokkal tovább fejtik ki csalogató hatásukat. Ezeknek az aromáknak vannak forradalmian új tagjai is, melyek eddig ismeretlen fűszer és gyógynövény ízesítésükkel kimagasló szintre emelhetik az etetőanyagok és pelletek hatékonyságát.

Ajánljuk figyelmedbe az aktuális kínálatunkat:


Horgász-Zóna aktuális Bait-Tech kínálata

Görbüljön! :)

AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére