Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Édesszájú bajuszparádé

Édesszájú bajuszparádé
Indul a szezon, és az épphogy betoppant márciusi "tavasz" már a tóparton talál! Szélsőséges nap lesz, reggeli eső és szél, majd enyhülés és délutáni napsütés várható. Kiváló körülmények egy jó teszteléshez...
Indul a szezon, és az épphogy betoppant márciusi "tavasz" már a tóparton talál! Szélsőséges nap lesz, reggeli eső és szél, majd enyhülés és délutáni napsütés várható. Kiváló körülmények egy jó teszteléshez. Szinte ki sem pakolok, már a sárban térdelve bontom az etető anyagot.

A BAIT-TECH Pro Feeder Groundbait, Dark fishmeal ízben a kiszemelt "áldozatom", a BAIT-TECH friss palettájáról. Nagy reményeket fűzve hozzá, hogy ilyen környezeti adottságok mellett is működhet, így gyorsan belevágok az előkészületekbe. Mivel igen hideg a víz, két csavart is viszek a megszokott bekeverési mozzanatokba. Először is egy megfelelő édes aromát,egy intenzív epres Liquidet adagolok a fekete anyaghoz. Jó a felét öntöm a kilós kiszereléshez, majd a tóból mert vízzel érem el a kellő állagot, ami ez esetben kicsit több mint feles arányban tűnik jónak, az 1 dl. Sweet Strawberry együtt! A folyadékkal terv második része a duplán áttörés különböző méretű szitákon, hogy elérjek egy jobban felhősödő még finomabb anyagszerkezetet. Ennél az etető anyagnál nyugodt szívvel ajánlom, sőt javaslom ezt a módszert! A klasszikus pontyos szita után egy 2 mm - es method "rosta" volt a tettestársam. És a végeredmény egy jól tapadó, mégis könnyebben bontó, szinte "method mix" állagú sötét matéria!Máris indulhat a peca! Finomszerelékes feederezés a mai terv, egyik botomon klasszikus, a másikon pedig method kosárral. A végszerelék természetesen az évszakhoz illő kis méretű horog, a csalitüskére pedig egy újabb újdonság kerül. Izgatottan veszem elő a táskámból. Már a dobozon át szemet szúrnak a kis duci hordócskák (dumbells) intenzív színei. A BAIT-TECH Tech újabb zseniális húzása. The Juice néven bukkanhatunk rájuk, süllyedő, pop up, és wafters módozatban, melyek közül a kibalanszírozott wafters-t hoztam el magammal. Lecsavarva a tégely tetejét beleszippantok... Egy cukrászat jut eszembe, ahol terjeng a kellemesen krémes piskóta illata, elegyedve egy édes tojáslikőr, és egy csipetnyi vaníliás cukor aromájával.

Huhh! Ha erre nem csábulnak el, megeszem én, az biztos! Szerencsére erre nem került sor, mivel a délelőtti hidegebb órákban máris jelentkezett néhány kisebb ponty és aprócska amur csemete. Érdekes módon őket a rózsaszín színek varázsolták el, míg a délutáni órákban, ahogy megtaláltam a kellő távot, kisütött a nap, és váltottam a sárga, illetve narancs színekre, "apa - anya" , és egy meglett idősebb pontyhölgyike is meglátogatta, és kifosztotta víz alatti cukrász műhelyemet. Fogyasztottak rendesen! Az epres - halas etetési kombináció, illetve a The Juice wafters édeskés aromái nyerő triumvirátust alkotva csalták lépre az éhező bajszosokat!

Komótos higgadt kapások jellemezték a napot, lehetett érezni, hogy a jég fogságából nemrég szabadult halak még nincsenek erejük teljében. Külön örömmel töltött el, hogy a mai stratégia bevált , és az ahhoz társított BAIT-TECH Tech újdonságok meglehetősen jól működtek ebben a frontokkal tarkított időszakban is. Próbáljátok ki ti is őket! Találkozunk a parton!Tanács János
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert
Visszatérés a Tokaji Kovács tóra...

Visszatérés a Tokaji Kovács tóra...

2023. június 12. - Nagy Róbert
Dobóelőke kötése

Dobóelőke kötése

2023. május 05. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna üzletek húsvéti nyitvatartása

Horgász-Zóna üzletek húsvéti nyitvatartása

2023. április 04. - Horgász-Zóna
Boltos kollégát keresünk!

Boltos kollégát keresünk!

2023. március 07. - Horgász-Zóna
Bojlis botok ideális dobósúlya

Bojlis botok ideális dobósúlya

2023. január 13. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére