Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Etetés? Alap!

Etetés? Alap!

Ha pontyozás, amurozás, akkor főzött magok és magmixek! Az etetés nagy múltú bevállt megoldását jelentik ők, hiszen költséghatékonyak, könnyen beszerezhetőek és ami a legfontosabb: eredményesek!

Etetés? Alap!

A természetes vizeken horgászók már régóta tudják, sejtik, hogy alapozó etetés nélkül kevés esély van a komoly fogásra. Az egyesületi vizeken vagy egyéb telepített vizeken szintén gyakori tapasztalat, hogy egy jó kis spombozás után egy idő után beáll a ponty és/vagy amur...Vagy, ahogy az egyik vásárlónk megfogalmazta:

Van hogy csak úgy lemegyek methodozni, de ha hosszabb a peca, vagy éjszaka is nyomjuk, akkor kötelező az etetés...

Szerencsére már régóta beszerezhetők főzött magok kultúrált, praktikusan használható csomagolásban. Persze van különbség az alapanyagok minőségében vagy a főzés milyenségében, mi is sokat kipróbáltunk. Miután megtaláltuk a megfelelőt, arra gondoltunk, hogy megpsóroljuk ezt a munkát a vásárlóinknak!

A Horgász-Zónában így már a SUPER NATURAL gyűjtőnévvel ellátott magokkal és magmixekkel találkozhattok!

Számunkra a legfontosabb célkitűzés ezzel kapcsolatban az volt, hogy szerettük volna választékunk ezen szegmensét is az üzleteinkben és a webáruházunkban egységesen, magas minőségben kiszolgálni. A minket választó horgászok jelenleg az alábbi portfólióbol válogathatnak:

>> 1 kg-os kukorica

>> 1 kg-os búza

>> 1 kg-os tigrismogyoró

>> 1 kg-os 3X magmix (kukorica-búza-kender)

>> 1 kg-os 5X magmix (kukorica-búza-kender-repce-tigrismogyoró)

>> 3 kg-os 5X magmix (kukorica-búza-kender-repce-tigrismogyoró)

Frissesség? Minden SUPER NATURAL magunk ellenőrzötten frissen főzött és profin lecsomagolt állapotban kerül a polcainkra, így ha ezeket választod, magabiztosan alakíthatod ki az etetésed!

Minőség? A Super Natural magok optimális állagúra vannak főzve vagyis se nem túl puhák, se nem túl kemények! A kukoricával például csalizni is remekül lehet! Mi itt a Horgász-Zónában valamennyien ezeket a magokat használjuk a munkatársakkal... menjük akár a Tiszára, a Balatonra vagy a bármerre is az országban.

Hogyan? Ezek a termékek, semmiféle egyéb előkészítést nem igényelnek, vagyis felbontás után azonnal használhatóak! Ez előnyt jelent akkor is, ha csak pár óránk van horgászni és előző nap nincs időnk/kedvünk a magok áztatásával, főzésével foglalatoskodni...

Mikor? Elsősorban az etetések alkalmával használjuk őket, legyen szó spomb rakétáról vagy egy hagyományos, de masszív "szórásról"! Ha nem vagy még meggyőződve az etetés szükségességéről, gondold csak meg, hogy minden versenyen minden versenyző etetéssel kezd! De tehetsz is egy próbát, szórj be a legközelebbi horgászatodon egy-két kilót egy megfelelő helyre, majd dobálj rá! Egy idő után be kell jelentkezzenek a pontyok, amurok!

Aromázás? Bár sokan a natúrra esküsznek, igaz, ami igaz, a különféle folyadékokkal kedvünk szerint kísérletezhetünk velük. Akár felgyorsítanád az etetést, vagy szelektálnál egyszerűen öntsd a magokat egy vödörbe majd adj hozzá egy kiválasztott folyékony aromát és rázogasd össze, hogy minden szemre kerüljön belőle!

Mindig? Igen! Sokan, ha pontyhorgászatról van szó - velem együtt - a főtt magok csábító erejében hisznek tavasztól késő őszig! Ez igaz a kis tavakra is, nagyokra is. Ugyanakkor ha mennyiségre van szükség egy dolog biztos: ezek a magok egyértelműen az egyik leghatékonyabb és a leg-költséghatékonyabb megoldást jelentik pontyra és amurra!

Reméljük, nektek is sikeresebbé teszi majd a horgászatotokat a Super Natural termékcsalád, ahogy nekünk!

 

"Nincs titok, csak közös siker!"

 

Üdvözlettel:

N. Robi

 

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Májusi pontyok, pelletes megoldások...

Májusi pontyok, pelletes megoldások...

2022. május 10. - Nagy Róbert
Pontyos délután a Tisza-tavon...

Pontyos délután a Tisza-tavon...

2022. május 02. - Nagy Róbert
Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

2022. március 22. - Nagy Róbert
10 éves a DEEPER

10 éves a DEEPER

2022. március 21. - Horgász-Zóna
RAPALA pergetőbotok bemutatója

RAPALA pergetőbotok bemutatója

2022. február 28. - Balogh Gábor
Tél van a Kis-Tiszán...

Tél van a Kis-Tiszán...

2022. január 28. - Nagy Róbert
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére