Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Juice etetőanyag
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Horgász szettek gyerekeknek, avagy tudom mit válassz nyáron!

|

Itt a nyár, így egyre több lehetőségünk nyílik arra, hogy több időt tudjunk eltölteni a természetben és a vízparton. Miért hagynánk otthon a gyerekeket, ha nekik is élvezetessé tudjuk tenni a horgászatot?! Egyre többen viszik el a gyerekeket a szünidőben és a hétvégék során is egy-egy horgászatra, így ez a cikk főleg nekik szól most. Olyan szetteket mutatunk be ebben az írásunkban, amelyek a kisebb gyerekektől a nagyobbakig remek választás lehet.

1. Kisebb gyerkőcöt szeretnél levinni a vízpartra? Szeretnéd, hogy emlékezetes és szórakoztató legyen a napja? Akkor egyszerű és pénztárcabarát megoldás lehet egy spiccbot (olyan horgászbot, aminek nincsen gyűrűje, így orsó sem kell rá, csak a végére kell kötni az úszós szereléket). A spiccbotos horgászat alapjául szolgál minden horgászatnak, így ezen el lehet sajátítani az alapokat!

A spiccbot választékunkért katintts ide


2. Szeretnétek lépni egy szintet a spiccbotról egy orsóval felszerelt, könnyen szállítható teleszkópos bot felé? Akkor ezeket a szetteket nektek találták ki! A rövidebb 2,1 méterestől a hosszabb 3 méteresig találtok teleszkópos botokat, amivel a gyermeked ki tudja próbálni az úszózás és fenekezés módszerét is.

Teleszkópos gyerek szettek különböző méretekekben


3. A gyermeked eljutott már arra a szintre, hogy már egy picit komolyabb, de még mindig megfizethető szettel is elboldogulna? Az alábbi linken akciós szetteket találsz fenekezéshez, pontyozáshoz, feederezéshez vagy pickerezéshez. Ha a gyerkőcöt inkább a rabló halak világa érdekli, akkor harcsázó, süllőző és pergető szetteket is találtok itt:

Akciós szettek különböző horgászmódszerekhez


Természetesen a Horgász-Zóna pesti és budai üzleteiben szívesen tartunk mini képzést a gyermeknek vagy laikus szülőnek is a legjobban passzoló horgászmódszerről, szerelékekről, csalizásról, stb. Legyen sikeres a horgásznap, hiszen az boldogság a gyereknek, büszkeség a szülőnek!Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk a vízparton! A szünidőben irány a Balaton, Velencei tó, a Duna vagy egy közeli telepített tó!

Horgászatra fel, kicsiknek és nagyoknak!

Szandi
AJÁNLOTT TERMÉKEINK:KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó