Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Horgász-Zóna ajánlata a FEHOVA-ra!

Horgász-Zóna ajánlata a FEHOVA-ra!
FEHOVA 2017 - a horgászcikkek idei első seregszemléje. Ha meg szeretnéd tapogatni, rázogatni, szagolgatni, rázogatni, tekergetni, macerálni, nos akkor mindenképp ott a helyed! Olvasd el, mi mivel készülünk!
FEHOVA 2017 - a horgászcikkek idei első seregszemléje. Ha meg szeretnéd tapogatni, szagolgatni, rázogatni, tekergetni, macerálni, nos akkor mindenképp ott a helyed! Olvasd el, mi mivel készülünk!

Mára már a webáruházak olyan okosak lettek, hogy kitalálták: a kiállítások, vásárok idejére kedvezményt adnak... azt felejtették el, hogy itt a lényeg (az akciók, "vásári" árak mellett) az, hogy kézbe lehet venni nagyon nagyon sok olyan dolgot, amire egyébként nincs lehetőséged!

Ennek szellemében készültünk mi is az idei FEHOVA-ra! A standunk most 20 méter (!) hosszú lesz, érdemes lesz kicsit letáborozni előtte. :)

Még üresen... de a kis manók telepakolják az éjszaka :
Még üresen... de a kis manók telepakolják az éjszaka :


Öt részre osztottuk tematikailag a kínálatunkat.1. BAIT-TECH csalik és etetőanyagok - fejlett csalizási megoldások


Az angol gyár egyedülálló hírnévre tett szert a fogós, minőségi kínálatával. Kint lesz minden: locsolók, horogcsalik, fluoro pop-upok, olajok, a teljes Poloni termékcsalád, számos method mix és etetőanyag valamint adalékok és a prémium kategóriás pelletek. Bemutatkozik a világújdonság Special G Dark valamint más 2017-es újdonságok! A nagyhalas témák szakértői Black Cap Robival az élen várják kérdéseiteket!

2. Pergető szentély - RAPALA, STORM, LEWS, DAM, DAIWA, SHIMANO, SILSAR

Hívjuk így, hiszen, aki ide betér a hitéből kitér :) Balogh Gabi elkalauzolja a legújabb Rapala és Storm újdonságok sűrűjébe, hogy aztán belemerülhess az amerika Lew's kínálatába. Széles wobbler és gumicsali választékkal készülünk! Zsinórok között pedig kézbe veheted a legújabb Shimano pergető fonottat a Kairikit is! A pergetőbot választékunkban pedig a DAIWA, SHIMANO, DAM, SILSTAR márkák termékei közül válogathatsz!

3. Világmárkák legjobb botjai, orsói - SHIMANO, DAIWA, CORMORAN

Ehhez igazán értünk, mert nem ma kezdtük. Kérdezz bátran, mihez, mit ajánlunk, szakértőink készen állnak. Komplett nagyhalas és nyeletőfékes orsóválasztékkal, komoly feeder botokkal az extra heavy folyóvízi feederektől a mediumig mindennel készülünk! Megvásárolhatók lesznek az új Ultegra orsók, az új Aerlex spod orsó, az új Stradic Ci4+ FB és FK orsó és még sokan mások!

4. STÉG PRODUCT ÚJDONSÁGOK és BEST OF válogatás


A STÉG PRODUCT élen jár a feederhorgászoknak szóló hazai csalifejlesztésben. Győződj meg erről a saját szemeddel a standunkon: nézz meg, szagolj meg, tapogasd meg az összes STÉG újdonságot. Kérdezz STÉG szakértőket, teszthorgászokat, ők hogyan csinálják! Nehéz olyan vizet találni, ahol már ne jártak volna... Itt lesz a banános smoke-tól kezdve a smoked tuna locsolón át a red halibut pelletig minden!

5. SILSTAR, O'REEL és DAM BEST OF válogatás

A nagy múltú márkák legjobbjait hozzuk ki a vásárra a legjobb árakon! Feeder vagy bojlis horgászathoz kiváló orsók, botok, köztük a DAM Quick SLS vagy az O'Reel LCC és Maxximus orsókkal, Silstar Yokozuna feeder botokkal. Már 5.000 Ft-tól lesz itt bojlis bot és feeder bot is!


Mindenképp keresd meg a standunkat (mondjuk nem lesz nehéz, mert a terem közepén van :) ) és nézz szét a kínálatunkban! Az egyébként is jó árainkat még lentebb szorítottuk, hogy igazán "vásári" legyen a hangulat!

FEHOVA. Hungexpo G pavilon, 2017. február 9-12.


Horgász-Zóna
AJÁNLOTT CIKKEK
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna
Jókívánságok 2022-re!

Jókívánságok 2022-re!

2021. december 31. - Horgász-Zóna
Év végi nyitvatartásunk

Év végi nyitvatartásunk

2021. december 19. - Horgász-Zóna
Csukázás a Tisza-tavon

Csukázás a Tisza-tavon

2021. december 01. - Nagy Róbert
Novemberi pontyozás a Tisza-tavon

Novemberi pontyozás a Tisza-tavon

2021. november 20. - Nagy Róbert
Tanácsok, receptek hidegvízi pontyozáshoz

Tanácsok, receptek hidegvízi pontyozáshoz

2021. november 15. - Horgász-Zóna
Hi-Tech offset horgok pergetéshez: Kína VS. Japán

Hi-Tech offset horgok pergetéshez: Kína VS. Japán

2021. november 10. - Balogh Gábor
Októberi Tisza-tó

Októberi Tisza-tó

2021. november 03. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére