Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Egyről tízet: Zoli

|

1. Ki vagy, mit csinálsz a Zónában?

Sziasztok, Illés Zoltán a nevem, a Horgász-Zóna legújabb munkatársa, a budai üzlet feederes részének eladója vagyok.


2. Mikor és hogyan vesztetted el a horgászszüzességed?

A horgászat és a természet szeretetét édesapámtól örököltem, mindig is horgásztam, azonban a mélyrehatóbb, tudatos tanulást 7 éve kezdtem meg.

3. Hogyan horgászol?

Most már csak feeder bottal horgászok, azon belül pedig legfőképp a methodos technika áll a szívemhez legközelebb. Általában a telepített, kisebb-nagyobb tavakat részesítem előnyben, de szívesen horgászok például Balatonon is. Tervbe vettem, hogy feltérképezem a Budapest környéki tavakat, így mindig szívesen hallok újabb és újabb meghorgászandó vizekről.


4. Mit szeretsz a horgászatban?

Ezt nehéz kőrbe írni, ugyanis mindent szeretek benne. Még a hajnali kelést is :o) Szeretem a csendet, a táj szépségét, a madarakat, a természetet magam körül. Szeretem várni a kapást és látni, ahogy görbül a spicc! Jó érzés megküzdeni egy-egy halért, vagy hallal, majd visszaengedni őt az éltető elemébe, a vízbe.

5. Melyik fogásodra vagy a legbüszkébb és miért?

A legbüszkébb a csömöri tavon pár éve kifogott 20 kg-os busára vagyok, amelyet szabályosan, a szájába akadt horoggal sikerült kifárasztanom és partra segítenem. És hogy miért Ő a kedvenc fogásom? Mert mindezt a kedvenc technikámmal, feederrel sikerült véghez vinnem.

6. Hogyan vennéd rá a párod a horgászatra?

Nekem szerencsére nem kell rávennem a páromat a horgászatra, ugyanis ő az, aki egy fárasztó időszak után javasolja, hogy a családdal pihenés képen ugorjunk le egy kicsit horgászni valamelyik kedvenc helyünkre.
A kérdésedre válaszolva, ha rá kellene vennem, akkor olyan horgászhelyre vinném el, ahol a szép környezet mellett a szórakozás is biztosított. Kapás után átadnám neki a fárasztás lehetőségét, hogy érezze azt az izgalmat, amit egy hal kifogása okoz. Azt, ami miatt egy horgász ennek a sportágnak a rabjává válik.

7. Horgászaton kívül mivel foglalkozol még szívesen?

A horgászattal. De tényleg. Szeretem a fiamnak megtanítani azokat az apró trükköket, amelyekkel a parton, a horgászat közben sikeresebb lehet. Amúgy szeretem a természet filmeket, szeretek főzni, az ételekkel kísérletezni, új ízeket, összetevőket kipróbálni.


8. Mit üzensz a vásárlóknak?

Merjék az újdonságokat kipróbálni és kísérletezni velük! Ha bárkiben felmerül bármilyen ötlet vagy kérdés a termékeinkkel, vagy a horgászattal kapcsolatban, akkor a pesti és budai üzletben is szívesen állunk rendelkezésükre, keressenek meg bátran!

9. Mik a céljaid a horgászatban?

Minél több számomra új horgász helyet megismerni és a feeder technikával kapcsolatos ismereteimet bővíteni, minél több dolgot megtanulni róla. Szeretném a fiamnak is átadni az ismereteket és számára is fontossá tenni a horgászatot, hogy a szabad idejét Ő ne a négy fal között töltse, hanem a szabadban és a vízparton.


10. Mi álmaid hala?

Igazából nincs „álmaim hala”, ugyanis nekem maga a horgászat az, ami örömet okoz, egy nagyobb hal kifogása már csak hab a tortán, amelynek természetesen mindig nagyon örülök. De ha már megkérdezted, akkor egy 10 pluszos amur lenne, természetesen feeder bottal.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó