Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Egyről tizet - Gabival

Egyről tizet - Gabival
A Zónás kollégákat bemutató sorozatunk következő része a pergetőspecialistánkról szól. Ismerjétek meg Balogh Gabit, aki a Zóna pergető specialistája!
Rövid bemutatkozás:

Aktív, érdeklődő, szókimondó vagyok, a világ nálam fekete vagy fehér, nincsen szürke zóna. Nem bírom a tétlenséget, ha lelassulnak az események, hamar érdeklődésemet vesztem és keresem az újabb kihívásokat. Viszont, ha valami felkelti az érdeklődésemet vagy valami újdonságba akadok, lelőni se lehet, azonnal utánanézek, begyűjtök róla annyi információt, amennyit csak lehet, és persze azonnal ki kell próbálnom a gyakorlatban! Köztes vagy ideiglenes megoldásokat nem szeretem, a legjobbra törekszem.


1.Ki vagy, mit csinálsz a Zónában?

Afféle értékesítési Jolly-Joker vagyok. Főleg a vevőkkel és a pergető szekcióval foglalkozom, mellette a rám bízott márkák termékeit menedzselem a webáruházban. Ez az új termékek felvitelét, képek készítését és az egyéb admin jellegű feladatokat jelenti. Webáruházként első a csomagok elkészítése, így ha szükséges, én is besegítek a megrendelések összegyűjtésében illetve csomagolásában.
Ha nem személyesen jársz bent nálunk, akkor nagyon valószínű, hogy én hívlak vissza a rendeléseddel kapcsolatban. Igen én vagyok az, aki egy kicsit gyorsan beszél, és ha valami nem beszerezhető, gyors megoldást kínálok.

2. Mikor és hogyan vesztetted el a horgászszüzességed?

7 évesen elvittek a Dunára horgászni, ahol egy karika és egy paptetű adta meg kezdeti lökést, azóta aktívan horgászom, hol többet, hol kevesebbet.


3. Hogyan horgászol?

Ha egy mód van, rá csak pergetek, minél nehezebb, dzsindzsásabb a pálya annál izgalmasabb. Semmi UL! A csali akkora legyen, mint UL-nél a célhal. Lehet, hogy egész nap dobálok és csak egy kapásom van, de az olyan. Egyedül a márnázás az, amiért hajlandó vagyok a pergető felszerelésem otthon hagyni, de ebben az esetben is az angol modern folyóvízi módszerekkel próbálok szelektálni, kevesebbet, de nagyobbakat.

4. Mit szeretsz a horgászatban?

Kikapcsol és feltölt, azt nem állítom, hogy pihentet egy egész napos pergetés, de azt igen, hogy közben csak én vagyok és a víz. Változatos, nincs két egyforma nap vagy óra, hiába tudom az adott vízről, hogy mi a „tuti”, mégis folyamatosan meg kell újulni, megoldani a kapástalan időszakot.

5. Melyik fogásodra vagy a legbüszkébb és miért?

Nem is tudom. Sok halat fel tudnék sorolni, amikre büszke vagyok, de ezeknél inkább a technikai megoldás volt penge, azaz nagyon-nagyon rossz körülmények között (front, szétdobált víz…) kapásra bírtam egy-egy halat, ami megfordította a nap vagy a verseny kimenetelét. A méretet, fárasztást érintve talán a 14 évesen fogott 14,5 kilós krokodil pofájú rémre vagyok a legbüszkébb. Többen vadásztunk már rá, de az én megoldásommal sikerült átverni. Ennek köszönhetően egy életre a rabja maradtam ennek a gyönyörű ragadozónak.6. Hogyan vennéd rá a párod a horgászatra?

Nem kellett rá venni semmire. El akart jönni velem! És ez a nem mindegy, mert érdekelte, hogy mi is a szenvedélyem, tetszett neki a rajongásom, az öröm, ami az arcomra ül ki egy-egy fogás után. Kezébe adtam a botot, egyből be is mutatkozott neki egy szép kis csuka! Az akkori, fárasztáskori pániknak ma már nyoma sincs, neki is kikapcsolódás lett a horgászat.

7. Horgászaton kívül mivel foglalkozol még szívesen?

Az évek múlásával a versenysport, majd az aktív sport is elmaradt. Így a munka és a horgászaton kívül pihenek, imádok főzni, kirándulok és rengeteget olvasok, na persze meg a koncertek…

8. Mit üzensz a vásárlóknak?

Kérdezzetek bátran, és ne legyetek elutasítóak az újdonságokkal és az ismeretlennel szemben. Egy–egy apró módosítás, továbbfejlesztés meglepő eredményeket hozhat.


9.Mik a céljaid a horgászatban?

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkám a hobbym. Ez idő alatt számtalan kezdő horgászt sikerült már elindítani a pergetés rögös útján. Az év elején debütált pergető akadémiánkat szeretném tovább vinni, ahol teljesen kezdőkkel ismertettük meg a pergetést és a haladóknak is segítettünk finomítani a technikáikon. Ebben nagy segítségünkre volt a Normark Hungary, aki támogatta az eseményt. Távolabbi célként szeretnék bekerülni a STORM pergetőcsapatába.


10. Mi álmaid hala?

Ez könnyű, a 26 évvel ezelőtti csuka rekordomat megdönteni.


Köszönjük, Gabi!
Talán itt az ideje rámenni arra a 14,5-esre, most már lehet vagy 20 kiló :)


AJÁNLOTT CIKKEK
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert
Visszatérés a Tokaji Kovács tóra...

Visszatérés a Tokaji Kovács tóra...

2023. június 12. - Nagy Róbert
Dobóelőke kötése

Dobóelőke kötése

2023. május 05. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna üzletek húsvéti nyitvatartása

Horgász-Zóna üzletek húsvéti nyitvatartása

2023. április 04. - Horgász-Zóna
Boltos kollégát keresünk!

Boltos kollégát keresünk!

2023. március 07. - Horgász-Zóna
Bojlis botok ideális dobósúlya

Bojlis botok ideális dobósúlya

2023. január 13. - Horgász-Zóna
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2022. december 22. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére