Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Karácsonyi ajándék ötletek a Zónától

Karácsonyi ajándék ötletek a Zónától
Bizonyára sokak számára aktuális lehet – már csak a közelgő ünnepek miatt is – egy kompakt és kényelmes horgász fotel vásárlása!
Ajándék ötletek karácsonyra

Közeleg a Karácsony, így szeretnénk nektek pár ajándék ötletet ajánlani, amelyek között olyan termékek szerepelnek, amiket minden bizonnyal örömmel fogadna egy horgász a fa alatt. Ha saját magadnak vennél valamit, vagy ajándék ötletet keresel, akkor ez a cikksorozat neked való!
Tényleg kényelmes! :D
Tényleg kényelmes! :D


Karácsonyra széket? Miért ne!

A horgász fotel nélkülözhetetlen a vízparti kényelem szempontjából legyen szó egy vagy akár több napon át tartó horgászatról. A Carp Academy az egyik legközkedveltebb márka, ha a kényelemhez kötődő horgászcikkekről van szó. Jellemző az általuk gyártott székekre, hogy hosszú éveken át megbízható „társa” a horgásznak, ezek mellett a széles választéknak köszönhetően mindenkinek van lehetősége megtalálnia a számára legtökéletesebbet. Ebben a cikkünkben 4 horgászszéket mutatunk be nektek, amik kiváló ajándékok lehetnek Karácsonyra is:

Deluxe fotel

Ha egy igazán kényelmes, párnázott ülőfelületű fotelt keresel, akkor ez az egyik legjobb választás a sok időt vízparton töltő horgászoknak. Jól tartja a derekat, kellően magas a támlája. Mind a négy lába teleszkópos, amik biztosítják a stabil elhelyezést a vízparton. Prémium anyag és erősített varrás jellemzi, a teherbírása maximum 120 kg.
Carp Academy Deluxe fotel részletes termékadatlap

Deluxe fotel
Deluxe fotel


Weekend fotel

Ezt a fotelt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik kényelmes székben szeretnék eltölteni a horgászatra szánt időt. A Carp Academy Weekend fotel vastag, párnázott ülőfelülettel és karfával rendelkezik, melyek a még kényelmesebb ülést biztosítják. Kompakt konstrukció jellemzi, kis súlya miatt könnyen pakolható és kisméretűre összehajtható. Az első lábak teleszkóposok, így a szék stabilan alkalmazkodik a terephez. A teherbírása maximum 100 kg körül van.
Carp Academy Weekend fotel részletes termékadatlap

Weekend fotel
Weekend fotel


Legacy fotel

A Legacy egy masszív és kényelmes, karfával rendelkező fotel. Az állítható lábaknak és a billenő talpaknak köszönhetően stabilitást, kényelmet és vízszintes ülést biztosít az egyenletlen, süppedős terepen is. Kiváló választás a rövidebb horgászatok során, könnyű, kompakt kis fotel, könnyen szállítható, a csomagok között is kisebb helyet foglal. A fotel 100 kg alatt igazán kényelmes.
Carp Academy Legacy fotel részletes termékadatlap

Legacy fotel
Legacy fotel


Promo Carp fotel

Kedvenc időtöltésünk, akkor lesz igazán élvezetes, ha kényelmesen elhelyezkedünk vízparton! A CARP ACADEMY PROMO CARP fotel, egy igen masszív és kényelmes darab, ráadásul karfával is rendelkezik, ezt a modellt a rövidebb (egy napos) horgászathoz ajánljuk, könnyen szállítható, kompakt és a csomagjaink között is kisebb helyet foglal.

A lábak magassága állítható és süppedésmentes talpakkal van ellátva, így még az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne az ember. A háttámla dőlésszöge szintén állítható az oldalt található "gombok" meglazításával, illetve megszorításával. Teherbírása maximum 110 kg.
Carp Academy Promo Carp fotel részletes termékadatlap

Promo Carp fotel
Promo Carp fotel


Üdvözlettel:

Szandi
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Májusi pontyok, pelletes megoldások...

Májusi pontyok, pelletes megoldások...

2022. május 10. - Nagy Róbert
Pontyos délután a Tisza-tavon...

Pontyos délután a Tisza-tavon...

2022. május 02. - Nagy Róbert
Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

2022. március 22. - Nagy Róbert
10 éves a DEEPER

10 éves a DEEPER

2022. március 21. - Horgász-Zóna
RAPALA pergetőbotok bemutatója

RAPALA pergetőbotok bemutatója

2022. február 28. - Balogh Gábor
Tél van a Kis-Tiszán...

Tél van a Kis-Tiszán...

2022. január 28. - Nagy Róbert
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére