Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Első benyomás - Middy MX táskák használat közben

Első benyomás - Middy MX táskák használat közben

Használatba fogtam az új Middy MX táskáimat, most meg szeretném osztani veletek az első tapasztalataimat!

A legutóbbi hétvégén végre lehetőségem volt kijutni a vízpartra ahová már magammal vittem a Middy 2020-as új táskáit. A táskákról szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani veletek ebben az írásban.

MIDDY MX50-C cooler bait bag, avagy csalistáskának hívott mindenes

A táskák közül a "kisebbik", MIDDY MX-50C Baits szigetelt hűtőtáskával kezdeném a sort. Méretei (50 x 30 x 30 cm) miatt könnyen passzol a csomagtartóba (és mindenhova).
Praktikusan merevített az alja és erős zippzárral látták el. Az elején egy nagy méretű cipzáral nyitható "zseb" található. A táskában a hűtést igénylő csalik tárolásán kívül akár egyéb kiegészítőidet is szépen, rendezetten helyezheted el, hiszen az oldalai is tartják a formájukat annyira, hogy szépen pakolhassuk meg, nem nyomorodnak, borulnak benne össze-vissza a tárolóinkba rendezett dolgaink.


Én ebben a táskámban az átlátszó, műanyag tároló dobozokban a kosaraimat és hasonló aprócikkeimet tartom, de kihasználva a hőtároló funkcióját, nyáron az üdítőt, vagy akár az ételemet is tudom majd benne tárolni. Nem mellesleg nem csak a hűvöset tartja benn, hanem a nyári nagymeleget kint! Jégakku nélkül is érdemes a szigetelő funkcióját kihasználni.

Szuper, párnázott, erős pántja a vállon történő szállítását is kényelmesebbé teszi, természetesen két fülével a kézben szállítás is megoldható.MIDDY MX-50L Carryall, avagy a táska komoly feeder melókhoz

A sorban a második táska, amelyet meg szeretnék veletek ismertetni a MIDDY MX-50L Carryall táskája, amely a fazonja miatt bár 50 literes, nem foglal el hatalmas helyet, hisz inkább a magassága nőtt az MX-50C táskához képest (50 x 40 x 32 cm). Ennek az alja is merevített, azonban nem cipzáras tároló található az elején, hanem egy csattal záródó, vizhatlan "tasak", amelyben akár nedves pontymatracot, vagy merítőfejet is szállíthatunk. Ez is párnázott vállpántot kapott, így a dupla fül mellett a kényelmes szállítás is biztosított.


Én ebben a táskámban szépen, rendezve tudom a Middy párnázott orsó, vagy aprócikk tartóiban, illetve EVA szerelékes tárolójában a csalikat, liquideket, előkötött horgokat, előtét zsinórokat stb.tárolni. Ez már szerintem akkora méret, amivel egy hosszú feeder napra is minden el fog férni, még akkor is, ha pl. olyan versenyre megyek, ahol változatosak a szektorok és a szokásosnál több mindenre szükségem lehet.

Egyébként ezek a kis méretű tárolók amellett, hogy szépek, esztétikusak, egészen praktikusak is, ugyanis átlátszó a tetejük, cipzárral záródnak és a szögletes formájuk miatt könnyedén, kedvünkre rendezhetőek a táskákban. Akár bekevert pelletet, etetőanyagot is tárolhatunk bennük. A felhasználásaik mikéntje igazából csak rajtatok múlik :)

MIDDY MX-3NT száktartó táska, avagy a tiszta csomagtartó felelős

A végére hagytam az MIDDY MX-3NT EVA száktartó táskáját. Ebbe a táskába aztán igazán belefér minden olyan cuccom, amelyet vizesen máshogy nem szállítanék! Belefér 3 különböző méretű merítőfej, 2 versenyszák, és egyebek mellett ebben hordom a MIDDY MX-5B Mixing Bowl 5L-es keverőedényemet is. A táska fő tárolója a már megszokott erős cipzárral záródik. Az elején található, csattal záródó nagy méretű zsebe természetesen további tárolási, szállítási lehetőségeket ad a már így is méretes, de cseppet sem ormótlan táskához. A vállpánt csatlakozásai megerősítést kaptak a táska két oldalán, amely igazán biztonságérzetet nyújt, nem aggódok attól, hogy a vizesen akár komoly súllyal is bíró kiegészítők alatt elszakadhat a pánt a csatlakozásoknál.


Összegezve a tapasztalataimat elmondhatom, hogy a Middy táskái amellett, hogy szépek, igényesek és mutatósak, praktikusak és nagyon jó minőségűek az apró részleteiket tekintve is.
Bátran ajánlom nektek is, hogy ha szép, tartós és jól pakolható táskákban, tárolókban szeretnétek biztonságban tudni a horgászcikkeiteket!Találkozzunk a vízparton!


Üdv,
Illés Method

 

 

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
OKUMA horgászbot és- orsó bemutató nyílt hét

OKUMA horgászbot és- orsó bemutató nyílt hét

2024. április 19. - Balogh Gábor
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor

A hobbid a szakmánk! Tetejére