Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Dean Barlow legsikeresebb Bait-Tech etetőanyag keverékei 2015

Dean Barlow legsikeresebb Bait-Tech etetőanyag keverékei 2015
Dean Barlow feeder világbajnok visszanéz és megosztja legsikeresebb etetőkeverék receptjeit. Olvasd el most és spórolj meg 1000 órát a vízparton!
Dean Barlow vagyok, feeder világbajnok. Nos, egy egészen sikeres éven vagyok megint túl, azt gondoltam, megosztom veletek azokat a mixeket, amelyek legsikeresebbnek bizonyultak!Mi volt a nyerő folyóvízen?
Folyóvízen legtöbbet a Pro Natural Dark etetőnek szavaztam bizalmat, akár szúnyoggal horgásztam, akár más csalival. The Evesham fesztiválon elért eredményem bizonyította, hogy igenis több halat fogsz folyón, ha a megfelelő keveréket használod!
Sokféle folyóban horgásztam vízmélység vagy sodrás erősség tekintetében. A Pro Natural Extra sokszor került bevetésre, mivel egy nehezebb és jobban kötő etetőanyag, amivel biztos lehettem abban, hogy a belekevert élő- vagy szemesanyag lejut a fenékre még nagy sodrás és mély víz esetén is. Sosem felejtettem el valamennyi Brown Crumb kenyéradalékot tenni a mixbe - a keszegek szeretik, miért ne adnék nekik egy kis finomságot?
Ez a mix szép helyezéseket adott nekem számos alkalommal, sőt, meg is nyertem a Wychavon bajnokságot ezzel az etetőanyag kombinációval. Személyes örömöm, hogy néhai édesapám szintén birtokolta ezt a címet 1984-ben!

Mi volt a nyerő a telepített tavakon?

Az intenzív tavakon a keszegfélék jelentették a nyerő stratégiát match-ezésnél, hűséges társam a Special G green és gold fele-fele mixe mindig hozta az eredményeket! Ha darabolt gilisztát is kevertem bele, akkor enyhén túlvizeztem a keveréket, ez ellenállhatatlannak bizonyult a fehérnépnek.

Ha method feeder versenyről volt szó, akkor mindig a Karma volt az első választásom. Ez a keverék pontosan azt nyújtja, ami a zacskójára van írva! Mindig (és tényleg mindig) felvizezem előző este, így az utolsó apró alkotóelem is nedvességet kap.

A mikro pelleteknek kiemelkedő szerepe van bizonyos tavakon (pl. Barston Lake), ahol nagy dévérek, pontyok jelentik a tömeget. Volt szerencsém, kipróbálni néhány method pellet prototípust! Mindenfajta hozzáadott kötőanyag nélkül is kiválóan tapadnak és nagyon fogósak! Egy ilyen mix segített megszerezni a 3. helyet a karácsonyi versenyen.

Sokat jártam a helyi csatornára is, ahol a célhalak a keszegek és sügerek voltak. Itt is az etetés a kulcs, ennek minősége dönti el a sikert. Kísérletező kedvemben ebben az évben egy teljesen más megközelítést alkalmaztam. Elkezdtem használni hallisztes mixeket, különösen az F1 keveréket, amely darált expander pelleteket és egy csipetnyi édes ízt is tartalmaz a halliszten kívül.
Az eredmény minden várakozást felülmúlt! Behúztam egy első és egy második helyet két versenyen! A legnagyobb tanulság az volt, hogy a hallisztes etetőmet még a bodorkák is imádták!

Összefoglalva az évet, örömmel nyugtáztam a második világbajnoki aranyérmem, a Wychavon bajnoki címet és számos más győzelmet és helyezést.

Ha láttok a vízpartokon, nyugodtan gyertek oda, és beszélgessünk!

Boldog Új Évet,
Dean Barlow


AJÁNLOTT CIKKEK
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére