Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Szemezgetés a 2015-ös DAM katalógus orsókínálatából

Már elérhető a DAM 2015-ös katalógusa. Átnéztük és igen sok figyelemre méltó új terméket fedeztünk fel a digitális katalógusban. Ami legelőször is megdöbbentő, hogy azok az újdonságok, amiket kézbe tudtunk venni, szebbek mint a katalógus fotói. És nem a fotós volt béna :) Inkább (és szerencsére) a mérnökök többet dolgoztak, mint a fotósok és a marketingesek!
Már elérhető a DAM 2015-ös katalógusa. Átnéztük és igen sok figyelemre méltó új terméket fedeztünk fel a digitális katalógusban. Ami legelőször is megdöbbentő, hogy azok az újdonságok, amiket kézbe tudtunk venni, szebbek mint a katalógus fotói. És nem a fotós volt béna :) Inkább (és szerencsére) a mérnökök többet dolgoztak, mint a fotósok és a marketingesek!

Tudtad, hogy a DAM idén 140 (!!!) éves? És az megvan, hogy a damil az a DAM cég nevéből jött?
Igaz, ami igaz, itthon a régi nagy D.A.M. név kicsit megkopott az utolsó évtizedekben. Ez sok mindennek köszönhető, de leginkább annak, hogy egyrészt kevés termék volt elérhető a kínálatból, másrészt a legtöbbünk által olvasott és nézett horgászmédiát más márkák einstandolták.
Az előző években azonban kezdtek kijönni olyan újdonságok, egyedi - a régi image-t idéző - fejlesztések, amelyek ismét a legjobbak közé emelik a D.A.M. márkanevet. Csak a közelmúltból néhány példa: a D-Fender UK bojlisbotok, az Quick SLS 570 pontyozó orsó, a Futron pergetőbot és az olcsóbb árszegmensben a Camaro orsó.
A 2015-ös katalógust átnézve (és azt a pár terméket, amit már kézbe tudtunk venni) azt merjük mondani, hogy 2015 a D.A.M. visszatérésének éve lesz!

A D.A.M. 2015-ös katalógusa itt érhető el:
DAM 2015-ös online katalógusÉs akkor jöjjön egy kis túravezetés íz orsós részen! Felsoroljuk azokat a termékeket, amelyek nekünk ebből nagyon megtetszettek:

14. oldal Quick Dragger FD. Szélesdobos orsó, univerzális használatra, könnyebb feederekre, matchekre simán passzolni fog. 300gr alatti súllyal és 93cm-es (!) behúzással rendelkezik. Ez az orsó a 10.000 Ft feletti árszegmensben lesz. A 40. oldalon megtalálható ennek az orsónak a nyeletőfékes változata is, ami viszont már 20.000 Ft feletti árkategóriába kerül.

21. oldal Quick Grounder RD. A cég kifejezetten a method feederezésre ajánlja ezt az orsót. 7,2:1-es áttételével, 130cm-es behúzásával, 270gr-os súlyával nagyon passzol ez az orsó a módszeres pecákhoz. Magasabb árszegmensben lesz 25.000Ft feletti árával. Az orsó, amint elérhető, megtekinthető lesz boltjainkban és bemutató cikket is tervezünk készíteni róla.

30. oldal Quick Brani baitcast. Hogy lehet ennyire bénán hangzó nevet adni egy ilyen vagány orsónak, azt nem tudjuk, de az extrém nagy áttétele (7:1) és a kis súlya (190gr) biztos felkelti a pergető specialisták figyelmét. 7 csapágy 60 cm (!) behúzás és nagyon tetszetős, igényes kivitel!

38. oldal A nagy bumm, megcsinálták az Quick 570 SLS orsó nyeletőfékes változatát! Ezért az árért ezt a minőségű nyeletőfékes orsót legjobb tudásom szerint egyelőre senki nem tudja a D.A.M. cégen kívül. 35 ezer forint körül lesz a bolti ára. Az ígéret szerint pótdob is végre rendelhető lesz! Nagyon várjuk!

41. oldal A Camaro orsó nyeletőfékes változata, amelyik nem lesz sokkal drágább mint a Camaro első fékes változata, minőségben pedig ugyanazt a megbízható színvonalat fogja képviselni. 11-13 ezer forint körüli áron lesz elérhető.

45. oldal Surf orsók 20.000Ft körüli árkategóriában. Kevés csapággyal, reméljük jó helyen :). A katalógusban minimális zsinórkapacitást írnak, ami hiba, számításaink szerint ennél biztosan több fér az orsóra!

Ezeket az orsókat már mind megrendeltük, amint megérkezik hozzánk kitesszük az áruházba. Érdemes meglátogatni október 24-26 között a HorgászShow-n a standunkat, terveink szerint lesznek már az új orsókból is!

Lapozzátok, nézegessétek a DAM katalógust, más érdekességek is megtalálhatók a fent kiemelteken kívül, pl. az Effzett Fluo körforgók, amelyek már kaphatók is az áruházunkban és a webshopba is hamarosan feltesszük. Én hétvégén már ezekkel horgászok! :)


Zóna Zoli
Horgász-Zóna

UI: nemsokára szemezgetünk a botok és egyéb kiegészítők között is, itt majd Zóna "szakállas" Lajos lesz segítségetekre!

A hobbid a szakmánk! Tetejére