Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Horgász-Zóna horgászbolt hálózat és webáruház

Horgász-Zóna webáruház és horgászbolt hálózat (www.horgasz-zona.hu) azoknak szól, akik széles választékból jó áron, de szállítási díj nélkül szeretnék beszerezni a horgászathoz szükséges horgászcikkeket, ugyanakkor az esetleges garanciális ügyeiket gyorsan és alacsony költséggel szeretnék a rendezni. A Horgász-Zóna horgászboltokból és egy webáruházból áll, tehát a saját címre történő rendelés mellett, lehetőség van az átvevőhelyként funkcionáló horgászboltba is rendelni! A választékunkban megtalálhatók horgászfelszerelések, horgászbotok, orsók, felszerelés tartó eszközök, egyéb kényelmi és aprócikkek, bojlis-, verseny-, feeder-, match-, rablóhalas kiegészítők mindenfajta horgászat szerelmeseinek. Feeder, match, bojlis, pergető vagy egyéb módszerek – legyen az folyóvízen vagy állóvízen – a Horgász-Zónában a elérhetők minden fontos gyártó termékei (Silstar, Eurostar, Okuma, SPRO, DAIWA, D.A.M., SHIMANO, Middy, 30PLUS, NEVIS, CARP ACADEMY, SUFIX, Trabucco, Balsax, Tubertini, CORMORAN, Hayabusa, Gamakatsu, Korum, Preston, Mustad, MANN’S, RAPALA, SAVAGE GEAR, Van den Eynde, Bait Tech, Dynamite Baits, DOVIT, Maros, Haldorádó, Tímár, Cukk, Techno, stb.). A Horgász-Zóna nem más, mint egy hatalmas horgászcikk áruház, ami az interneten kívül fizikailag is elérhető, megtalálható az ország számos pontján.
Horgász-Zóna webáruház és horgászbolt hálózat azoknak szól, akik széles választékból jó áron, de szállítási díj nélkül szeretnék beszerezni a horgászathoz szükséges horgászcikkeket, ugyanakkor az esetleges garanciális ügyeiket gyorsan és alacsony költséggel szeretnék a rendezni. A Horgász-Zóna horgászboltokból és egy webáruházból áll, tehát a saját címre történő rendelés mellett, lehetőség van az átvevőhelyként funkcionáló horgászboltba is rendelni!

A választékunkban megtalálhatók horgászfelszerelések, horgászbotok, orsók, felszerelés tartó eszközök, egyéb kényelmi és aprócikkek, bojlis-, verseny-, feeder-, match-, rablóhalas kiegészítők mindenfajta horgászat szerelmeseinek. Feeder, match, bojlis, pergető vagy egyéb módszerek – legyen az folyóvízen vagy állóvízen – a Horgász-Zónában a elérhetők minden fontos gyártó termékei (Silstar, Eurostar, Okuma, SPRO, DAIWA, D.A.M., SHIMANO, Middy, 30PLUS, NEVIS, CARP ACADEMY, SUFIX, Trabucco, Balsax, Tubertini, CORMORAN, Hayabusa, Gamakatsu, Korum, Preston, Mustad, MANN’S, RAPALA, SAVAGE GEAR, Van den Eynde, Bait Tech, Dynamite Baits, DOVIT, Maros, Haldorádó, Tímár, Cukk, Techno, stb.).

Jelenleg a következő átvevőhelyeken tudja a rendeléseket átvenni:

- Óbuda legnagyobb horgászboltja, Horgász-Zóna Buda (www.horgaszbolt3.hu)
- Angyalföld legnagyobb horgászboltja, Horgász-Zóna Pest (www.horgaszbolt13.hu)

A webáruházas jelenlét mellett fontosnak tartjuk a horgászbolti tevékenységünket is, hiszen személyesen itt találkozunk a horgászokkal. Fontos ez, mivel a boltban egy személyes beszélgetés során sok sok olyan a termékekkel és horgászmódszerekkel kapcsolatos információ, ötlet, tipp merül fel, amelyekkel a webes boltunkat is tökéletesíthetjük, megosztva ezeket a hasznos dolgokat a széles horgászközönséggel. Gondolunk itt a választék szélesítésére egy-egy jól működő új termékkel, a termékleírások pontosítására és bizony, ha egy-egy termékről negatív visszajelzéseket tapasztalunk, akkor azokat levesszük a kínálatunkból. Ezért nem találhattok a horgászáruházunkban (és a webáruházunk polcain is hiába kerestek) egy-egy ismert márka bizonyos típusú botját vagy orsóját (még ha a médiában reklámozva is van…).

Hol találkozhattok velünk személyesen?

A fővárosban két egyenként 100nm-es horgászboltunk van nyitva a horgászok előtt. Ezek a boltok a belvárosban találhatók, könnyen megközelíthetők autóval (jó parkolási lehetőség a horgászboltok előtt és mögött) és tömegközlekedéssel is.

A Horgász-Zóna mintaboltja a III. kerületi Horgász-Zóna Buda horgászüzlet. Látogasson el Óbuda legnagyobb horgászboltjába! www.horgaszbolt3.hu


Óriási árukészlettel, de barátságos és szakmai kiszolgálással várjuk az horgász szaküzletünkben! Horgász-Zóna Buda a Szentendrei út 89-93 szám alatt a Kaszásdűlő HÉV állomással szemben!

A botok, orsók és egyéb kiegészítők mellett a békés és ragadózóhalak kergetői is megtalálják boltunkban a mindennapi horgászat kellékeit.

A Horgász-Zóna másik budapesti partnerboltja a XIII. kerületben található Horgász-Zóna Pest a Gyöngyösi sétány 8 szám alatt található (korábban Gyöngyösi Horgászcentrum): www.horgaszbolt13.hu

A Duna Plaza-tól 2 percre, több mint 100 négyzetméteren hatalmas választékkal várja a horgászat kedvelőit a Horgászcentrum. Több száz féle feederes kiegészítő, műcsali és egyéb aprócikk, bojlis és versenyhorgász kiegészítők és egyéb horgászkellékek a legnagyobb horgászmárkák gyáraiból.KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Füzesparti methodos pontyparádé

Füzesparti methodos pontyparádé

2020. június 03. - Hoffmann Feri
Mesteri szákolás karantén idején

Mesteri szákolás karantén idején

2020. május 31. - Szily László
Bitang rapid peca a Ballistic B-vel

Bitang rapid peca a Ballistic B-vel

2020. április 30. - Tanács Jani
Az etetőanyagod fontossága a method módszernél

Az etetőanyagod fontossága a method módszernél

2020. április 26. - Hoffmann Feri
Rapid pontyozás a Tisza tavon

Rapid pontyozás a Tisza tavon

2020. április 21. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére