Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Dean Barlow legsikeresebb Bait-Tech etetőanyag keverékei 2015

|

Dean Barlow vagyok, feeder világbajnok. Nos, egy egészen sikeres éven vagyok megint túl, azt gondoltam, megosztom veletek azokat a mixeket, amelyek legsikeresebbnek bizonyultak!Mi volt a nyerő folyóvízen?
Folyóvízen legtöbbet a Pro Natural Dark etetőnek szavaztam bizalmat, akár szúnyoggal horgásztam, akár más csalival. The Evesham fesztiválon elért eredményem bizonyította, hogy igenis több halat fogsz folyón, ha a megfelelő keveréket használod!
Sokféle folyóban horgásztam vízmélység vagy sodrás erősség tekintetében. A Pro Natural Extra sokszor került bevetésre, mivel egy nehezebb és jobban kötő etetőanyag, amivel biztos lehettem abban, hogy a belekevert élő- vagy szemesanyag lejut a fenékre még nagy sodrás és mély víz esetén is. Sosem felejtettem el valamennyi Brown Crumb kenyéradalékot tenni a mixbe - a keszegek szeretik, miért ne adnék nekik egy kis finomságot?
Ez a mix szép helyezéseket adott nekem számos alkalommal, sőt, meg is nyertem a Wychavon bajnokságot ezzel az etetőanyag kombinációval. Személyes örömöm, hogy néhai édesapám szintén birtokolta ezt a címet 1984-ben!

Mi volt a nyerő a telepített tavakon?

Az intenzív tavakon a keszegfélék jelentették a nyerő stratégiát match-ezésnél, hűséges társam a Special G green és gold fele-fele mixe mindig hozta az eredményeket! Ha darabolt gilisztát is kevertem bele, akkor enyhén túlvizeztem a keveréket, ez ellenállhatatlannak bizonyult a fehérnépnek.

Ha method feeder versenyről volt szó, akkor mindig a Karma volt az első választásom. Ez a keverék pontosan azt nyújtja, ami a zacskójára van írva! Mindig (és tényleg mindig) felvizezem előző este, így az utolsó apró alkotóelem is nedvességet kap.

A mikro pelleteknek kiemelkedő szerepe van bizonyos tavakon (pl. Barston Lake), ahol nagy dévérek, pontyok jelentik a tömeget. Volt szerencsém, kipróbálni néhány method pellet prototípust! Mindenfajta hozzáadott kötőanyag nélkül is kiválóan tapadnak és nagyon fogósak! Egy ilyen mix segített megszerezni a 3. helyet a karácsonyi versenyen.

Sokat jártam a helyi csatornára is, ahol a célhalak a keszegek és sügerek voltak. Itt is az etetés a kulcs, ennek minősége dönti el a sikert. Kísérletező kedvemben ebben az évben egy teljesen más megközelítést alkalmaztam. Elkezdtem használni hallisztes mixeket, különösen az F1 keveréket, amely darált expander pelleteket és egy csipetnyi édes ízt is tartalmaz a halliszten kívül.
Az eredmény minden várakozást felülmúlt! Behúztam egy első és egy második helyet két versenyen! A legnagyobb tanulság az volt, hogy a hallisztes etetőmet még a bodorkák is imádták!

Összefoglalva az évet, örömmel nyugtáztam a második világbajnoki aranyérmem, a Wychavon bajnoki címet és számos más győzelmet és helyezést.

Ha láttok a vízpartokon, nyugodtan gyertek oda, és beszélgessünk!

Boldog Új Évet,
Dean Barlow


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó