Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Játékban!

Játékban!
Biztosan nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, imádom a horgászatot. Közhelyek helyett a miértre a válasz : szeretem feszegetni a határaimat. Nézzük úgy az egészet mint egy igazán élvezhető videó játékot. A játék célja egy igazán kapitális hal kifogása, megszerzése, mely minden horgász nagy álma ugyebár...
"Csak egy életetek van, szóval csináljátok ami szenvedéllyel tölt el, vegyétek komolyan a lehetőségeket, és ne féljetek a kudarctól... az álmok célok nélkül mindörökre álmok maradnak!"
(Denzel Washington)

Biztosan nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, imádom a horgászatot. Közhelyek helyett a miértre a válasz : szeretem feszegetni a határaimat. Nézzük úgy az egészet mint egy igazán élvezhető videó játékot. A játék célja egy igazán kapitális hal kifogása, megszerzése, mely minden horgász nagy álma ugyebár... A játékban van kiindulási pont, szintek, információs check point - ok, segítő eszközök, és pálya szintet őrző "fő ellenségek".Játszottam már pár évet a horgászat oltárán, de cirka egy éve kezdtem el élvezni, és a sors úgy hozta, hogy a kiindulási bázisom a Horgász-Zóna pesti boltja volt. Az alap szint a jól bevált method módszerrel indult, mellyel biztos lábakon állva vágtam neki a kalandos útnak. Kezdő pakkom mindig egy gondosan össze állított Bait-Tech csomag volt, melyet a check point-okon Mr. Black Cap - től vehettem át. Haladva a method szinten gyűjtöttem a kis pontjaimat, és megelégedve használtam fel a kedvenc segítő eszközeimet, a klasszikus Special 'G' Green, illetve a múlt évben debütáló DARK etető anyag személyében. Sikeres pecákkal teli időszakot tudva magam mögött gyűjtögettem a szebbnél szebb pontyokat, lépre csalva őket többek között a The Juice csalik színes kis tárházával.Közben aktiválódtak a párhuzamos pályák a játékban. Átkacsingattam a bojlis horgászat kezdő szakaszára, pakkomba a bázison átvett TRIPLE-N család került, mellyel sikerült legyőznöm a szint "fő gonoszát", egy közel 15 kg-os amurt! Nyílt az érdeklődési kör, szippantottam magamba a gyakorlati tudást, és elkezdtem egy számomra ismeretlen módszer, a match botos úszós horgászat űzését. Na itt többször falakba ütköztem, és volt, hogy kudarcot vallva kezdtem elölről az egészet. Nem hagyott nyugodni, segítséget kértem, kaptam is jó tanácsokat, és hasznomra fordítva alkalmaztam a gyakorlatban.Újabb kedvenc bónuszok kerültek a markomba, és törtem előre a Bait-Tech pelletei és ízesített természetes mag készítményeinek segítségével. Ponty és tok rekordjaimat ezeknek, és a kitartásnak köszönhetem. Jól telt a nyár, a fejem is bekötötték közben, a nászútról vissza térve folytatódott a játék, és a vegyes módszerek gyakorlása. Decemberben belekóstoltam a behúzós pecába is, nappal indokolatlan melegben akadtak a szép tokok, éjjel a pálya főellensége a jégkirálynő befagyasztotta a komplett felszerelésemet a tóba, így éjszaka kudarcot vallottam... Ez a teljesítési szint még várat magára a pergetéssel együtt, mert abban sem sikerült még kifejezetten jó horgászatot összehoznom. Talán majd idén. Nem adom fel! Hogy mik a céljaim? Kiismerni, és rutinba önteni az összes fortélyt, amit a kudarcaim kovácsa fegyverként használ fel ellenem ebben a játékban. Ezek nélkül nem lenne izgalmas minden kezdet, nem lenne frissítő egy hidegtől hasadó hajnal, nem lenne forró egy ki hűlt kávé, ha lemegy a nap! Ezeket mind értékelnem kell!

Szerencsére a játék készítői újabb fejlesztéseken dolgoznak, így remélem 2018 is számtalan kalandot ígér számomra. Köszönöm a bázisomnak a támogatást, a hasznos és vidám beszélgetéseket, és köszönöm az életnek, hogy lehetnek álmaim, céljaim, melyeket addig kergetek, míg el nem érem őket... Folytatás idén a vízparton!Üdvözlettel:
Tanács János


KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert
Visszatérés a Tokaji Kovács tóra...

Visszatérés a Tokaji Kovács tóra...

2023. június 12. - Nagy Róbert
Dobóelőke kötése

Dobóelőke kötése

2023. május 05. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna üzletek húsvéti nyitvatartása

Horgász-Zóna üzletek húsvéti nyitvatartása

2023. április 04. - Horgász-Zóna
Boltos kollégát keresünk!

Boltos kollégát keresünk!

2023. március 07. - Horgász-Zóna
Bojlis botok ideális dobósúlya

Bojlis botok ideális dobósúlya

2023. január 13. - Horgász-Zóna
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2022. december 22. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére