Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Horgász-Zóna horgászbolt hálózat és webáruház

|

Horgász-Zóna webáruház és horgászbolt hálózat azoknak szól, akik széles választékból jó áron, de szállítási díj nélkül szeretnék beszerezni a horgászathoz szükséges horgászcikkeket, ugyanakkor az esetleges garanciális ügyeiket gyorsan és alacsony költséggel szeretnék a rendezni. A Horgász-Zóna horgászboltokból és egy webáruházból áll, tehát a saját címre történő rendelés mellett, lehetőség van az átvevőhelyként funkcionáló horgászboltba is rendelni!

A választékunkban megtalálhatók horgászfelszerelések, horgászbotok, orsók, felszerelés tartó eszközök, egyéb kényelmi és aprócikkek, bojlis-, verseny-, feeder-, match-, rablóhalas kiegészítők mindenfajta horgászat szerelmeseinek. Feeder, match, bojlis, pergető vagy egyéb módszerek – legyen az folyóvízen vagy állóvízen – a Horgász-Zónában a elérhetők minden fontos gyártó termékei (Silstar, Eurostar, Okuma, SPRO, DAIWA, D.A.M., SHIMANO, Middy, 30PLUS, NEVIS, CARP ACADEMY, SUFIX, Trabucco, Balsax, Tubertini, CORMORAN, Hayabusa, Gamakatsu, Korum, Preston, Mustad, MANN’S, RAPALA, SAVAGE GEAR, Van den Eynde, Bait Tech, Dynamite Baits, DOVIT, Maros, Haldorádó, Tímár, Cukk, Techno, stb.).

A Horgász-Zóna nem más, mint egy hatalmas horgászcikk áruház, ami az interneten kívül fizikailag is elérhető, megtalálható az ország számos pontján.

Mintabotjainkat megtalálhatja Budapesten:

- Óbuda legnagyobb horgászboltja, Horgász-Zóna Buda (www.horgaszbolt3.hu)
- Angyalföld legnagyobb horgászboltja, Horgász-Zóna Pest (www.horgaszbolt13.hu)

és vidéken:

- Ménesi Horgászkuckó, Bácsalmás
- Horgászbolt, Soltvadkert
- Morzsa horgász- és állateledel bolt, Békés
- Állateledel és horgászbolt, Gyula
- Kondorosi horgászbolt, Kondoros
- Kákafoki horgászbolt, Szarvas
- Körös Horgászbolt és Díszállatkereskedés, Vésztő
- Keszeg horgászbolt, Sárospatak
- Hobby horgászfelszerelések boltja, Halászi
- ABI horgászcikk, Jánossomorja
- Dobos Sportszer, Mosonmagyaróvár
- Körös horgász- és állateledel bolt, Komádi
- Horgászház, Hatvan
- Víkend horgász- és sportbolt, Jászberény
- Tópart büfé és horgászbolt, Balassagyarmat
- Hobbi áruház, Cegléd
- Sneci horgászbolt, Nyíregyháza
- Gazdabolt és horgászbolt, Ikervár
- Garda horgászbolt, Lenti
- Misi horgászbolt, Zalaegerszeg
- Díszállat-kereskedés és horgászbolt, Zalalövő

A webáruházas jelenlét mellett fontosnak tartjuk a horgászbolti tevékenységünket is, hiszen személyesen itt találkozunk a horgászokkal. Fontos ez, mivel a boltban egy személyes beszélgetés során sok sok olyan a termékekkel és horgászmódszerekkel kapcsolatos információ, ötlet, tipp merül fel, amelyekkel a webes boltunkat is tökéletesíthetjük, megosztva ezeket a hasznos dolgokat a széles horgászközönséggel. Gondolunk itt a választék szélesítésére egy-egy jól működő új termékkel, a termékleírások pontosítására és bizony, ha egy-egy termékről negatív visszajelzéseket tapasztalunk, akkor azokat levesszük a kínálatunkból. Ezért nem találhattok a horgászáruházunkban (és a webáruházunk polcain is hiába kerestek) egy-egy ismert márka bizonyos típusú botját vagy orsóját (még ha a médiában reklámozva is van…).

Hol találkozhattok velünk személyesen?

A fővárosban két egyenként 100nm-es horgászboltunk van nyitva a horgászok előtt. Ezek a boltok a belvárosban találhatók, könnyen megközelíthetők autóval (jó parkolási lehetőség a horgászboltok előtt és mögött) és tömegközlekedéssel is.

A Horgász-Zóna mintaboltja a III. kerületi Horgász-Zóna Buda horgászüzlet. Látogasson el Óbuda legnagyobb horgászboltjába! www.horgaszbolt3.hu


DAIWA, CORMORAN, SHIMANO termékek mellett az ország egyik legszélesebb OKUMA, DAM, EUROSTAR és SILSTAR választéka is itt található. Óriási árukészlettel, de barátságos és szakmai kiszolgálással várjuk az horgász szaküzletünkben! Horgász-Zóna Buda a Szentendrei út 89-93 szám alatt a Kaszásdűlő HÉV állomással szemben!

A botok, orsók és egyéb kiegészítők mellett a békés és ragadózóhalak kergetői is megtalálják boltunkban a mindennapi horgászat kellékeit. Kiemelt választékban tartjuk a MIDDY, 30PLUS finomszerelékes kiegészítőit és a SAVAGE GEAR műcsalikat is.

A Horgász-Zóna másik budapesti partnerboltja a XIII. kerületben található Horgász-Zóna Pest a Gyöngyösi sétány 8 szám alatt található (korábban Gyöngyösi Horgászcentrum): www.horgaszbolt13.hu

A Duna Plaza-tól 2 percre, több mint 100 négyzetméteren hatalmas választékkal várja a horgászat kedvelőit a Horgászcentrum. Kiemelt márkáink a DAM, OKUMA, EUROSTAR és a Shimano, de természetesen megtalálhatók a SPRO, Daiwa, Cormoran és Energofish márkák botjai és orsói is. Több száz féle feederes kiegészítő, műcsali és egyéb aprócikk, bojlis és versenyhorgász kiegészítők és egyéb horgászkellékek a legnagyobb horgászmárkák gyáraiból.AJÁNLOTT TERMÉKEINK:KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó