Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Dönts okosan - egységárak összehasonlításhoz

Dönts okosan - egységárak összehasonlításhoz

Sokszor csak az árat nézzük, az hogy mire vonatkozik nem - így vesszük meg a számunkra végül drágább tejet, vajat, papírtányért, stb. A horgászcikk gyártók, forgalmazók elmúlt évekbeli magatartása sajnos azt mutatta, hogy bizony visszaélnek a gyanútlan horgász figyelmével. Erről szól ez az írás!

Bizonyára Te is találkoztál már "nagyon hasonló" termékekkel, más-más csomagolásban.

Aztán ott vannak a mindenfajta alakú fiolák, palackok, flakonok, dobozok - ki tudja követni, pontosan mennyit is kapsz a pénzedért?

És semmiképp se felejtsük el az egyik évről a másikra változatlan árú pl. 800 grammról 700 grammra csökkenő mennyiségű csomagolásokat sem! Erről persze nem szólnak a termékbemutató szupervideók. (A kedvencünk ebben a témakörben előforduló pofátlanságra a "kénytelenek voltunk emelni, de csak kicsit emeltünk" szöveg melett 15%-kal csökkentett űrtartalmú csomagolásba átpakolt termék, így végül a márka összesen 30%-ot emelt.)

 

Bármi is van, jogod van tudni mindenféle matematikai számolgatás nélkül, mennyibe kerül egy adott dologból "egy egységnyi"!

 

Hogy okosan dönthess, minden terméknél a webáruházunkban rögtön a képek mellett jobbra ott találod az egységárakat is - azaz azokat az egység tömegre/literre/méterre átszámolt árakat, amivel lehetőséged lesz összehasonlítani az egyébként különböző árú termékeket!

Dönts tudatosan, spórolj pénzt egy kis odafigyeléssel!

 

Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat

 


A hobbid a szakmánk! Tetejére