Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Dynamite Baits márka története

Sokan ismeritek már a Betain green vagy Source csalikat, valóban, ezek a Dynamite Baits márka zászlóshajói. Mi mást érdemes tudni a márkáról?
A Dynamite Baits márka története

Dynamite Baits Európa legnagyobb ponty csali gyártója. Ezen kívül a cég speciális termékeket is készít a match horgászoknak (pelletek, etetőanyagok) és rablóhalas pecásoknak.

A cég legnagyobb erőssége a bojlikészítés. Minden bojlit a saját gyárában, Nottingham-ben, Angliában készít. Itt található a Dynamite Baits főhadiszállás is, innen irányítják az egész világra kiterjedő marketing és disztribúciós tevékenységet.A termelésben és disztribúcióban már több mint 40 ember dolgozik, kell a létszám, hogy minden rendelést a lehető leggyorsabban ki tudjanak szolgálni. Az értékesítési és marketing osztályon további 20 fő dolgozik. Az ő legfontosabb feladatuk, hogy a legújabb termékek a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak a horgászokhoz.A marketing kampányok kitalálása és kivitelezése is itt történik. Olyan nagy neveket szponzorál a Dynamite Baits, mint Steve Ringier - match, Terry Hearn - ponty és Mick Brown parti horgász specialisták. A nemzetközileg is elismert sztárhorgászok termékfejlesztési ötletei, tapasztalatai garantálják, hogy a Dynamite Baits piacvezetőként legyen jelen a horgász csalik piacán.

Ha a cég termékeit választod, legyen az pellet, bojli, etetőanyag vagy folyadék aroma, biztos lehetsz abban, hogy olyan csalival horgászol, mellyel több halat foghatsz!Dynamite Baits

A hobbid a szakmánk! Tetejére