Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Bemutatkozik a CORMORAN AKX 6 PiF orsócsalád

Ha orsóra van szükségünk, a mai zavarba ejtő választékban és a „szokásos” marketing dumák” özönében nem is olyan könnyű kiválasztani a számunkra leginkább megfelelő darabot! Mindenkinek vannak már orsói, sokak rendelkeznek már nyeletőfékes modellel vagy távdobó típussal és bizonyára olyanok is akadnak, akik folyamatosan keresik az újabb és kifinomultabb technikai megoldásokat. Az alábbiakban, egy olyan CORMORAN orsót mutatunk be Nektek, amely véleményem szerint sokatok tetszését elnyeri! „Zónásként” számos pontyhorgásszal beszélgettünk az elmúlt időszakban. Ezekből az eszmecserékből hamar kiderült, hogy sokan vártak már erre a típusra. Főként olyanok, akik felszerelésükre igényesek, követik az újdonságokat, de nem tudnak, vagy nem akarnak egy vagyont költeni az orsóikra.
Ha orsóra van szükségünk, a mai zavarba ejtő választékban és a „szokásos” marketing dumák” özönében nem is olyan könnyű kiválasztani a számunkra leginkább megfelelő darabot! Mindenkinek vannak már orsói, sokak rendelkeznek már nyeletőfékes modellel vagy távdobó típussal és bizonyára olyanok is akadnak, akik folyamatosan keresik az újabb és kifinomultabb technikai megoldásokat. Az alábbiakban, egy olyan CORMORAN orsót mutatunk be Nektek, amely véleményem szerint sokatok tetszését elnyeri! „Zónásként” számos pontyhorgásszal beszélgettünk az elmúlt időszakban. Ezekből az eszmecserékből hamar kiderült, hogy sokan vártak már erre a típusra. Főként olyanok, akik felszerelésükre igényesek, követik az újdonságokat, de nem tudnak, vagy nem akarnak egy vagyont költeni az orsóikra.A CORMORAN AKX 6PiF egy elsőfékes pontyozó orsó, amely három különböző nagyságban érhető el. Ezek a 4500, 5000 és 5500-as modellek egyaránt hat csapággyal vannak ellátva. Igazi különlegessége, hogy kétféle fékállító gombbal kerül forgalomba. Az egyik a „szokásos“ típus, amely 4 elfordítással jut el a nyitottól a teljesen behúzott fék állapotáig. A másik a QD gyorsfék, amely kevesebb, mint egyetlen elfordítással éri el a nyitott helyzetből a teljes fékerőt. Mindezt WORMSHAFT dobemeléssel, power gear hajtóművel, minőségi anyagokból készítve, ám az árcédulára pillantva a vártnál alacsonyabb áron.Nézzük meg a technikai tulajdonságokat kicsit részletesebben:

INFINITE ANTI REVERSE SYSTEM
Bár a legtöbb orsó rendelkezik ilyen megoldással, hatalmas különbségek fedezhetők fel a konstrukciót és a felhasznált anyagok minőségét illetően. Keressétek az INFINITE feliratot, ami tökéletes visszaforgás gátlót jelöli.

CORMORAN AKX

SUPER LONG CAST SPOOL DESIGN
CORMORAN AKX
Ez a távdobó dob extra hosszú, amely a WormShaft oszcillációs dobemelő rendszerrel tökéletesen feltölthető. Ezzel szolgálva a nagy és pontos dobások elérését.

CORMORAN AKX

CNC ESZTERGÁLT ALUMÍNIUM HAJTÓKAR
Masszív robosztus és kézbe illő, ahogy ez egy ilyen stílusú CORMORAN orsótól elvárható.

SOFT-TOUCH HAJTÓKAR GOMB
A hajtókar fogantyúja, minden esetben kényelmes és biztos fogást biztosít.

POWERBAIL felkapó kar
Ezek a felkapó karok erősek és tartósak.

NAGYMÉRETŰ CSAVARODÁS GÁTLÓ ZSINÓRVEZETŐ GÖRGŐ
Ez az igen fontos technológia, nagymértékben csökkenti a zsinór csavarodását.

QD FAST DRAG GYORSFÉK
CORMORAN AKX
Az első fék állítógombját elfordítva egyetlen körrel eljuthatunk a szabadon futó állástól a maximális fékerőig. Ez egy tökéletes megoldás a pontyhorgászok számára.Összegzésképp megállapítható, hogy az AKX széria mindhárom modellje remek alternatívája az egyre népszerűbb „nagyhalas” feeder horgászatnak! A távoli és pontos dobások könnyedén végrehajthatók velük és a zsinórkapacitással sem lesz probléma. Masszív tulajdonságaik lehetővé teszik a megszokottól kicsit vastagabb monofil, és természetesen a „szőtt” zsinórok alkalmazását is. Itt jegyeznénk meg, hogy az AKX orsók teljes értékű fém pótdobbal kerülnek forgalomba! A kategóriájában páratlan, kétféle fék gombbal piacra kerülő orsókkal pedig, minden bizonnyal, új távlatok nyílhatnak a finomszerelékes pontyhorgászatban.Eredményes horgászatokat kívánunk!

HORGÁSZ-ZÓNA csapat
AJÁNLOTT CIKKEK
Rapid pontyozás a LUPA tavon

Rapid pontyozás a LUPA tavon

2020. szeptember 04. - Nagy Róbert
Egy versenygyőzelem „titkai” a Bentáról

Egy versenygyőzelem „titkai” a Bentáról

2020. augusztus 25. - Hoffmann Feri
Alkalmazkodj a siker érdekében!

Alkalmazkodj a siker érdekében!

2020. július 21. - Hoffmann Feri
Bemutatkozik a Middy Muscle-Tech 300 feeder bot

Bemutatkozik a Middy Muscle-Tech 300 feeder bot

2020. július 01. - Hoffmann Feri
Egy igazán szép mentés többet ér ezer halnál

Egy igazán szép mentés többet ér ezer halnál

2020. június 29. - Szily László
Big in Japan: Toray zsinórok a kínálatban!

Big in Japan: Toray zsinórok a kínálatban!

2020. június 21. - Horgász-Zóna
Balfácánegyetem az öbölszájban

Balfácánegyetem az öbölszájban

2020. június 16. - Szily László

A hobbid a szakmánk! Tetejére