Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Bemutatkozik a BAIT-TECH F1 etetőanyag

|

Amikor piacra kerül egy új etetőanyag, akkor annak azért van, vagyis inkább kell, hogy legyen "múltja". Különösképp az angol horgászberkekben nem szeretik magukat "leégetni" a gyártók... Hatalmas a verseny és nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy egy olyan meghatározó és most egy több szegmensben is piacvezető innovatív cégről van szó: ez a BAIT-TECH! Hazai forgalmazóként, mi Zónások nem csupán a polcokra szeretnénk kitenni a portékát, hanem igyekszünk olyan plusz információkkal is szolgálni számotokra, amelyekkel sikeresen tudjátok használni ezeket az anyagokat!

A horgászat SciTech Nutrition-ja
A horgászat SciTech Nutrition-ja


Az F1 fantázianevű termék a klasszikus "groundbaitek" egyik új tagja, elkészítésekor az egyértelmű cél az intenzív vizekre való specializáció volt. Ezt úgy kell érteni, hogy az összes olyan vízen működik, ahol a halak mindegyike "odakerült", telepített, és ami a legfontosabb, nagy horgászati terhelésnek van kitéve nap, mint nap.

Mit adtak nekünk az angolok?! Azért azt mindenképp érdemes szem előtt tartanotok, hogy ahonnan ez a termék is érkezett, ott pontosan az ilyen jellegű tavak vannak túlsúlyban, intenzív vizeken hódolnak szenvedélyüknek a horgászok. A legutóbbi feeder vb is csak egy érv a sorban, hogy az angolok bojlis, feeder vagy épp rakós botozás eszköz és csalitára, továbbra is piacvezető! Aki Angliában el tud adni etetőanyagot, az tud valamit... Az F1-et, Bait Tech azért tervezte és gyártotta le, hogy legyen a kínálatában egy kifejezetten a modern, mai intenzív tavakra specializált keveréke.

Mi is van benne? Az unalmas marketing dumákat kihagyva... Bait-Tech F1 etetőanyag tele van "Xpand expander" pellettel és tiszta, kiváló minőségű halliszttel. Ezek és egy "csipetnyi" édes adalék teszi fogóssá, sőt, az angliai tavi versenyek egyik alap kajájává az F1-et. Tartalmaz még sok más mellett, szóját, kukorica glutént, kendert, hal olajat, polentát, A vitamint, D vitamint, E vitamint, antioxidánsokat... Egy nagyon tudatosan összeállított keverékről van tehát szó, amely tudományos igényű halbiológiai ismereteken nyugszik.

Mire való? Elsősorban ponty és keszegfélék horgászatára szánt, gyors lebomlású nyerő keverékről van szó, ám tapasztalataink alapján - köszönhetően a halliszt tartalmának - ahol van tokhal, az is szeretni fogja... Annyira gyors működésű, hogy a leggyorsabb halakat fogod megfogni, illetve azt, amiből a legtöbb van a tóban. Az F1-et minden hal zabálja! Ha keszegek vannak túlsúlyban, ne tisztán használd, mert a pontyok nem fognak odaérni. Ugyanígy, ha frontos idő van, érdemes hozzátenni Karma-t, kánikulában inkább a Mojo-t, stb. Versenyeken lehet különösen izgalmas alap az F1, hiszen a fogás mennyiségét megadja, neked már csak kalibrálni kell...

Egy ponty Szászpáról
Egy ponty Szászpáról


Nagy Robi, vagyis BLACK CAP, ahogy talán többen ismeritek, rögtön egy recepttel együtt mondja el a saját F1 "élményét":

BLACK CAP: "Hazai megjelenésekor, azonnal lecsaptam az F1-re! Eddigi tapasztalataim alapján, bátran mondhatom, hogy egy egyedi és különleges keverékkel van dolgunk. Remek "hordozó" akkor, amikor pellettel vagy apróbb magokkal dúsítjuk az etetőanyagunkat. Ez a 2 kilogrammos kiszerelésben kapható anyag, már önmagában használva sem okoz csalódást, mi több, a pontyok nagyobb egyedei, valósággal rajongani fognak érte...Pár hónap alatt, több nagytestű halhoz segített hozzá, ez a sötét tónusú matéria, habár az F1 teljes "kiismerése" még folyamatban van... Ajánlom minden horgásztársnak, aki szeretne egy új formulát kipróbálni! Én legalább kétszer töröm az anyagot használatbavétel előtt és "elárulok" még egy bevált recept is! Egy kiló F1-et keverj össze egy kilogramm BAIT-TECH Special "G" Green anyaggal és adj hozzá egy flakon Krill&Tuna folyadékot, szintén cég termékei közül! Ehhez a mixhez, adagolj 4 leveses kanál őrölt fekete borsot és 3 marék 4mm-es Special "G" Green pelletet..."

Jó a recept!
Jó a recept!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó