Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Őszindíó akció
  • Pro Natural Fine lake dark

LK Baits csalikkal bővült a Zóna választéka

|

AZ LK Baits egy 100%-ig cseh bojligyártó cég, mely Lukás Krása vezetésével rövid időn belül Európa egyik legelismertebb bojligyártó cégévé nőtte ki magát.

Lukás Krása, már fiatal korától a horgászatnak, biológiának, valamint a halak életének, táplálkozási szokásainak tanulmányozására szenteli minden idejét. Az egyik legelismertebb professzionális pontyhorgász, akinek a nevét szerte a kontinensen ismerik. Tanulmányai alatt, több vezető kutató segítségével tanulmányozta a halak anatómiáját, biológiáját, táplálkozási szokásait. Kutatásai eredményeit összefoglalva 2004-ben publikálta első könyvét ‘The Secret of Carp’ néven. Ekkor alapította meg az LK Baits-et, és azóta töretlen lendülettel fejleszti, újítja a pontyhorgászat világát.Az LK Baits fő célja elsősorban a pontyhorgászat népszerűsítése, valamint új, eddig még nem használt csalik fejlesztése. Az LK Baits termékek jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek egész Európában. Elsősorban a Top Restart és a Restart kategóriákba sorolható bojlik által vált a híressé a cég, mivel ezekkel a termékekkel hatalmas mennyiségű halfogásokat tudtak produkálni a horgászok egész Európa szerte, beleértve az LK Baits által kifejlesztett Nutric Acid termékcsaládot is.

Nutric Acid Bojli, a siker szinonímája. Természetes kivonatok, alapanyagok, enzimek, melyek kombinációja veszélyesen jól működik. Jelenleg a cég legsikeresebb csalija. Egész évben kiválóan működik. Meglehetősen magas árfekvése miatt a horgászok nagyrésze csupán horogcsaliként alkalmazza, de pont erre a célra fejlesztették ki.
Black Protein a fekete csoda az LK Baits gyárából! Hála az égnek, nem létezik egy „tuti“ csali sem a pontyokra…de viszont vannak olyan csalik, melyek magasan hatásosabbak bármelyiknél és rendszeres fogásokat biztosítanak. Pl. Nutric Acid, Sea Food, Spice Shrimp mindezt csak bizonyítják. Éppen a Spice Shrimp az Euro Economic sorozatból vált az egyik legkedveltebb és leghatásosabb etetőbojlivá Európa szerte. Az LK csapat pontosan tudja, hogy a Spice Shrimben melyik az az összetevő, ami miatt annyira értékes, majd kipróbálták, hogy mi történik, ha azt a bizonyos összetevőt többszörösen fokoznák. Két évnyi tesztidőszak után sikerült a tökéletes receptet kikísérletezniük, és egy olyan csalit piacra dobni, mellyel mindig lépéselőnyben lesz az, aki használja. Győződjetek meg róla Ti is.
A Compot NHDC az első olyan bojlik az LK Baits kínálatából, amely nem tartalmaz egyetlen gramm hallisztet sem, viszont gazdagon megtalálhatók benne a tejproteinek kivonatai, amelyeket természetes NHDC édesítőszerek sokaságával dúsítottak.
Az LK Baits gondolt a feederes horgászokra is, a mi kínálatunkba is bekerültek a Fresh bojlik, a Balanc pelletek a kemény és az LK puha (fél puha) pelletek is.


Az alábbi linkre kattintva böngéssz az LK csalikínálatunkból és tedd a kosaradba, próbáld ki Te is ezeket az igazán jól működő már sokat bizonyított csalikat.

LK Baits termékek

vagy katt az logo-ra
A Te döntésed, hogy mit viszel magaddal.../X/
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó