Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Hogyan válassz a Deeper halradarok közül?

Hogyan válassz a Deeper halradarok közül?

Kezdesz megbarátkozni a halradar ötletével? A magyarországi megjelenése óta használjuk, segítünk a döntésben! Hogyan válassz a Deeper halradarok közül?

A Deeper valójában a hetedik érzéked lehet, szemed elé tárul egy új világ, gyökerek és hínármezők között meglapuló halak, törések és mindezt egyszerűen, könnyen - és nem drágán!

A Deeper fejlesztésének alapötlete jó ráérzés volt: minek a horgásznak bonyolultan használható, több százezres halradar, amikor ez olcsóbban és egyszerűbben megoldható? A Deeper legnagyobb előnye, hogy stabil wifi kapcsolatot tart és okostelefon applikációval együtt pofonegyszerű használni. Jelenleg 3 féle Deeper radart forgalmazunk, az árkülönbségek a radar által szolgáltatott információkat tükrözik.

Hogyan, mi alapján válassz közülük?

Minden Deeper halradarról általánosságban elmondható, hogy a horgász számára elegendő pontossággal dolgoznak, megmutatják a talaj szerkezetét, tökéletesen kirajzolják az akadókat, hínárt és a halakat. A halaknál érdemes megjegyezni, hogy különböző méretű hal ikonnal találkozunk majd, ami alapján meg tudjuk különböztetni a kistestűeket a nagytestűektől, és egy számmal, ami nem a hal méretére utal, hanem, hogy milyen mélyen is vannak. Érthető ennek fontossága, hiszen pl. hiába horgászol fenéken, amikor vízközt úszkálnak... Érdekesség, hogy a hal ikonok kikapcsolásával a méretükre pontosabb infot kapunk, viszont így vonalakat látunk majd, melyek hosszúsága kicsit pontosabb képet ad a hal nagyságáról. (Ezeket a vonalakat kategorizálja 3 csoportba, mikor halikonokkal jelöl.)

A hal fajtáját sem mondja meg (hogy is tehetné), azt viszont láthatod, hogy egy magányos példányról van szó, vagy egy egész csapatról.
A Deeper applikációba letöltheted offline használatra is Magyarország térképét, amin bejelölhetsz horgászhelyeket, partszakaszokat, stb.

A Deeper radarok által szolgáltatott információk kiegészítik, árnyalják, gazdagítják szabad szemmel látott dolgokat, a horgász ösztönnel és tapasztalattal a hátad mögött igazán hatékonnyá teheted a horgászatod!

Nézzük sorban információszolgáltatás alapján a Deeper halradarokat!

Deeper Smart Sonar PRO

Egy kiváló cserkelő radar, parti horgászoknak találták ki, ahol nincs szükség a pontos GPS helymeghatározásra. Pontos és fontos információkat biztosít számunkra: vízmélység, hőfok, mederszerkezet, akadók és természetesen a halak. Kb. 10 centis pontossággal dolgozik, meglepő részletességet biztosít számunkra, tényleg olyan, mint ha egy hajónak radarját néznénk.

Folyóvízi horgászoknak kifejezetten ajánlom, ahol a mederfenéken megbújó gödrök, akadók azonnal láthatóak lesznek.

Elsősorban akkor válaszd ezt a radart, ha vízpartól horgászol, vagy nem fontos egy adott hely pontos megjelölése. Tökéletes rapid pecákon, a halak megkeresésére, mederalakulatok, akadók feltérképezésére.

Zóna tipp: A Deeper Pro is alkalmas csónakos használatnál (az üzemmódnál kapcsold be a csónakos üzemmódot!!!) arra, hogy medertérképet csinálj. Az a fontos, hogy az okostelefonod helymeghatározása legyen bekapcsolva, és legyen közel a Deeper Pro radarhoz, miközben a csónakkal jössz-mész.Deeper Smart Sonar PRO+

A PRO+ egy dologban több, mint a PRO, mégpedig a GPS jeladó. A Deeper Pro+ rendelkezik beépített GPS-szel, így dobálva is tökéletes medertérkép készíthető a segítségével. elsősorban a csónakos horgászok tudják kihasználni.

Elsősorban a szisztematikus szemléletű horgászoknak ajánljuk, akik egy adott vízterületet szeretnének alaposan feltérképezni, elemezgetni.
A PRO verzióhoz képesti árkülönbség a GPS adta extra információt jelenti, minden másban ugyanaz.Deeper Chirp+

Ez a Deeper jelenlegi csúcsmodellje, a világ egyetlen Chirp radartechnológiával ellátott bedobható halradarja. Valahogy úgy kell elképzelni a PRO+ és a Chirp+ radarok által biztosított információk közötti különbséget, mint például a tv képernyő képben a 8K-4K vagy HD felbontás közötti különbségeket. Míg a PRO+ 'felbontása' kb 10 cm közelítésű, addig a Chirp+ centimétert közelítő pontosságban közvetíti a mederképet. Az applikációban is 'simább', szebb képet látsz, melyet kicsit könnyebb értelmezni is. A Chirp+ technológia képes arra is, hogy egy halrajban lásd a nagy testű példány(okat).
A másik előnye, hogy már 10 centis vízmélységnél is működik, míg a PRO és PRO+ 80 centitől, ami praktikusan azt jelenti, hogy a Chirp+ radarral a fél méteres sekély vizeket is jól feltérképezhetjük.
Természetesen Chirp+ is beépített GPS-szel bír, medertérkép készítésre tökéletesen alkalmas.

A kompromisszummentes technológia híveinek ajánljuk, akiknek tetszik a GPS-es térképezés és igénylik a minőségi képalkotást!


Deeper-re fel!

Balogh Gabi

 

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Közeli vizeken 1. rész (Házirét)

Közeli vizeken 1. rész (Házirét)

2019. november 13. - Nagy Róbert
Hogyan legyél faültető?  - interjú

Hogyan legyél faültető? - interjú

2019. november 08. - Horgász-Zóna
Őszi műcsali ajánló-újdonságok

Őszi műcsali ajánló-újdonságok

2019. november 03. - Balogh Gábor
Egyszerűen folyóvízen: method kosárral a Dunán

Egyszerűen folyóvízen: method kosárral a Dunán

2019. október 29. - Hoffmann Feri
Egyszerűen folyóvízen: method kosár folyóra

Egyszerűen folyóvízen: method kosár folyóra

2019. október 24. - Hoffmann Feri
10 millió fa mozgalom- segíts Te is!

10 millió fa mozgalom- segíts Te is!

2019. október 22. - Horgász-Zóna
Kibővült a Preston, Korum és Sonubaits kínálatunk!

Kibővült a Preston, Korum és Sonubaits kínálatunk!

2019. október 22. - Hoffmann Feri

A hobbid a szakmánk! Tetejére