Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Horgász szettek gyerekeknek, avagy tudom mit válassz nyáron!

Horgász szettek gyerekeknek, avagy tudom mit válassz nyáron!
Nincs boldogabb, mint a halat fogó gyermek és nincs büszkébb szülő, mint aki ezt "elintézi" a gyermekének :) Ehhez szeretnénk ötleteket adni horgász szett ajánlónkkal, amelyekben horgászbotokat és orsókat ajánlunk az egyszerűtől a haladóig!
Itt a nyár, így egyre több lehetőségünk nyílik arra, hogy több időt tudjunk eltölteni a természetben és a vízparton. Miért hagynánk otthon a gyerekeket, ha nekik is élvezetessé tudjuk tenni a horgászatot?! Egyre többen viszik el a gyerekeket a szünidőben és a hétvégék során is egy-egy horgászatra, így ez a cikk főleg nekik szól most. Olyan szetteket mutatunk be ebben az írásunkban, amelyek a kisebb gyerekektől a nagyobbakig remek választás lehet.

1. Kisebb gyerkőcöt szeretnél levinni a vízpartra? Szeretnéd, hogy emlékezetes és szórakoztató legyen a napja? Akkor egyszerű és pénztárcabarát megoldás lehet egy spiccbot (olyan horgászbot, aminek nincsen gyűrűje, így orsó sem kell rá, csak a végére kell kötni az úszós szereléket). A spiccbotos horgászat alapjául szolgál minden horgászatnak, így ezen el lehet sajátítani az alapokat!

A spiccbot választékunkért katintts ide


2. Szeretnétek lépni egy szintet a spiccbotról egy orsóval felszerelt, könnyen szállítható teleszkópos bot felé? Akkor ezeket a szetteket nektek találták ki! A rövidebb 2,1 méterestől a hosszabb 3 méteresig találtok teleszkópos botokat, amivel a gyermeked ki tudja próbálni az úszózás és fenekezés módszerét is.

Teleszkópos gyerek szettek különböző méretekekben


3. A gyermeked eljutott már arra a szintre, hogy már egy picit komolyabb, de még mindig megfizethető szettel is elboldogulna? Az alábbi linken akciós szetteket találsz fenekezéshez, pontyozáshoz, feederezéshez vagy pickerezéshez. Ha a gyerkőcöt inkább a rabló halak világa érdekli, akkor harcsázó, süllőző és pergető szetteket is találtok itt:

Akciós szettek különböző horgászmódszerekhez


Természetesen a Horgász-Zóna pesti és budai üzleteiben szívesen tartunk mini képzést a gyermeknek vagy laikus szülőnek is a legjobban passzoló horgászmódszerről, szerelékekről, csalizásról, stb. Legyen sikeres a horgásznap, hiszen az boldogság a gyereknek, büszkeség a szülőnek!Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk a vízparton! A szünidőben irány a Balaton, Velencei tó, a Duna vagy egy közeli telepített tó!

Horgászatra fel, kicsiknek és nagyoknak!

Szandi
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Bojlis botok ideális dobósúlya

Bojlis botok ideális dobósúlya

2023. január 13. - Horgász-Zóna
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2022. december 22. - Horgász-Zóna
Decemberi csukák a Tisza-tavon...

Decemberi csukák a Tisza-tavon...

2022. december 20. - Nagy Róbert
Őszi nagypontyok a Tiszán...

Őszi nagypontyok a Tiszán...

2022. november 10. - Nagy Róbert
Október végi horgászat a Tisza-tavon...

Október végi horgászat a Tisza-tavon...

2022. november 03. - Nagy Róbert
Ősz ha jön... a Tisza-tavon

Ősz ha jön... a Tisza-tavon

2022. szeptember 30. - Nagy Róbert
Augusztus 20: irány a Tisza-tó!?

Augusztus 20: irány a Tisza-tó!?

2022. augusztus 28. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére