Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Egyről tízet, kollégák a webáruház mögött - Oláh Tomi

Egyről tízet, kollégák a webáruház mögött - Oláh Tomi

A Zóna munkatársakat bemutató sorozatunk újabb alanya, Oláh Tomi, akit szokásunkhoz hűen, 10 kérdésben faggatunk saját magáról és a horgászathoz fűződő szenvedélyéről. Ismerjétek meg a legfiatalabb zónás arcot, Tomit!

1. Ki vagy, mit csinálsz a Zónában?

Oláh Tomi vagyok a Horgász Zóna legfiatalabb csapattagja. Leginkább a webáruházunkban ügyködöm, dolgom, hogy azok a horgászcuccok, amikkel később megfogjátok életetek halait, minél hamarabb eljussanak hozzátok! Ezen kívül a budai boltban is elcsíphettek engem egy-egy szóra. :)

2. Mikor és hogyan vesztetted el horgászszüzességed?

Körülbelül 7 éves lehettem, amikor megfogtam a tőserdei Holt-Tiszán az első halaimat mogyorófavesszővel, zsebpecával, ahogy ezt kezdeni illik. :) Nyaralásokkor mindig a tiszai árterek csatornáinak, kubikgödreinek halait kergettem. Amikor itthon voltam, egy budapesti tavacskán horgásztam suli előtt, után és helyett. :)

3. Hogyan horgászol?

Mindenhogy, de tényleg! A lényeg, hogy csali be, hal ki! A dunai vízbenállós úsztatástól kezdve a gumihalas süllőpergetésen keresztül, a kiülős nagyponty-horgászatig minden egyes módszerét imádom a hobbinknak.

4. Mit szeretsz a horgászatban?

A horgászatban kiélhetem a kreativitásomat. Ez egy külön világ, amit lehetetlen megismerni, de aki már tapogatózik benne, az szerintem csak boldog ember lehet. :) Rendkívül jó érzés ha kitalálok egy módszert, stratégiát ami működik. Leginkább azt szeretem benne, hogy folyamatos agyalásra ösztönöz, válasszam bármelyik fajtáját a horgászatnak.

5. Melyik fogásodra vagy a legbüszkébb és miért?

Leginkább azokra fogásaimra vagyok büszke, amiket céltudatosan fogtam. Kitaláltam a stratégiát, tartottam magam hozzá, és kivártam, vagy addig dobáltam, amíg be nem jött. De ha mégis valamit ki kell emelnem azok az őszi dunai pergetett nagy süllők, több ezer dobás, több száz lesétált kilométer és rengeteg beszakított gumihal van bennük. :)

6. Hogyan vennéd rá a párodat a horgászatra?

Épp nincs párom, így nagy lazán azt mondom, hogy olyat választok akinél a horgászat alap... :)

7. Horgászaton kívül mivel foglalkozol még szívesen?

Ha szabadidőm van, egyértelmű nálam, hogy valahogy a vízpartra keveredem. :) De azért szoktam olvasgatni is, ha például vízszintes hóesés van kint... Azért szentelek időt a barátaimra is. :)

8. Mit üzensz a vásárlóknak?

Bátran variálgassatok, kísérletezgessetek a horgászatban, ettől szép ez a játék. És ez egy játék, szórakozás, kikapcsolódás. Ha kijuttok a partra, csak élvezzétek a pecát, ne agyaljatok máson, tényleg kapcsolódjatok ki! Ha szeretnétek eközben sok halat is fogni, abban mi szívesen segítünk!

9. Mik a céljaid a horgászatban?

Minél több helyen megfordulni az országban, sok-sok horgászvizet kipróbálva. Versenyezgetni is szeretek, célom hogy ezeken az alkalmakon, mindig fel jól felkészülve helyt tudjak állni. Ja, és megtanulni végre normális arckifejezést vágni, ha hallal fotóznak! :)

10. Mi álmaid hala?

Konkrétan ilyen nincs. Van 1-1 eldugott víz ahova szívesen járok, azokról minden hal kihívás, ezekről minden normálisabb méretű hal álmaim hala. :) Na jó, azért egy 10 plusszos dunai süllő biztos nagyot dobna a hangulatomon. :)

 

AJÁNLOTT CIKKEK
Májusi pontyok, pelletes megoldások...

Májusi pontyok, pelletes megoldások...

2022. május 10. - Nagy Róbert
Pontyos délután a Tisza-tavon...

Pontyos délután a Tisza-tavon...

2022. május 02. - Nagy Róbert
Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

2022. március 22. - Nagy Róbert
10 éves a DEEPER

10 éves a DEEPER

2022. március 21. - Horgász-Zóna
RAPALA pergetőbotok bemutatója

RAPALA pergetőbotok bemutatója

2022. február 28. - Balogh Gábor
Tél van a Kis-Tiszán...

Tél van a Kis-Tiszán...

2022. január 28. - Nagy Róbert
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére