Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Kényelmes és okos termékkereső - új szolgáltatás a weboldalon

Kényelmes és okos termékkereső - új szolgáltatás a weboldalon
Szeretnénk nektek bemutatni az új szolgáltatásunkat, amely a weboldalon történő keresést teszi könnyűvé!
Könnyebben és gyorsabban meg szeretnéd találni a téged érdeklő dolgokat a webáruházban? Ebben segít a Horgász-Zóna egyedülálló termékkeresője!
Újabb szolgáltatással bővült a webáruházunk, amely egyszerűbb keresést tesz lehetővé a termékek között. Ha használtál már Google keresőt, bizonyára Te is élvezted, mennyire kényelmes élmény, hiszen feladja a “mondat végét”, ajánlatokat kínál, kitalálva, mit is keresel.

Sajnos nem vagyunk Google... :) de próbáltuk a lehetőségeinkhez képest a legkényelmesebbre alakítani az oldalunk tetején található termékkeresőt! A www.horgasz-zona.hu tetején található keresősáv mögött ugyanis már egy öntanuló mesterséges intelligencia motor “duruzsol”, amely reményeink szerint sok időt spórol majd Neked az oldalunkon való böngészéskor.A keresősávba kezd el írni a keresni kívánt termék nevét. Rögtön elkezdenek megjelenni az ajánlatok, nem csak szöveggel, hanem képpel, árral és (ha van) akciós árral!

Figyelem: ha kettő vagy több szót írsz be, akkor azokat a találatokat adja ki, ahol teljes egészében, egyben szerepel a beírt kifejezés. Ezért érdemes a legjellemzőbb egyetlen szót beírni a termék nevéből és figyelni a megjelenő ajánlatokat vagy pedig "enter"-t ütni (vagy a nagyítóra kattintani).

Ha "enter"-t ütsz, akkor az összes olyan termék megjelenik, ahol a terméknévben vagy a termékleírásban szerepel az adott szó. Itt aztán tovább szűkíthetsz pl. márkára a megjelenő márkaszűrő segítségével!

Miben könnyíti meg a termékkeresést?

Tipp 1. A legnépszerűbb termékek érdekelnek? Ha csak simán a kereső mezőbe kattintasz, automatikusan megjelennek azok a termékek és termékkategóriák, amelyekre a legtöbben keresnek! Talán itt már meg is találod, amiért jöttél, de ez még azért is érdekes lehet, mert láthatod, melyek azok a termékek, akciók, amik másokat is érdekelnek.Tipp 2. Csak egy szóra emlékszel a termékből? Ha nem emlékszel konkrétan egy adott termék nevére, elég ha egy szót beírsz, ami “rémlik”. Nézzünk egy példát: A marine szó keresőbe történő beírásával egyrészről kiadja a legkeresettebb termékeket, amik tartalmazzák ezt a szót, másrészről az adott szóval kapcsolatos lehetőségeket is feladja.Tipp 3. Nem akarsz dönteni, a többségre hallgatnál? Egy izgalmas alkalmazás, amikor egy márkának a legnépszerűbb termékére vagy kíváncsi, pl. egy csaligyártónál! Írd be a márka nevét és a feljövő ajánlatokban ott lesznek az legnépszerűbb érintett termékek! Például: a Bait-Tech kifejezésre feldobja a kereső a leggyakrabban vásárolt Bait-Tech termékeket.Tipp 4. Érdekel egy módszer és felmérnéd a lehetőségeket? Ez a termékajánló ráadásul még abban is segítségedre lehet, ha egy konkrét módszerre és az ahhoz kapcsolódó kiegészítőkre keresel! Például a bojli keresőszót használva a bojlizáshoz tartozó legkeresettebb alkategóriákat adja ki, úgy mint ólmok, horgok, bojlis botok és a legtöbbet nézett bojlizással kapcsolatos termékeket.Tipp 5. Kíváncsi vagy az elérhető termékváltozatokra? Ha tudod a termék nevét, akkor itt tudod a leggyorsabban megnézni, milyen méretek vannak még belőle:!
Reméljük, hogy hasznosnak találod majd ezt a szolgáltatásunkat! Kényelmes keresgélést kívánunk nektek! :)

Horgász-Zóna webes csapat

AJÁNLOTT CIKKEK
Májusi pontyok, pelletes megoldások...

Májusi pontyok, pelletes megoldások...

2022. május 10. - Nagy Róbert
Pontyos délután a Tisza-tavon...

Pontyos délután a Tisza-tavon...

2022. május 02. - Nagy Róbert
Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

2022. március 22. - Nagy Róbert
10 éves a DEEPER

10 éves a DEEPER

2022. március 21. - Horgász-Zóna
RAPALA pergetőbotok bemutatója

RAPALA pergetőbotok bemutatója

2022. február 28. - Balogh Gábor
Tél van a Kis-Tiszán...

Tél van a Kis-Tiszán...

2022. január 28. - Nagy Róbert
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére