Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Bait-Tech újdonságok: háttérinfok

Bait-Tech újdonságok: háttérinfok
Kezedben az etetőanyagos zacskó, felvágod, kiöntöd egy keverőedénybe. Adagolod hozzá a vizet és arra gondolsz, meghozza-e majd a halat... Vajon a gyártó tényleg tesztelte ezt a keveréket? Valóban több verzióból alakult ki a végleges termék? Vagy csak "futószalagon" lenyomtak még egy ízvilágot élelmiszeripari aromával?
A Bait-Tech egy angol etetőanyag- és csaligyártó cég. Saját gyártókapacitással és horgászcsapattal rendelkezik, a DVD-iket, versenyeredményeiket, beszámolóikat Európa-szerte követik figyelemmel az etetőkosaras, match vagy rakós botos horgászok. Miért fontos mindez nekünk, magyarországi pecásoknak?

Peter Clapperton alapító - nem ma kezdte az ipart
Peter Clapperton alapító - nem ma kezdte az ipart
A Bait-Tech-nél dolgozó horgászoknak az a munkájuk, hogy a gyáruk által rendelkezésre bocsájtott kiváló minőségű természetes alapanyagokból kikeverjenek mixeket, azokat teszteljék, vitatkozzanak, beszéljenek, egyeztessenek róla, majd alakítsanak ki egy végső terméket és azt is mondják meg, mire jó és hogyan kell használni. Ez az ő munkakörük. Ha hülyeséget beszélnek, akkor kikezdi őket a konkurencia, ciki lesz versenyekre járniuk, hiteltelenné válnak egy perc alatt. Vagy olyan (itthon nem példa nélküli eset), hogy esetleg az első, bevezető gyártási sorozat jobb minőségű, mint az azután következők.... teljesen elképzelhetetlen! Mindez nem marketing, hanem olyan következtetés, amely egyszerű gazdasági racionalitásból fakad a nagy (nemzetközi), sokszereplős, kiegyenlített erőviszonyú piacok sajátosságaként.

Visszakanyarodva a gyártási szándékra, egy adott termék megszületésének céljára: Itt nem arról van szó, hogy egy nyakig telepített tavon fog-e az etetőanyag 2-3 pontyot egy nap alatt! Ehhez nem kellene saját stáb, saját gyár, ehhez elég, ha legyártatsz árkategóriánként 5-6 aromásított kukoricadarát valakivel.
Egy intenzív vízen egy odavaló kajával 20-30 kiló pontyot kell fognod (feltételezve, hogy egyébként mindent helyesen csinálsz - szerelék, hely, csalizás, stb.), hiszen ezért fizetsz drága napijegyet, parkolást, stb. ... Ez a mérce, ez az élmény és szórakozás, nem a kánikula!

Ez a hozzáállás és ez a kritikus piac az, ami miatt Neked a vízparton nem kell mással foglalkozni, mint kiválasztani egyet vagy többet a Bait-Tech kínálatából (mérlegelve, hova mész, mire horgászol), majd bekeverni az etetőanyagot és horgászni és halat fogni. A kutatást, tesztelést, gyártást elvégzik helyetted a szakemberek, akik nap, mint nap ezt csinálják.

Mit kapsz a pénzedért?

1) Elsősorban nyugalmat, hitet, magabiztosságot, hogy a kosarad tartalmában nincs hiba. Ezen nem fog múlni a halfogás!
2) Másodsorban kiváló minőséget, amelyet könnyű "használni". A bekeverés, elkészítés egyszerű. Az "easy to mix" jelzésű termékek tolerálják a túlvizezést, széles nedvesség tartományon belül használhatók.
3) Harmadsorban pedig ha utánaszámolsz (pl. a gazdaságos 2kg-os kiszereléseknek köszönhetően is), alig lesz több a költségvetés, hiszen ezekhez már nem szükséges aromafolyadék, adalék, ráadásul kevesebb is elég. Tipikus, hogy 1 (!) egész napi method feederezés etetőanyag igénye nincs 0,5 kiló! Az időd a drága, meg a napijegy, ha nem fogsz semmit!!!

Hamarosan egy-egy rövid cikk keretében bemutatjuk a 2015-ös Bait-Tech etetőanyag újdonságait. Már most is olvashattok a cikkeink között konkrét bevált recepteket az elmúlt hetek terméséből.
Kellemes böngészést a kínálatban!

Bait-Tech választék


Hamarosan jelentkezem a konkrét etetőanyag és csali bemutatókkal!


Lajos

Zárszó a margóra:
Természetesen se mi, se a Bait-Tech nem hisz csodaszerekben, "garantált" fogásokban. Mint ahogy a egy bekapott viagra sem biztosíték az esti szexre... de ha - ugye - úgy alakul, akkor az élmény teljesen más lesz! :)AJÁNLOTT CIKKEK
Bojlis botok ideális dobósúlya

Bojlis botok ideális dobósúlya

2023. január 13. - Horgász-Zóna
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2022. december 22. - Horgász-Zóna
Decemberi csukák a Tisza-tavon...

Decemberi csukák a Tisza-tavon...

2022. december 20. - Nagy Róbert
Őszi nagypontyok a Tiszán...

Őszi nagypontyok a Tiszán...

2022. november 10. - Nagy Róbert
Október végi horgászat a Tisza-tavon...

Október végi horgászat a Tisza-tavon...

2022. november 03. - Nagy Róbert
Ősz ha jön... a Tisza-tavon

Ősz ha jön... a Tisza-tavon

2022. szeptember 30. - Nagy Róbert
Augusztus 20: irány a Tisza-tó!?

Augusztus 20: irány a Tisza-tó!?

2022. augusztus 28. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére