Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Kiszolgálással kapcsolatos aktuális tudnivalók

Kiszolgálással kapcsolatos aktuális tudnivalók

Kiszállítással akár másnapra nálad lehet az áru! Az üzleteinkbe is biztonságosan betérhetsz. Legközelebb nyitva: április 14. A horgászat nem állt meg, de mindig figyelj arra, hogy betartsd az egészségügyi szabályokat! Vigyázz másokra, vigyázz magadra! 

Kedves Horgásztársunk!

Legfontosabb: mind a két üzletünk a szabályok szerint nyitva és a webáruház is gőzerővel üzemel! Akár másnapra szállítunk!

Összeszedtük a nyitvatartásunkkal és kiszállítással kapcsolatos tudnivalókat:

A szakértők egybehangzó véleménye, hogy a személyes találkozások csökkentésével lassítható a vírus terjedése. Ez közös érdek és egyéni felelősségünk, hogy tartsuk be az egészségügyi előírásokat.

A horgászat szerencsére az a hobbi, ami ilyen helyzetben még segíthet is elviselni a korlátozásokat (bezártság ellen, stresszoldás, szabad levegő, stb.) - persze betartva az egyébként szükséges higiéniai teendőket.

Kérünk téged, olvasd el a következőket!

Üzleteink nyitvatartása

Kövesd a híreket, a budai és pesti üzletünk nyitvatartása a mindenkori előírásoknak megfelelően fog változni! Aktuális nyitvatartásunk:

Budai üzlet:

Húsvét hétő: ZÁRVA

Egyébként:

H-P: 8:00-15:00
Sz: 9:00-13:00

Pesti üzlet 

Húsvét hétő: ZÁRVA

Egyébként:

H-P: 8:00-15:00
Sz: 9:00-13:00

Kérjük, hogy egymástól és a kollégáktól is tartsátok a 2 méter távolságot, nincs kézfogás, pacsizás. Mind a két üzletünkben tudtok kártyával fizetni.

A boltjainkban bevezettük a szükséges egészségügyi előírásokat, segíts nekünk betartani!

Bolti átvétel

A webáruházunkban lehetőség van az üzleteinkbe is rendelni. Kérünk, vedd figyelembe a nyitvatartási időt!

Kiszállítás

Az online kiszolgálásunk zavartalanul üzemel! Kérünk Téged, hogy az előre utalást válaszd fizetési módként (ha van rá lehetőséged), hogy ne kelljen a futárnak a készpénzhez nyúlni. Amint a rendelésedet összeszedtük, küldünk egy számlát emailen az utaláshoz. Folyamatosan nézzük a bejövő utalásokat, hogy a lehető leggyorsabban feladhassuk a csomagod.

A GLS futárcégnél átálltunk érintésmentes kézbesítésre, ezzel is növelve a futártól tartható távolságot, így a biztonságot. Nem kell már aláírni az átvételt!

Az Express One futárnál is működik az érintésnélküli kézbesítés, ha ők viszik Neked a csomagot, kérünk, az alábbiak szerint járj el!

Célunk, hogy minimalizáljuk a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárainknál aláírni az általuk kézbesítésre használt mobil eszközt, úgy az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása:

1.) A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2.) A címzett által, a korábban kapott előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot futárunk megadja a címzett részére.
4.) A címzett beírja a kódot, majd a jóváhagyom gombra kattint és az ezt követően megjelenő aláírás mezőben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5.) Az aláírás mentése gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül futárunk részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén, majd fizikailag is átadja a küldeményt.

A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.

***

A beszállítók felől érkező áruellátás mindenképp lassul, a kínálat esetleges elérhetőségével kapcsolatban próbáljuk az információkat naprakészen tartani.

Kérjük a megértésetek és türelmetek minezekkel kapcsolatban.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Horgász-Zóna

 

 

AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére