Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

HORGÁSZ-ZÓNA „Black Box” pergetőverseny

Az idei évben első alkalommal megrendezésre kerül a HORGÁSZ-ZÓNA „Black Box” pergetőverseny! Miért? Hogy kiderüljön hasonló csalikkal ki a legjobb, ki tud leggyorsabban alkalmazkodni a váratlan körülményekhez… és, hogy miért találtuk ki ezt: Legtöbbünk a bevált szerelékével, műcsalijával horgászik, megtanulta annak vezetési technikáját, érzi minden rezdülését. Ez egy olyan különleges alkalom lesz, ahol egy véletlenszerűen kapott csalihalmazból kell gazdálkodni és kapásra bírni a ragadozókat. Csatlakozz Te is ehhez a kísérlethez, hisszük hogy mindannyian sokat tanulunk belőle. „Black Box” csalidoboz: Különböző típusú műcsalikat csomagolunk egy lezárt „fekete dobozba”. Minden versenyző választ egy dobozt és annak a tartalmával kell horgásznia. Ezen kívül saját műcsalival csak a „B” szektorban lehet horgászni (mindenki fog mindegyik szektorban horgászni). A csalik között gumihalak, twisterek, wobblerek lesznek. Súlyaik maximum 30gr-ot érik el. Ólomfejeket és Not-a-knot kapcsokat mindenki hozzon magával. Időpont: 2011. október 16. (Vasárnap) Helyszín: Robinson-szigetek Szécsény.
Az idei évben első alkalommal megrendezésre kerül a HORGÁSZ-ZÓNA „Black Box” pergetőverseny!

Miért?
Hogy kiderüljön hasonló csalikkal ki a legjobb, ki tud leggyorsabban alkalmazkodni a váratlan körülményekhez… és, hogy miért találtuk ki ezt: Legtöbbünk a bevált szerelékével, műcsalijával horgászik, megtanulta annak vezetési technikáját, érzi minden rezdülését. Ez egy olyan különleges alkalom lesz, ahol egy véletlenszerűen kapott csalihalmazból kell gazdálkodni és kapásra bírni a ragadozókat. Csatlakozz Te is ehhez a kísérlethez, hisszük hogy mindannyian sokat tanulunk belőle.

„Black Box” csalidoboz: Különböző típusú műcsalikat csomagolunk egy lezárt „fekete dobozba”. Minden versenyző választ egy dobozt és annak a tartalmával kell horgásznia. Ezen kívül saját műcsalival csak a „B” szektorban lehet horgászni (mindenki fog mindegyik szektorban horgászni). A csalik között gumihalak, twisterek, wobblerek lesznek. Súlyaik maximum 30gr-ot érik el. Ólomfejeket és Not-a-knot kapcsokat mindenki hozzon magával.

Időpont: 2011. október 16. (Vasárnap)

Helyszín: Robinson-szigetek Szécsény. Kattints ide a részletekért…A verseny lebonyolításáról:
- Regisztráció: 07.00-07.45
- Sorsolás: 07.45-08.15 (kezdő szektor és rajtszám)
- Helyek elfoglalása: 08.15-09.00 (szektorok közepére kell érni 9.00-ig)
- Verseny: 09.00- 14.30
- Eredményhirdetés

Nevezés kizárólag az ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu e-mail címen lehetséges! A nevezés díja 6.000 forint, amelyet a következő számlaszámra kell átutalni: 10918001-00000040-88190008. Fontos hogy tüntessétek fel a befizető nevét, valamint kérjük azt is ráírni, hogy Black Box!Figyelem! Az első 30 horgász jelentkezését áll módunkban elfogadni!

A nevezési díj tartalmaz:
- a pályabérlés
- díjazás

Díjazásról:
- Összesített első helyezett: kupa, tárgynyeremény
- Legnagyobb (cm.ben) halat fogó horgász: kupa

Értékes horgászbotot és horgászorsót kap az összesített első helyezett. Ezek Daiwa Morethan MHFS Special J, 2,70 m, 12-40g bot és Daiwa R’nessa 3000-es orsó, amelyek értéke meghaladja a 200.000Ft-ot.
A saját "Black Box" csalijaidat természetesen ajándékba adjuk.

A verseny szabályzata:
• A versenypálya 3 db (A-B-C) szektorra lesz felosztva.
• Az „A” és a „C” szektorban csak a Black Box-ban található csalikkal horgászhatnak a versenyzők.
• A versenyzők minden szektorban 1,5 órát horgásznak. A verseny időtartalma 3 x 1,5 óra.
• A szektorokban 10-10 versenyző horgászik.
• Minden szektorban 13 horgászhely lesz kialakítva.
• A rajtszámokat sorsolással döntjük el.
• A szektorokba történő belépés az előre meghatározott sorrend szerint, a kisorsolt rajtszám alapján 30 másodpercenként történik. A szektorok közepén elhelyezett indító pontról indítjuk a versenyzőket.
• A másfél órás horgászidő leteltével a versenyzőknek 30 perc áll rendelkezésre a szektorcserére. A szektorcsere a rajtszám szerint előre meghatározott sorrend szerint történik. A versenyzők a szektor közepén a szektorbírónál gyülekeznek.
• A szektorokban elért eredmények összeadódnak. A szektorban felállított sorrend alapján az első a szektorban 1 pontot, a második 2 pontot kap, stb.. A szektorokban elért pontszámok alapján alakul ki a végső sorrend.
• Értékelés, pontozás: Minden kifogott hal cm-ben mért hossza cm-enként 1 pontot ér. A szektor és a verseny sorrendje az így szerzett pontok alapján dől el. A halak hosszát az orrcsúcstól a farokúszó végéig mérjük.
• Pont egyenlőség esetén a több halat fogott versenyző a kedvezményezett. Azonos darabszám esetén a legnagyobb hal hossza dönt.
• A szektorban a horgászhelyek a verseny ideje alatt szabadon változtathatóak, de a versenyző a szektorában csak olyan horgászhelyre léphet, ahol másik versenyző nem tartózkodik.
• A halak mérése folyamatos! A mérést követően a halakat vissza kell engedni! A fogást a bírónak azonnal jelezni kell, a horgászat a hal méréséig nem folytatható (halakat tárolni tilos).
• A halak kiemelése kizárólag merítő szákkal történhet. Merítő szákról a versenyző gondoskodik, használata kötelező!
• Másik szektorba átdobni, onnan halat fogni tilos (kivéve, ha a határos szektorban nem tartózkodik versenyző)!
• Csak a szabályosan fogott – nem kívülről akadt! – ragadozó halak számítanak bele az eredménybe. Ezeket kíméletesen kezelve élve kell tartani a mérlegelésig.

Kedvet kaptál egy izgalmas horgászathoz? Szereted a kihívásokat és a jó társaságot? Szeretnéd hazavinni az értékes nyereményt? Találkozzunk a HORGÁSZ-ZÓNA „Black Box” pergetőversenyen!Rendezőség
AJÁNLOTT CIKKEK
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére