Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Etetés? Alap!

Etetés? Alap!

Ha pontyozás, amurozás, akkor főzött magok és magmixek! Az etetés nagy múltú bevállt megoldását jelentik ők, hiszen költséghatékonyak, könnyen beszerezhetőek és ami a legfontosabb: eredményesek!

Etetés? Alap!

A természetes vizeken horgászók már régóta tudják, sejtik, hogy alapozó etetés nélkül kevés esély van a komoly fogásra. Az egyesületi vizeken vagy egyéb telepített vizeken szintén gyakori tapasztalat, hogy egy jó kis spombozás után egy idő után beáll a ponty és/vagy amur...Vagy, ahogy az egyik vásárlónk megfogalmazta:

Van hogy csak úgy lemegyek methodozni, de ha hosszabb a peca, vagy éjszaka is nyomjuk, akkor kötelező az etetés...

Szerencsére már régóta beszerezhetők főzött magok kultúrált, praktikusan használható csomagolásban. Persze van különbség az alapanyagok minőségében vagy a főzés milyenségében, mi is sokat kipróbáltunk. Miután megtaláltuk a megfelelőt, arra gondoltunk, hogy megpsóroljuk ezt a munkát a vásárlóinknak!

A Horgász-Zónában így már a SUPER NATURAL gyűjtőnévvel ellátott magokkal és magmixekkel találkozhattok!

Számunkra a legfontosabb célkitűzés ezzel kapcsolatban az volt, hogy szerettük volna választékunk ezen szegmensét is az üzleteinkben és a webáruházunkban egységesen, magas minőségben kiszolgálni. A minket választó horgászok jelenleg az alábbi portfólióbol válogathatnak:

>> 1 kg-os kukorica

>> 1 kg-os búza

>> 1 kg-os tigrismogyoró

>> 1 kg-os 3X magmix (kukorica-búza-kender)

>> 1 kg-os 5X magmix (kukorica-búza-kender-repce-tigrismogyoró)

>> 3 kg-os 5X magmix (kukorica-búza-kender-repce-tigrismogyoró)

Frissesség? Minden SUPER NATURAL magunk ellenőrzötten frissen főzött és profin lecsomagolt állapotban kerül a polcainkra, így ha ezeket választod, magabiztosan alakíthatod ki az etetésed!

Minőség? A Super Natural magok optimális állagúra vannak főzve vagyis se nem túl puhák, se nem túl kemények! A kukoricával például csalizni is remekül lehet! Mi itt a Horgász-Zónában valamennyien ezeket a magokat használjuk a munkatársakkal... menjük akár a Tiszára, a Balatonra vagy a bármerre is az országban.

Hogyan? Ezek a termékek, semmiféle egyéb előkészítést nem igényelnek, vagyis felbontás után azonnal használhatóak! Ez előnyt jelent akkor is, ha csak pár óránk van horgászni és előző nap nincs időnk/kedvünk a magok áztatásával, főzésével foglalatoskodni...

Mikor? Elsősorban az etetések alkalmával használjuk őket, legyen szó spomb rakétáról vagy egy hagyományos, de masszív "szórásról"! Ha nem vagy még meggyőződve az etetés szükségességéről, gondold csak meg, hogy minden versenyen minden versenyző etetéssel kezd! De tehetsz is egy próbát, szórj be a legközelebbi horgászatodon egy-két kilót egy megfelelő helyre, majd dobálj rá! Egy idő után be kell jelentkezzenek a pontyok, amurok!

Aromázás? Bár sokan a natúrra esküsznek, igaz, ami igaz, a különféle folyadékokkal kedvünk szerint kísérletezhetünk velük. Akár felgyorsítanád az etetést, vagy szelektálnál egyszerűen öntsd a magokat egy vödörbe majd adj hozzá egy kiválasztott folyékony aromát és rázogasd össze, hogy minden szemre kerüljön belőle!

Mindig? Igen! Sokan, ha pontyhorgászatról van szó - velem együtt - a főtt magok csábító erejében hisznek tavasztól késő őszig! Ez igaz a kis tavakra is, nagyokra is. Ugyanakkor ha mennyiségre van szükség egy dolog biztos: ezek a magok egyértelműen az egyik leghatékonyabb és a leg-költséghatékonyabb megoldást jelentik pontyra és amurra!

Reméljük, nektek is sikeresebbé teszi majd a horgászatotokat a Super Natural termékcsalád, ahogy nekünk!

 

"Nincs titok, csak közös siker!"

 

Üdvözlettel:

N. Robi

 

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

2021. október 18. - Nagy Róbert
Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

2021. szeptember 16. - Horgász-Zóna
Deeper esszenciák: radarkép értelmezési finomságok

Deeper esszenciák: radarkép értelmezési finomságok

2021. augusztus 17. - Horgász-Zóna
Tisza-tavi kalauz

Tisza-tavi kalauz

2021. augusztus 04. - Nagy Róbert
Fenntarthatóság és a horgászcikk gyártás - FIIISH

Fenntarthatóság és a horgászcikk gyártás - FIIISH

2021. július 08. - Horgász-Zóna
Gyors pecán a Fish World horgásztavon

Gyors pecán a Fish World horgásztavon

2021. június 14. - Illés Zoltán
Dunai úsztatás

Dunai úsztatás

2021. június 11. - Oláh Tamás

A hobbid a szakmánk! Tetejére