Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

FEHOVA 2012 február 16-19 Horgász, vadász kiállítás

Úgy néz ki, ezt az évet sem „ússzuk meg” tartós hideg és kemény fagyok nélkül. Ahogy a minap egy idősebb, kedves horgász barátom mondta: „nem eszi meg a kutya telet…” És milyen igaz!

Nem lehet örökké tél… Sőt, ha hinni lehet az időjárás előrejelzéseknek február közepétől jön a meleg idő! Saját magunkon tapasztaljuk, hogy a „plusszok” mozgatják meg horgászszíveket, és a kezeket is, amennyiben belekezdünk átnézni, újrarendezni a felszerelésünket. Február 16-án kezdődik a FEHOVA kiállítás és vásár, és nem vitás, a „tavaszi felkészülés” sokunk számára már itt megkezdődik.

Nagyszerű újdonságokat, sok-sok vásári-áras horgászfelszerelést, valamint számos hazai és nemzetközi mesterhorgászt, kiállítót kínál idén is a FEHOVA.
Úgy néz ki, ezt az évet sem „ússzuk meg” tartós hideg és kemény fagyok nélkül. Ahogy a minap egy idősebb, kedves horgász barátom mondta: „nem eszi meg a kutya telet…” És milyen igaz!

Nem lehet örökké tél… Sőt, ha hinni lehet az időjárás előrejelzéseknek február közepétől jön a meleg idő! Saját magunkon tapasztaljuk, hogy a „plusszok” mozgatják meg horgászszíveket, és a kezeket is, amennyiben belekezdünk átnézni, újrarendezni a felszerelésünket. Február 16-án kezdődik a FEHOVA kiállítás és vásár, és nem vitás, a „tavaszi felkészülés” sokunk számára már itt megkezdődik.Nagyszerű újdonságokat, sok-sok vásári-áras horgászfelszerelést, valamint számos hazai és nemzetközi mesterhorgászt, kiállítót kínál idén is a FEHOVA.

2011-ben több mint 12 000 négyzetméteren zajlottak az események, 12 ország 230 kiállítójának részvételével, a megelőző évhez képest 15 %-kal nagyobb látogatottság mellett. A kiállítás nyelvi sokszínűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy szlovák, szerb, horvát, román, lengyel, német, olasz és angol szavakat is lehetett a magyarral keveredve hallani. A magas szakmai színvonal, az üzletkötés, a jókedv és a szórakozás mellett elengedhetetlen része a FEHOVÁ-NAK az állandó megújulás!

Újdonságok 2012-ben

2012-ben a szervezők elhozzák a FEHOVÁ-ra Észak-Amerika vadvilágát! Idén újra felejthetetlennek ígérkező trófea bemutatót tekinthetnek meg a látogatók. Az érdeklődők betekinthetnek Észak-Amerika vadonjaiba, és megcsodálhatják az ottani élővilágot. Emellett a rendezők összegyűjtötték és bemutatják Magyarország megyéinek büszkeségeit: Bemutatnak 1000 db magyar nagyvad trófeát, megmutatva ezzel a magyar vadászat régi fényét, a világban kivívott hírnevéhez méltóan. Bepillanthatunk a szarvasok titokzatos világába is: A FEHOVÁ-n, a tervek szerint látható lesz majd 70 db különböző, a világon ma élő szarvasfajta trófeája. Szarvasbőgő verseny, vadászkürt fesztivál, nemzetközi vadászkutya kiállítás, lövészeti bemutatók mind mind jó szórakozást ígérnek a kilátogatóknak, horgász-kísérőknek.

Na, de mi szól a pecásoknak?

Akvárium. Európa legnagyobb mobil akváriuma újra a FEHOVÁ-n! A nagy sikerrel való tekintettel, 2012-ben ismét meghívták Portugáliából a 22 400 liter térfogatú akváriumot. A halak látványa már önmagában is remek látvány, tavaly is rengeteg érdeklődőt vonzott magához.Halas medence. 2012-ben először halas medencét állítanak fel a szervezők, melyben interaktív versenyeket és horgász bemutatókat hirdetnek majd meg. Aki a virtuális horgászat mellett, kipróbálná a gyakorlatban is tudását, itt megteheti! Kicsiknek, nagyoknak egyaránt lesz majd kihívás és néznivaló.

Horgász Egyesületek versenye. Az Aranyponty támogatásával szervezik a magyarországi horgászegyesületek számára a több fordulós versenyt, melynek lesz technikai, elméleti, ügyességi és gasztronómiai próbatétele is.

A kiállítás nagyszerű lehetőség arra, hogy találkozzunk, tapasztalatokat cseréljünk. Az interneten a HORGÁSZ-ZÓNA egy weboldal, de a FEHOVA-n láthatjátok az „arcokat” a weboldal mögött. Hogy ne menjünk üres kézzel, az idén olyan márkákból csinálunk vásárt, mint a D.A.M., SILSTAR, EUROSTAR, OKUMA vagy a pergetők legújabb kedvence, a SAVAGE GEAR! A nagynevű és megbízható termékek széles repertoárja lesz megtekinthető, közbevehető és természetesen megvásárolható a standunkon. Minden kollégánk örömmel várja a kedves érdeklődőket, nagy megtiszteltetésnek vesszük a lehetőséget és igyekszünk szakmai és termékismereti tudásunk legjavát adni.

Egy kis ízelítő a széles kínálatunkból a teljességigénye nélkül:

OKUMA „BEST OF” VÁLOGATÁS:
- LONGBOW modellek minden méretben!
- POWER LINER bojlis orsók!
- SAFINA match és pergető orsók
- TRIO többszörös díjnyertes pergető orsók!

DAM RÉGI MOTOROSOK ÉS 2012-ES ÚJDONSÁGOK:
- HPN nyeletőfékes orsók!
- SLR SPIN pergető orsók!
- RETRO orsók
- HAYASAKI pergetőorsók (2012-es újdonság!)
- ONLINER horgászbotok
- DEVIL STICK horgászbotok
- NANOFLEX nanotechnológiás pergetőbotok
EUROSTAR ÉS SILSTAR KLASSZIKUSOK
- MASTERCLASS feeder botok (DISTANCE változatban is)!
- SILSTAR bojlis botok (3 részes változatban is)!
- SILSTAR TIERRA nyeletőfékes modellek!SAVAGE GEAR SZENTÉLY
- 4PLAY többrészes wobblerek, gumihalak
- BUSHWACKER pergetőbotok
- LIP SCULL gumihal kiegészítőkÉs még sorolhatnánk sokáig, de e helyett inkább azt javasoljuk:

TALÁLKOZZUNK SZEMÉLYESEN A FEHOVÁ-n!Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10 (Expo tér 1), a volt BNV területe

További információ: www.fehova.hu

HORGÁSZ-ZÓNA csapat
AJÁNLOTT CIKKEK
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére