Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • karácsony előtti kiszállítások
  • Karácsony 2018
  • Arany vasárnapi nyitvatartás
  • Horgász-Zóna ajándékutalvány kapható!

Horgász világkiállítás Bécsben (EFTTEX 2013)

|

Most hétvégén került megrendezésre a horgászipar európai seregszemléje, ezúttal Bécsben. Minden évben fontos esemény ez számunkra, hiszen a meglévő kapcsolataink építésén túl itt tudunk tájékozódni a trendekről, a jövő évi vagy esetleg későbbi újdonságokról, olyan dolgokról, amit aztán nektek, horgászoknak is el tudunk hozni, be tudunk mutatni.

Ránézve a kiállítók listájára eső gondolatunk az volt: Európában mindenki perget??? Olyannyira túlreprezentáltak voltak a különböző műcsali gyártók, hogy a pontyos, finomszerelékes vonal képviselői szigetenként emelkedtek ki csupán a pergetés tengeréből… Mi ez, ha nem egy óriási felkiáltójel a hazai vízkezelőknek? Legyen szó a MOHOSZ-ról vagy magáncégről, több rablóhal fogy a vizeinkből, mint ami belekerül!

a bécsi EFTTEX
a bécsi EFTTEX


Az első meglepetés rögtön a büfében ütött agyon, amikor is a rendelt 3 fincsi bécsi kávéért 3,9 eurót fizettem ........ volna, de kiderült, hogy darabja volt annyi :) Sebaj, a kelet-európaiaknak kijáró a fricska után a szokott Zónás lendülettel vetettük bele magunkat a munkába.

...és tényleg, apukádnak gyára van?
...és tényleg, apukádnak gyára van?


Volt ott sok, Okumások!
Volt ott sok, Okumások!


A második meglepetés a világ No.1 cégeként számon tartott Rapala – Shimano standoknál ért. A szó szerint értendő erőd bejáratát nem túl csinos hostessek „őrizték”. Kizárólag előre lebeszélt idegenvezetés formájában tekinthettük meg a kínálatot. Megérte! A világcég kizárólag újdonságokat mutatott be hatalmas standjain. Kár, hogy ezekből majd csak töredék kerül a hazai boltokba…

Még ne mondjátok senkinek, de ilyen lesz a Sufix nano!
Még ne mondjátok senkinek, de ilyen lesz a Sufix nano!


Zsír új Rapala ruházat: egyenlőre nem rendelhető...
Zsír új Rapala ruházat: egyenlőre nem rendelhető...


Elképesztő! Angry Birds a Rapalákon!!!
Elképesztő! Angry Birds a Rapalákon!!!


Lehetőségünk volt a horgászvilág nemzetközi sztárjaival is összefutni, pl. a Savage Gear frontemberével Mads Grosel-lel. Rögtön le is vettük egy fotóra! Mondd: Crayfish!

Nemzetközi összetartás a Savage Gear-rel
Nemzetközi összetartás a Savage Gear-rel


Összességében vegyes érzelmekkel tértünk haza. Egyrészről sok a szép dolog, egyre olcsóbbak lesznek magas műszaki tartalmú termékek is. Az innováció nem állt meg, válság ide vagy oda, vannak cégek, akik képesek vinni előre a zászlót.
Másrészről viszont számunkra hihetetlen, hogy lehet a mai világban az, hogy nem tudunk egy Európában egyébként elérhető terméket beszerezni a magyar forgalmazón keresztül…

Egy biztos: a Horgász-Zóna ott lesz a szeren, feltankoltunk, továbbra is azon dolgozunk, hogy a választékunk friss, minőségi, hasznos termékekkel bővüljön 2014-ben is!

Nagy Lajos
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó